Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3027, Did:0, useCase: 3

FIBA sociālo tīklu administrators līksmo par Žagara eleganto spēli

Emils Ozerinskis

FIBA sociālo tīklu administrators līksmo par Žagara eleganto spēli
Artūrs Žagars. Foto: FIBA

Latvijas basketbola izlases saspēles vadītājs Artūrs Žagars ar saviem elegantajiem manevriem spēlē pret Kanādas valstsvienību sajūsminājis Starptautiskās basketbola federācijas (FIBA) sociālo tīklu administratoru, kurš "Twitter" platformā spēles gaitā publicējis četrus latviešu saspēles vadītāja hailaitus.

FIBA sociālo tīklu administrators savā pēdējā ierakstā par Žagaru teica: "Pārtrauc vecīt! Tevis dēļ esmu palaidis garām visu spēli, publicējot tavus momentus!"

Artūrs Žagars Pasaules kausa izcīņas trešajā spēlē pret Kanādu laukumā pavadīja nedaudz vairāk par 26 minūtēm, gūstot 11 punktus un sakrājot četras rezultatīvas piespēles.

  +3 [+] [-]

, 2023-08-29 22:20, pirms 8 mēnešiem
Nu handles viņam ir riktīgi labs! Nebūtu pat iedomājies!

  +1 [+] [-]

, 2023-08-31 08:53, pirms 8 mēnešiem
Pietrūkt Mārtiņa Meijera. Čavars kaut kā nav, kaut pārbaudes spēlēs bija labi.

  -1 [+] [-]

, 2023-09-01 22:49, pirms 8 mēnešiem
Žagars ir labs. Strēlnieks + Žagars būtu bomba. Žagars + Leimanis būtu tuvu ideālam. Bet vienam Žagaram pagrūti. Sorry - Žoriks, protams, beigās pret Spāniju kaut ko iemeta, bet tā ir burtiski pirmā reize, kad viņš spēj kaut ko paveikt. Drausmīgi pārtur bumbu un kļūdās. Žagars ir lietaskoks, bet viņam vajag labu (labāku) maiņu.

     [+] [-]

, 2023-09-02 12:52, pirms 8 mēnešiem
Limpompo rakstīja: Žagars ir labs. Strēlnieks + Žagars būtu bomba. Žagars + Leimanis būtu tuvu ideālam. Bet vienam Žagaram pagrūti. Sorry - Žoriks, protams, beigās pret Spāniju kaut ko iemeta, bet tā ir burtiski pirmā reize, kad viņš spēj kaut ko paveikt. Drausmīgi pārtur bumbu un kļūdās. Žagars ir lietaskoks, bet viņam vajag labu (labāku) maiņu.
Strēlnieks +Lomiks backups Žagars+Zoriks EČ 2025

     [+] [-]

, 2023-09-03 12:18, pirms 8 mēnešiem
Ne Strēlnieks ne Lomažs būs vairs tādi kādi bij pirms tam pēc traumas, domāju vińu vietā būs citi jau.