Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3027, Did:0, useCase: 3

Vembanjama apsola dalību Francijas izlasē olimpiskajās spēlēs

Rolands Eliņš

Vembanjama apsola dalību Francijas izlasē olimpiskajās spēlēs
Viktors Vembanjama. Foto: FIBA

Francijas basketbola jaunā zvaigzne Viktors Vembanjana vietējiem medijiem apliecinājis savus nodomus startēt nākamā gada olimpiskajās spēlēs.

Viktors Vembanjana NBA draftā tika izvēlēts ar pirmo numuru un šobrīd gatavojas savai debijai pasaules spēcīgākajā līgā. Tas bija iemesls, kādēļ viņš izvēlējās nepiedalīties Pasaules kausa izcīņā, kur Francija piedzīvoja neveiksmi, nemaz netiekot ārā no grupas.

Vembanjana laicīgi pavēstījis, ka gatavojas pārstāvēt savu izlasi Parīzes olimpiskajās spēlēs 2024. gadā, kur cer iegūt zelta medaļu.

"Lielisks sniegums olimpiskajās spēlēs būtu lielisks stāsts," Vembanjama teica Francijas medijiem. "Es piedalīšos olimpiskajās spēlēs, un man nebūs cita mērķa, kā vien zelta medaļas izcīnīšana."

Francija Tokijas spēlēs ieguva sudraba medaļas un bija starp galvenajām favorītēm arī nesen aizvadītajā Pasaules kausā, taču palika ārpus labāko 16 komandu pulka. Francija cieta sagrāvi pret Kanādu un zaudēja arī Latvijas izlasei.

"Pasaules kausa izcīņa bija liela vilšanās," teica franču jaunais talants. "Taču man par to nav sprieduma, ko tagad veikt, jo es pats tajā nepiedalījos."

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-09-19 21:46, pirms 7 mēnešiem
Puika fantazētājs, salauzis viņu pirmajā sezonā tā, ka otrā NBA nemaz nebūs!