Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:230, Did:0, useCase: 3

Vai pasaules čempioni būs stiprākie arī Rīgā?

Sestdien plkst.11.30 11.Novembra krastmalā sāksies otrais starptautiskais ielu basketbola turnīrs "Riga Open". Tajā savu dalību apstiprinājušas labākās komandas no Krievijas, Lietuvas, Igaunijas un Latvijas.

Cīņa par uzvaru turnīrā plānojas ļoti saspringta. Jau ziņojām, ka Krievija uz sacensībām sūta savas valsts divas spēcīgākās šī gada komandas. Eļļu ugunī pielej ziņa, ka pavisam nesen Lietuvas komanda ASV, Nevadā ir izcīnījusi Pasaules čempionu titulu.

Atcerēsimies, ka jau pirmajā "Riga Open" turnīrā Lietuvas komanda arī ieradās ar stiprākās pasaules komandas statusu. Tas gan toreiz viņiem nepalīdzēja izcīnīt augstu vietu.

Varam droši prognozēt, ka skatītājiem būs iespēja skatīt visaugstākās klases ielu basketbolu. Sīkāka informācija sacensibas.lv

Informāciju sagatavoja:
Sporta attīstības centrs