Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: ''Uz ''play-off'' vēlos būt savā sezonas labākajā formā''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Porziņģis: ''Uz ''play-off'' vēlos būt savā sezonas labākajā formā''
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix

Pēc 27 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām uzvarā pār Oklahomsitijas ''Thunder'' latvietis Kristaps Porziņģis pēcspēles komentārā žurnālistiem vairāk komentēja esošo sportisko formu, iejušanos Bostonas ''Celtics'' dažādajās uzbrukuma shēmās, kā arī izcīnīto 60 uzvaru un sava laukuma priekšrocību iegūšanu izslēgšanas mačos nozīmīgumu.

Naktī uz ceturtdienu Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) 27 punktus un 12 atlēkušās bumbas izcīnīja Kristaps Porziņģis, palīdzot ''Celtics'' ar 135:100 apspēlēt Oklahomsitijas ''Thunder'' un gūt 60. sezonas uzvaru. Šī kļuvusi par 14. sezonu kluba vēsturē ar vismaz 60 uzvarām regulārajā turnīrā, kas ir visvairāk starp visām NBA komandām.

''Manas kājas jūtas labāk, taču kopumā, saprotot, ka drīz būs izslēgšanas spēles, uz tām vēlos būt savā labākajā sezonas formā. Cenšos noslēgt regulāro sezonu ar labi nospēlētiem mačiem,'' pēc spēles žurnālistiem teica Porziņģis, sakot, ka vēl neatrodas optimālajā kondīcijā. ''Tai tuvojos. Jūtu, ka mana kondīcija var būt vēl labāka. Kad pienāks izslēgšanas spēles, sagaidu, ka visi mani cilindri būs ieslēgti pilnā ātrumā.''

''Jā, to var saukt par zināmu sasniegumu,'' par 60 izcīnītajām uzvarām sezonā teica Kristaps. ''Esam strādājuši smagi visu sezonu, tāpēc 60 uzvaras esam pelnījuši. Tas mums var arī ko nozīmēt izslēgšanas spēlēs, ja realizēsim vīziju, kuru esam paši sev uzstādījuši,'' viņš turpināja.

60. sezonas uzvara palīdzējusi nodrošināt labāko bilanci pēc regulārās sezonas beigām starp visām NBA komandām. Tas nozīmē arī sava laukuma priekšrocības pilnīgi visās sērijās, tostarp NBA finālā, ja līdz tam ''Celtics'' aizspēlēsies.

Komandas biedru pēc mača cildināja Džeilens Brauns, kurš uzteica Porziņģa sniegumu aizsardzībā. ''Jo vairāk mēs no viņa redzēsim šādu sniegumu, jo mazāk spēļu mēs zaudēsim,'' lakonisks savā komentārā bija Brauns, kurš uzvarā pār ''Thunder'' guva 23 punktus.

Nākamo spēli ''Celtics'' aizvadīs naktī uz 6. aprīli, kad savā laukumā uzņems Domantu Saboni un Sakramento ''Kings''.

     [+] [-]

, 2024-04-04 14:41, pirms 4 nedēļām
To arī sagaidām. Lai bez traumām un ceru, ka visi drošie metieni tiks realizēti. Lai ir komandas spēle.