Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Monks traumas dēļ nespēlēs vismaz mēnesi, Markanenam visdrīzāk sezona galā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Monks traumas dēļ nespēlēs vismaz mēnesi, Markanenam visdrīzāk sezona galā
Entonijs Deiviss un Lauri Markanens. Foto: AFP/Scanpix

ESPN vēsta, ka ceļgala sānu saites traumas dēļ Sakramento ''Kings'' uz vismaz mēnesi palikusi bez viena no vadošajiem spēlētājiem Malīka Monka. Tikmēr sezona visdrīzāk beigusies ir Lauri Markanenam, kurš atsvaidzinājis labā pleca savainojumu.

ESPN ziņo, ka ceļgala sānu saites savainojuma dēļ vismaz četras līdz sešas nedēļas Sakramento ''Kings'' palīdzēt nevarēs Malīks Monks. Traumā viņš iedzīvojās spēlē pret Dalasas ''Mavericks'', kad uz viņa kājas uzkrita Luka Dončičs.

Monks varētu būt viens no kandidātiem uz sezonas rezervista balvu. Viņš aizvada savu karjeras labāko sezonu, gūstot 15.2 punktus un atdodot 5.2 rezultatīvās piespēles mačā. Lai viņš varētu vēl šajā sezonā spēlēt kluba rindās, ''Kings'' nepieciešams kvalificēties izslēgšanas mačiem. Pagaidām ar bilanci 42-31 klubs ieņem astoto vietu.

Tikmēr sezona visdrīzāk beigusies Jūtas ''Jazz'' līderim Lauri Markanenam, paziņojusi komanda. Viņam pēc pārbaudēm konstatēta labā pleca savainojums, kurā viņš bija iedzīvojies jau iepriekš. Tagad tas atsvaidzināts. Klubs paziņojis, ka viņa veselības stāvoklis tiks izvērtēts pēc divām nedēļām. NBA regulārais turnīrs noslēgsies 14. aprīlī.

Šīs sezonas 55 spēlēs Markanens vidēji guvis 23.2 punktus, izcīnījis 8.2 atlēkušās bumbas, tālmetienus izpildot ar 39.9% precizitāti.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...
https://twitter.com/utahjazz/status...