Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Braienta vietā Visu zvaigžņu spēlē piedalīsies Kazinss

Andrejs Siliņš

Braienta vietā Visu zvaigžņu spēlē piedalīsies Kazinss
Demarkuss Kazinss
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) vadība paziņojusi, ka savainotā Losandželosas "Lakers" aizsarga Kobes Braienta vietā Visu zvaigžņu spēlē piedalīsies Sakramento "Kings" centrs Demarkuss Kazinss.

Pēc tam, kad tika paziņoti Visu zvaigžņu spēles rezervisti, lielāko reakciju izraisīja Deimiana Lilarda un Demarkusa Kazinsa atstāšana ārpus spēles. Tā kā "Lakers" superzvaigzne Kobe Braients, kuru līdzjutēji iebalsoja Rietumu konferences starta pieciniekā, pleca savainojuma dēļ šosezon vairs nedosies laukumā, vieta sastāvā atradusies Kazinsam.

24 gadus vecajam Kazinsam, kuru 2010. gada draftā ar 5. numuru izvēlējās "Kings", šis būs pirmais Visu zvaigžņu spēles gods. 211 centimetrus garais un 122 kilogramus smagais Kazinss šajā sezonā vidēji guvis 23,7 punktus, izcīnījis 12,4 atlēkušās bumbas un bloķējis 1,6 metienus.

Skaidrs, ka starta pieciniekā Kazinss nedosies, jo tajā jau ir trīs garie spēlētāji (Gazols, Deiviss, Grifins). Visdrīzāk, Kobes vietu pieciniekā ieņems Džeimss Hārdens no "Rockets".

Zvaigžņu spēle norisināsies 15. februārī Ņujorkā.

NBA Zvaigžņu spēles dalībnieki

RietumikomandaAustrumikomanda
Stefens Karijs (2)WarriorsDžons Vols (2)Wizards
Demarkuss Kazinss (1)KingsKails Laurijs (1)Raptors
Entonijs Deiviss(2)PelicansLebrons Džeimss (11)Cavaliers
Marks Gazols (2)GrizzliesPau Gazols (5)Bulls
Bleiks Grifins (5)ClippersKarmelo Entonijs (8)Knicks
Lamarkuss Oldridžs (4)Trail BlazersEls Horfords (3)Hawks
Tims Dankans (15)SpursKriss Bošs (10)Heat
Kevins Durents (6)ThunderPols Milsaps (2)Hawks
Klejs Tompsons (1)WarriorsDžimijs Batlers (1)Bulls
Rasels Vestbruks (4)ThunderDveins Veids (11)Heat
Džeimss Hārdens (3)RocketsDžefs Tīgs (1)Hawks
Kriss PolsClippers (8)Kairijs Ērvings (3)Cavaliers

Iekavās norādīts, kuro reizi spēlētājs iekļauts Zvaigžņu spēles sastāvā

  +7 [+] [-]

, 2015-01-31 12:02, pirms 9 gadiem
Kazinsu vajadzēja Timija/Duranta vietā un Lilardu kā Kobes aizstājēju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2015-01-31 12:48, pirms 9 gadiem
Lilards būtu šķitis labāks aizstājējs.

  -1 [+] [-]

, 2015-01-31 12:57, pirms 9 gadiem
gohardorgohome rakstīja: Kazinsu vajadzēja Timija/Duranta vietā un Lilardu kā Kobes aizstājēju.
Ja tu domā, ka Durants izlaida daudz speelju taapeec vinjsh netiek ALL star tu maldies , ja Durnats nav zvaigzne, tad es varu iedankot no 3pt liinijas. Tad jau Lebrons izlaida kaadas 10 speeles vinjam arii nav vieta all star game.

  -1 [+] [-]

, 2015-01-31 13:03, pirms 9 gadiem
Nu, paga - Lillards pagājušajā ASW iztrakojās pēc sirds patikas, jo piedalījās visur, kur vien varēja - ASG, dankos, 3-punktniekos un Rising Stars Challenge.

  +1 [+] [-]

, 2015-01-31 13:29, pirms 9 gadiem
asinsdesa rakstīja: Nu, paga - Lillards pagājušajā ASW iztrakojās pēc sirds patikas, jo piedalījās visur, kur vien varēja - ASG, dankos, 3-punktniekos un Rising Stars Challenge.
tieši tāpēc īsti nerodas loģika, jo šosezon Lilards daudz labāku sniegumu rāda nekā pagāšgad un regulāri arī tiek piesaukts MVP kandidātu vidū.

  -1 [+] [-]

, 2015-01-31 14:36, pirms 9 gadiem
Rolands Eliņš rakstīja: tieši tāpēc īsti nerodas loģika, jo šosezon Lilards daudz labāku sniegumu rāda nekā pagāšgad un regulāri arī tiek piesaukts MVP kandidātu vidū.
Tu jau viņu ar Aldridžu. Lillards ne reizi nav pieminēts MVP kontekstā!

  +1 [+] [-]

, 2015-01-31 14:45, pirms 9 gadiem
hantele rakstīja: Tu jau viņu ar Aldridžu. Lillards ne reizi nav pieminēts MVP kontekstā!
nu nu, šoreiz gan tu jauc tā piesaukšana, protams, nav līdz galam objektīva, taču, piemēram, NBA.com sarakstos var paskatītities. Pēdējās divās nedēļās Lilardam 5. vieta atvēlēta - Despite MVP-caliber play, Lillard left off...

  +2 [+] [-]

, 2015-01-31 15:15, pirms 9 gadiem
Lilardu vajadzeja Dankana, Duranta vai Vestbruka vietaa ielikt. No Timija nekaada jeega nav tajaa all star(ok, pirmais aiz frontcourt balsojuma striipas palika, treneri panjeema). Durants pat pusi speelju nav aizvadijis, un komanda kaut kadaa desmitajaa vietaa atrodas(ok, superzvaigzne, kaa nu treneri taadu nepanjems). Tad prieksh kam vel to luupaini njemt. Komanda pakaljaa, pats met ar briesmiigiem 38%fg, viens no liideriem kljuudaas. Spelee haotiski un briizhiem nesaprotami.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-01-31 16:51, pirms 9 gadiem
elmaars rakstīja: Kobe pieviila visus savus fanus.
Ja traumu var nosaukt par pievilšanu, tad lai tā būtu... Redzu, ka "daudz" no sporta saproti.

  +1 [+] [-]

, 2015-01-31 18:24, pirms 9 gadiem
chubaki rakstīja: Ja tu domā, ka Durants izlaida daudz speelju taapeec vinjsh netiek ALL star tu maldies , ja Durnats nav zvaigzne, tad es varu iedankot no 3pt liinijas. Tad jau Lebrons izlaida kaadas 10 speeles vinjam arii nav vieta all star game.
Tas jau po. ka Durants ir zvaigzne. Šosezon viņa sniegums nav all-star līmeņa (izlaisto spēļu dēļ). Tas nav normāli, ka spēlētājus ņem tikai uzvārdu dēļ (Veids ) Miami 'zvaigznes' vispār ir joks. Abi divi ir apžēloti un paņemti dēļ tā, kas reiz bija, nevis tāpēc, ka tagad ir kkādas zvaigznes. Tāpat arī Dankans - ir labs, bet all-star spēlē nav ko meklēt.
Un atkal, Portlendai ir tikai Aldridžs, bet OKlahomai, ar 10. vietu rietumos dvi all-stari. nav godīgi. Durantam nevajadzēja būt.

     [+] [-]

, 2015-01-31 18:30, pirms 9 gadiem
elmaars rakstīja: Kobe pieviila visus savus fanus.
tu cirvis esi ?

  -1 [+] [-]

, 2015-01-31 22:05, pirms 9 gadiem
trupac rakstīja: Lilardu vajadzeja Dankana, Duranta vai Vestbruka vietaa ielikt. No Timija nekaada jeega nav tajaa all star(ok, pirmais aiz frontcourt balsojuma striipas palika, treneri panjeema). Durants pat pusi speelju nav aizvadijis, un komanda kaut kadaa desmitajaa vietaa atrodas(ok, superzvaigzne, kaa nu treneri taadu nepanjems). Tad prieksh kam vel to luupaini njemt. Komanda pakaljaa, pats met ar briesmiigiem 38%fg, viens no liideriem kljuudaas. Spelee haotiski un briizhiem nesaprotami.
Ja tu ar lūpaino referējies uz Westbruku, tad tu esi galīgākais auns. Inside NBA jau runāja un strīdējās, kas ko liktu rezervē. Un pareizi viņi arī pateica- OKC noteikti nav pelnījuši divas vietas komandā. Un šoreiz Durants ir tas, kas bija mazāk pelnījis.

Un tajā pašā brīdī teica- ja Kazins ir labākais C līgā, tad viņam ar visu sū*a bilanci būtu jābūt all staram. Tā vietā sākotnēji paņem divus džekus no OKC. Domāju, ka Lilards būtu pelnījis būt Duranta vietā. Ja reiz no East (ok, saprotu, vārgāki spēlētāju izvēles ziņā), pirmā komanda dabū 3 vietas... tad ko tad POR neiedeva arī kaut vai 2 vietas?!?!?!

  -1 [+] [-]

, 2015-01-31 22:09, pirms 9 gadiem
ventilators rakstīja: Tas jau po. ka Durants ir zvaigzne. Šosezon viņa sniegums nav all-star līmeņa (izlaisto spēļu dēļ). Tas nav normāli, ka spēlētājus ņem tikai uzvārdu dēļ (Veids ) Miami 'zvaigznes' vispār ir joks. Abi divi ir apžēloti un paņemti dēļ tā, kas reiz bija, nevis tāpēc, ka tagad ir kkādas zvaigznes. Tāpat arī Dankans - ir labs, bet all-star spēlē nav ko meklēt.
Un atkal, Portlendai ir tikai Aldridžs, bet OKlahomai, ar 10. vietu rietumos dvi all-stari. nav godīgi. Durantam nevajadzēja būt.
Ha ha... gribēju toč rakstīt par Veidu un Bošu.

Par Dankanu.... neatceros tas bija viņš vai cits, kas arī cienījamā vecumā tika iebalsots sākumsastāvā un uzgāja uz 2 minūtēm un vairs neparādījās. Tādus tiešām nav jēga ņemt. Neviens jau nesaka, ka spēles pēc vai statu pēc nebūtu pelnījis, bet nu tādā ziņā jau noteikti jāņem jaunāki, atlētiskāki, kas grib arī tajā zvaigžņu spēlē uzkapāt.

  +1 [+] [-]

, 2015-02-01 00:37, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Ja tu ar lūpaino referējies uz Westbruku, tad tu esi galīgākais auns. Inside NBA jau runāja un strīdējās, kas ko liktu rezervē. Un pareizi viņi arī pateica- OKC noteikti nav pelnījuši divas vietas komandā. Un šoreiz Durants ir tas, kas bija mazāk pelnījis.

Un tajā pašā brīdī teica- ja Kazins ir labākais C līgā, tad viņam ar visu sū*a bilanci būtu jābūt all staram. Tā vietā sākotnēji paņem divus džekus no OKC. Domāju, ka Lilards būtu pelnījis būt Duranta vietā. Ja reiz no East (ok, saprotu, vārgāki spēlētāju izvēles ziņā), pirmā komanda dabū 3 vietas... tad ko tad POR neiedeva arī kaut vai 2 vietas?!?!?!
Tu lashara, vai tad es kaut ko nepareizi uzrakstiju? Kaada starpiiba kaadaa seciibaa uzrakstiju. Man vienalga, kursh no vinjiem buutu tajaa all star, bet nu ne abi divi. Un es nesprotu, ko visi taa fano par to RW un arii tajaa nba inside vinju panjemtu. Man piem vinjsh besii nenormaali. Riktiigi paarverteets pustraks, psihojosh tirlinjsh, kursh izmet 25-30 metienus un parasti iemet 8-10 ne vairaak. Izshauj vienaa speelee no piecaam, un viss. Atgaadinaa Suarezu no futenes. Tas kozh visiem kam pagadaas, un kriit pie katras saskares. A shitas auns lido baraa zem groza, kkur kriit un prasa pieziimi vienmeer. Un praktiski peec katras iemestaas troikas kko kjeemojaas. Nu taads ir man viedoklis, varbuut nedaudz par skarbu.

  -1 [+] [-]

, 2015-02-01 00:57, pirms 9 gadiem
trupac rakstīja: Tu lashara, vai tad es kaut ko nepareizi uzrakstiju? Kaada starpiiba kaadaa seciibaa uzrakstiju. Man vienalga, kursh no vinjiem buutu tajaa all star, bet nu ne abi divi. Un es nesprotu, ko visi taa fano par to RW un arii tajaa nba inside vinju panjemtu. Man piem vinjsh besii nenormaali. Riktiigi paarverteets pustraks, psihojosh tirlinjsh, kursh izmet 25-30 metienus un parasti iemet 8-10 ne vairaak. Izshauj vienaa speelee no piecaam, un viss. Atgaadinaa Suarezu no futenes. Tas kozh visiem kam pagadaas, un kriit pie katras saskares. A shitas auns lido baraa zem groza, kkur kriit un prasa pieziimi vienmeer. Un praktiski peec katras iemestaas troikas kko kjeemojaas. Nu taads ir man viedoklis, varbuut nedaudz par skarbu.
42,5% starp citu. Tātad 25+6rebi+7,5 asisti nav pelnījis vietu all star spēlē? Un tieši tāpēc viņš ir labāks par Durantu šogad.

WB droši vien ir top3 PG. Atlētiskāks PG par viņu nav. Da hell.... nav atlētiskāks spēlētājs visā līgā...

Un tas, ka tev viņš nepatīk, vispār neizsaka neko. Zinies man nepatīk Tompsons. Un? Ko tas maina? Un, ja gribi pateikt, ka Tompsons labāks par WB, tad es nez.

  -1 [+] [-]

, 2015-02-01 09:39, pirms 9 gadiem
Visi Lilarda fani (jā, starp citu man arii patiik shis speeleetaajs). Vai tieshaam domaajat ka kkaads 4-7 labaakais liigas saspeeles vadiitaajs(Lilards) vietu ASG ir pelniijis vairaak kaa 1.labaakais liigas centrs??? Nu es gan taa nedomaaju... Kazins: 23ppg 3apg 12rpg