Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Pacers'' bez Tinslija aptuveni nedēļu

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

''Pacers'' bez Tinslija aptuveni nedēļu
Džamals Tinslijs.

Viens no Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Indiānas ''Pacers'' līderiem, saspēles vadītājs Džamals Tinslijs kājas savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt savai komandai aptuveni nedēļu, ziņo laikraksts ''Indianapolis Star''.

''Pacers'' labākais saspēles vadītājs savainoja kājas paceles cīpslu 15. decembra spēlē pret Maiami ''Heat''. Pēc viena izlaista mača Tinslijs, īsti neizārstējis gūto savainojumu, atgriezās sastāvā un aizvadīja četras spēles.

Komandas vadība un kluba galvenais treneris Džims O`Braiens nolēmuši Tinsliju uz pāris spēlēm nosēdināt malā, kamēr basketbolists pilnībā atgūsies no savainojuma un to izārstēs.

''Diemžēl es viņam atļāvu spēlēt caur sāpēm, un viņš līdz ar to nerādīja laukumā to sniegumu, ko mēs no viņa gaidījām. Viņš vēlas spēlēt pat ar savainojumu, tomēr no tā nav jēgas, ja viņš nevar laukumā spēlēt par visiem 100%. Viņš izlaidīs aptuveni septiņas - desmit dienas,'' situāciju skaidro ''Pacers'' galvenais treneris Džims O`Braiens.

Tinslijs šosezon paspējis aizvadīt 29 spēles, vidēji katrā atzīmējoties ar 13,8 punktiem, 8,7 rezultatīvām piespēlēm un 4,2 atlēkušajām bumbām.

Plānots, ka Tinslija vietu pamatsastāvā ieņems Andrē Ouvenss. ''Vienmēr, kad kāds no pamatsastāva spēlētājiem izkrīt no aprites, tiek dota iespēja kādam spēlētājam, kuram vēl nebija tik liela iespēja sevi apliecināt. Šis periods Andrē [Ouvensam] būs ļoti svarīgs,'' tā O`Braiens.

Izmantotie resursi:
www. indystar.com

  -2 [+] [-]

, 2007-12-30 18:19, pirms 16 gadiem
Fox Riveraa ieslodziits uz nedeelju? Skofilds nepaspees izmukt..

     [+] [-]

, 2007-12-30 22:36, pirms 16 gadiem
Zheel, ka taa... Bet shis ir tas chalis, kas vienmeer iekljuust TOP10 ar apspeeleeshanu caur pretinieku kaajaam!