Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ceturtās spēles varonis Vaits: "Teicu Porziņģim, ka piesegsim viņu"

Agris Suveizda

Ceturtās spēles varonis Vaits: "Teicu Porziņģim, ka piesegsim viņu"
Deriks Vaits. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas regulārās sezonas uzvarētāja Bostonas "Celtics" svinēja otro panākumu izbraukumā, ar 102:88 pārspējot Maiami "Heat", un pirmās kārtas sērijā panāca 3-1. Divarpus minūtes līdz pirmā puslaika beigām savainojuma dēļ spēle priekšlaikus beidzās latviešu garajam spēlētājam Kristapam Porziņģim, kurš laukumu pameta pie 16 punktu pārsvara.

"Vēlu viņam visu to labāko, nekad nav patīkami redzēt, ka kāds gūst savainojumu. Viņš tik smagi strādā, ir viens no labākajiem spēlētājiem," sacīja ceturtā mača varonis Deriks Vaits, kurš izcēlās ar 38 punktiem un 8/15 no tālienes. "Teicu viņam, ka piesegsim viņu [un paveiksim darbiņu viņa vietā]. Viņš darīs visu, kas nepieciešams, lai sadziedētu savainojumu un atgrieztos laukumā. Elam [Horfordam] bija viņš jāaizvieto, un viņš to arī paveica. Uzticamies katram spēlētājam komandā, un mums būs vajadzīgi visi spēlētāji."

Kristaps Porziņģis 14 minūtēs paguva sakrāt septiņus punktus (2p. 0/2, 3p. 1/3, 1p. 4/4) un trīs atlēkušās bumbas, bet otro puslaiku Porziņģa prombūtnē sāka 37 gadus vecais veterāns Horfords, kurš 34 minūtēs tika pie septiņiem punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām. "Mūsu visu pieejai spēlei ir jāmainās. Runāju ar Lūku [Kornetu], Zeivjeru [Tilmenu] un teicu viņiem, ka mums visiem ir jābūt gataviem dot nedaudz vairāk, kā ierasts, jo Porziņģis tik labi spēlē aizsardzībā."

"Mums nāksies spēlēt citādi, taču katram nākamajam vajadzēs būt gatavam stāties vietā un aizvietot viņu tik ilgi, cik vien viņš nespēlēs. Saprotams, pašlaik neko sīkāk par savainojumu nezinu, bet tai ir jābūt mentalitātei, ka katram nākamajam ir jābūt gatavam stāties vietā. Mums ir jāatrod veids, kā uzvarēt katrā spēlē," piebilda komandas līderis Džeisons Teitums, kuram šoreiz 20 punkti, 11 atlēkušās bumbas un piecas piespēles.

Sērijas piekto un, iespējams, pēdējo spēli Bostonas "Celtics" aizvadīs parīt. Pagaidām sīkākas informācijas par Porziņģa savainojumu nav, taču ESPN ziņo, ka tas, visticamāk, nav Ahilleja cīpslas savainojums un ka traumēts varētu būt ikra muskulis.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +2 [+] [-]

, 2024-04-30 12:46, pirms 2 nedēļām
Zeivjers?! Kas tas par zvēru?

  +1 [+] [-]

, 2024-04-30 15:30, pirms 2 nedēļām
Krasafčiks🤣

     [+] [-]

, 2024-04-30 23:23, pirms 2 nedēļām
jefreitors koškins rakstīja: Zeivjers?! Kas tas par zvēru?
Tieši tā viņa vārdu izrunā.

     [+] [-]

, 2024-05-02 08:28, pirms 2 nedēļām
TomsV rakstīja: Tieši tā viņa vārdu izrunā.
nu tieshi taa neizrunaa gan. dazhaadaas valstiis dazhaadi to X var izrunaat, bet ja sh aizstaaj ar Z,un angliski vinju izrunaa kaa Zavier, ( Zavjeers ) , tad kaapeec peekshnji latviski buutu a jaamaina uz ei ??? taapat kaa xander ir Zanders, nevis zeinders.