Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džinobili kājas muskuļa savainojums, nespēlēs 3-4 nedēļas

Džinobili kājas muskuļa savainojums, nespēlēs 3-4 nedēļas
Manu Džinobili
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Sanantonio "Spurs" lazareti papildinājis vēl viens no vadošajiem komandas spēlētājiem. Argentīniešu aizsargs Manu Džinobili kājas augšstilba muskuļa sastiepuma dēļ nespēlēs nākamās trīs līdz četras nedēļas. Pašlaik savainoti vēl trīs citi "Spurs" vadošie spēlētāji.

Džinobili sastiepa kreisās kājas augšstilba muskuli otrdienas spēlē pret Hjūstonas "Rockets". 36 gadus vecais aizsargs trešās ceturtdaļas vidū devās caurgājienā, kuru noslēdza ar efektīgu "danku", taču neilgi pēc tam atstāja laukumu, jo sajuta sāpes augšstilbā. Savainojums atturēs Džinobili no basketbola spēlēšanas nākamās trīs līdz četras nedēļas.

Pieredzējušais argentīnietis, kuram šī jau ir 12.sezona līgā, šosezon 42 mačos vidēji laukumā pavadījis 23,7 minūtes, gūstot vidēji 12,1 punktu, izdalot 4,5 rezultatīvas piespēles un izcīnot 3,3 atlēkušās bumbas. Džinobili aizvadītajā starpsezonā pagarināja līgumu ar "Spurs" uz divām sezonām.

Uzbrūkošais aizsargs pievienojies savainoto Sanantonio spēlētāju "klubam". Tajā līdz šim bija Denijs Grīns (lauzts pirksts), Kavai Lenards (kreisās rokas lūzums) un Tjāgo Spliters (izmežģīts labais plecs). Tiesa, komandas vadība cer, ka Spliters, kurš nav spēlējis kopš 4.janvāra, varēs komandai palīdzēt deviņu izbraukuma spēļu tūrē, ko "Spurs" uzsāks naktī uz otrdienu pēc Latvijas laika Ņūorleānā.

Līdz ar nopietnajām sastāva problēmām pasliktinājusies komandas kopējā spēle. Lai arī spēcīgajā Rietumu konferencē Sanantonio joprojām ieņem 2.vietu ar 33-13 bilanci, tomēr Grega Popoviča vadītā vienība piedzīvojusi piecus zaudējumus pēdējās septiņās aizvadītajās spēlēs.

Džinobili prombūtnes laikā lielāku lomu uzbrukumā būs jāuzņemas Marko Belinelli, kurš pašlaik ar 46,2 procentiem realizēto tālmetienu ir līgas otrais labākais snaiperis. Belinelli šosezon lieliskas spēles (32 punkti (metieni no spēles - 12/16) pret "Knicks") mijušās ar ļoti neveiksmīgām (4 punkti (2/11) pret "Kings"). Tomēr, lai "Spurs", kas aizvadītajā naktī savā laukumā piekāpās "Bulls" ar 86:96, atgrieztos uz uzvaru takas, pieredzējušajam itāliešu aizsargam vajadzēs sniegt pienesumu uzbrukumā punktu izteiksmē no spēles uz spēli.

Izmantotie resursi:
NBA.com

     [+] [-]

, 2014-01-30 12:56, pirms 10 gadiem
Kas ar Bertanu? Nav iespejas, ka dēļ visām traumām viņš parakstu uz liguma uzliek jau šosezon?? Jo visi ir tieši viņa pozicijas spēlētāji - Greens, Lenards, Ginobili. Tik vai pats Bertāns jau ir gatavs spēlēt!

  -1 [+] [-]

, 2014-01-30 13:10, pirms 10 gadiem
Robis rakstīja: Kas ar Bertanu? Nav iespejas, ka dēļ visām traumām viņš parakstu uz liguma uzliek jau šosezon?? Jo visi ir tieši viņa pozicijas spēlētāji - Greens, Lenards, Ginobili. Tik vai pats Bertāns jau ir gatavs spēlēt!
Beidz sapņot

  +1 [+] [-]

, 2014-01-30 15:15, pirms 10 gadiem
Robi ja nemaldos Bertanam ir sarautas krusteniskas saites