Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Spurs" veic izmaiņas

Sanantonio "Spurs" veikuši izmaiņas sastāvā, atlaižot saspēles vadītāju Deriusu Vašingtonu (attēlā pa vidu) un parakstot līgumus ar Markusu Viljamsu un Kītu Lengfordu.

Kīts Lengfords ir jau septītais spēlētājs, kurš šosezon no NBA Attīstības līgas jeb D-Līgas iekļuvis NBA. Lengfords "Spurs" fārmkluba "Austin Toros" rindās vidēji guva 29 punktus, izcīnīja 6,4 atlēkušās bumbas un atdeva 3,3 rezultatīvās piespēles. Viņš tiek ņemts kā pašreiz savainotā uzbrucēja Brenta Berija viens no aizvietotājiem. Vēl "Spurs" sastāvu papildinājis ir Markuss Viljamss, kurš arī sezonu sāka "Austin Toros". Lai atrastu vietu šiem papildinājumiem Sanantonio nācās atlaist vienu spēlētāju un tas šoreiz bija saspēles vadītājs Deriuss Vašingtons.

Lengfords pagājušo sezonu pavadīja Itālijas otrajā līgā, bet šo sezonu nolēma iesākt D-Līgā ar mērķi iekļūt NBA, ko arī izdarīja. Viņš atteicās no vairākiem finansiāli ienesīgiem piedāvājumiem, kas nāca no Eiropas - Berlīnes "Alba" viņam piedāvāja 40 tūkstošus ASV dolāru mēnesī, Grieķijas "Panionios " piedāvāja līgumu uz atlikušo sezonas daļu par 250 000 dolāru. Bija arī piedāvājums no Ļubļanas "Olimpija", kas spēlē Eirolīgā.

Savukārt Markuss Viljamss bija "Spurs" šīgada izvēle NBA draftā (33. numurs), bet īsi pirms regulārās sezonas sākuma viņš tika atlaists, ierobežotā spēlētāju skaita dēļ komandā.

Lai arī Deriuss Vašingtons rādīja labu sniegumu sev atvēlētajā spēles laikā, "Spurs" nolēma no viņa atteikties, lai parakstītu līgumus ar minētajiem uzbrucējiem. 18 NBA spēlēs Vašingtons vidēji laukumā pavadīja 8,1 minūtes, guva 2,9 punktus, bet D-Līgā, "Spurs" fārmkluba sastāvā statistikas rādītāji ir krietni augstāki - vidēji 25 punkti, astoņas atlēkušās bumbas un 5,2 rezultatīvas piespēles. Tā kā pašreiz pēc labiem saspēles vadītājiem Eiropā ir liels pieprasījums, iespējams, Vašigntons karjeru turpinās Eiropā, bet varbūt arī izvēlēsies palikt ASV un caur D-Līgu atkal tikt uz NBA.

Izmantotie resursi:
www.draftexpress.com
www.nba.com

     [+] [-]

, 2007-12-28 23:58, pirms 16 gadiem
Spurs dod vietu jaunajiem!!!manuprat pareizi dara ka rupejas par komandas nakotni!!!