Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Bulls'' jauns treneris

''Bulls'' jauns treneris
Džims Boilans ar ''Bulls''
spēlētāju Luolu Dengu
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Čikāgas ''Bulls'' vadība nosaukusi jaunā galvenā trenera vārdu, un par to līdz sezonas beigām kļuvis Džims Boilans.

52 gadus vecais Boilans iepriekš bija ''Bulls'' galvenā trenera asistents, un kluba viceprezidents ar basketbolu saistītās operācijās Džons Paksons uzskata, ka Boilans jau sen ir pelnījis kļūt par galveno treneri.

Boilans ''Bulls'' vienībai pievienojās 2004. gada 19. maijā. ''Bulls'' ir viņa piektā komanda - iepriekš treneris strādājis tādos klubos kā Klīvlendas ''Cavaliers'', Vankūveras ''Grizzlies'', Fīniksas ''Suns'' un Atlantas ''Hawks''.

Boilans savu karjeru NBA sāka 1992. gadā kā video koordinators, savukārt par trenera asistentu kļuva 1993. gadā, kad sāka strādāt par Maika Fratello palīgu Klīvlendā.

Izmantotie resursi:
www.nba.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2007-12-28 13:03, pirms 16 gadiem
nu tas jau no pasa saakuma bij redzams ka bens arii nebuus tas kurs vilks komandu...