Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Thunder" pastiprināsies ar pieredzējušo uzbrucēju Batleru

"Thunder" pastiprināsies ar pieredzējušo uzbrucēju Batleru
Karons Batlers
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences līderei Oklahomsitijas "Thunder" drīzumā pievienosies pieredzējušais uzbrucējs Karons Batlers, ziņo "ESPN", atsaucoties uz darījumam pietuvinātu avotu.

Karons Batlers ceturtdien panāca vienošanos ar Milvoki "Bucks" par līguma izpirkšanu, kļūstot par brīvo aģentu. Par 33 gadus veco uzbrucēju lielu interesi izrādīja arī pašreizējā čempiovienība Maiami "Heat", kura basketbolistu 2002.gada NBA draftā izvēlējās ar kopējo 10.numuru. Batlers pirmās divas karjeras sezonas pavadīja tieši Maiami vienībā. Viņš tāpat arī joprojām uztur labas attiecības ar Dveinu Veidu.

Paredzams, ka Batlers varētu iesaistīties spēlēs no rezervistu soliņa, dodot atpūtu Oklahomsitijas līderim Kevinam Durentam atsevišķos spēles nogriežņos.

"Thunder" (bilance 43-15, 1.vieta Rietumu konferencē) vienība, kurai nākamās sešas nedēļas savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt pamatsastāva centrs Kendriks Pērkinss, iespējams, izmantos augumā īsāku sastāvu līdz pat regulārās sezonas noslēgumam, un tas varētu pavērt iespējas Batleram pavadīt laukumā daudz minūšu.

Šosezon Batlers, kurš aizvada 12.sezonu līgā, Milvoki "Bucks" rindās aizvadīja 34 spēles, vidēji 24,1 laukumā pavadītajā minūtē gūstot 11,0 punktus un izcīnot 4,6 atlēkušās bumbas. Tiesa, šajā sezonā viņš realizējis vien 38,7% no spēles izmesto metienu, kas ir viņa sliktākais rādītājs karjerā. Tas skaidrojams ar potītes savainojumu, kura dēļ viņam februārī vien nācās izlaist sešus mačus.

Karjerā kopumā pieredzējušais uzbrucējs, aizstāvot sešu dažādu komandu krāsas, ir piedalījies 764 mačos (710 uzsācis sākumsastāvā), vidēji gūdams 15,3 punktus, izcīnīdams 5,4 atlēkušās bumbas un izdalot 2,5 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
ESPN

  +2 [+] [-]

, 2014-03-01 00:32, pirms 10 gadiem
Saprotams. Te viņam būs vairāk iespēju uzspēlēt nekā Maiami.. labākajā gadījumā bijušā Maika Millera lomā būt.