Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kazinsam jāšķiras no 20 tūkstošiem un jāizlaiž mačs pret "Lakers"

Kazinsam jāšķiras no 20 tūkstošiem un jāizlaiž mačs pret "Lakers"
Demarkuss Kazinss
Foto: AFP/Scanpix

Ceturtdien, 27.februārī, Nacionālā basketbola asociācija (NBA) piespriedusi 20 000 ASV dolāru sodu un piešķīrusi vienas spēles diskvalifikāciju Sakramento "Kings" centra spēlētājam Demarkusam Kazinsam par darbībām, ko basketbolists veicis otrdienas spēlē pret Hjūstonas "Rockets".

Demarkuss Kazinss sodīts ar vienas spēles diskvalifikāciju par sitienu vēderā Hjūstonas "Rockets" aizsargam Patrikam Beverlijam otrdienas mača pirmajā ceturtdaļā. Incidents spēlē notika, kad līdz pirmās ceturtdaļas noslēgumam bija jāspēlē 9:44 minūtes.

Savukārt naudas sodu 20 tūkstošu dolāru apmērā Kazinss saņēmis par apvainojumiem, ko basketbolists izkliedza spēles tiesneša virzienā, un par laicīgu laukuma nepamešanu pēc tam, kad trešās ceturtdaļas vidū bija saņēmis otro tehnisko piezīmi, kas nozīmēja arī automātisku diskvalifikāciju. Atgādināsim, ka "Kings" vienība visā mačā piedzīvoja neveiksmi ar mīnus 26 - 103:129.

Kazinsam, kurš šosezon ir gan "Kings" (bilance 20-37, 14.vieta Rietumu konferencē) rezultatīvākais spēlētājs (22,3 p. vid. spēlē), gan labākais cīnītājs par atlēkušajām bumbām (11,5), būs jāizlaiž komandas nākamā spēle, kas notiks naktī uz sestdienu, 1.martu, Losandželosā, kur "Staples Center" arēnā Sakramento vienībai būs jācīnās ar pašlaik Rietumu konferencē 15.vietā esošo "Lakers" (19-39) vienību.

Kazinsa kontā brīdī, kad viņš saņēma diskvalifikāciju, bija 16 punkti un sešas atlēkušās bumbas. Centra spēlētājs pēc mača pret "Rockets" nesniedza komentārus medijiem, taču dažas stundas vēlāk atvainojās faniem par savu rīcību, veicot ierakstu savā "Twitter" kontā: "Sarūgtināts par to, kā šovakar uzvedos uz laukuma. Es vēlos atvainoties un lūgt piedošanu savai komandai un faniem par to, ka pievīlu viņus."

Jāatgādina, ka Kazinss šajā regulārajā sezonā jau iekrājis 15 tehniskās piezīmes. Gadījumā, ja basketbolists iekrās arī 16. tehnisko piezīmi, pēc līgas noteikumiem viņam automātiski nāksies izlaist nākamo spēli.

Izmantotie resursi:
NBA.com
ESPN

  +1 [+] [-]

, 2014-02-28 00:26, pirms 10 gadiem
Ļoti vērtīgs spēlētājs, taču nesaturēšana ir ļoti grūi ārstējama slimība

     [+] [-]

, 2014-02-28 00:49, pirms 10 gadiem
nesaturēšana?

  +1 [+] [-]

, 2014-02-28 08:49, pirms 10 gadiem
nesaturēšana ir tad kad trāpa bikšelēs. šitā drizāk ir nesavaldiba. bet tas tā