Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bertāna "Spurs" pievienosies "Rytas" spēlējušais Laprovitola

Andrejs Siliņš

Bertāna "Spurs" pievienosies "Rytas" spēlējušais Laprovitola
Nikolass Laprovitola
Foto: Sipa/Scanpix

Dāvja Bertāna pārstāvētajam Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) klubam Sanantonio "Spurs" pievienosies Argentīnas izlases saspēles vadītājs Nikolass Laprovitola, kurš pagājušajā sezonā spēlēja Viļņas "Lietuvos Rytas".

26 gadus vecais Laprovitola pagājušajā sezonā pirmo reizi karjerā pēc astoņiem gadiem Argentīnā un Brazīlijā pārcēlās uz Eiropu, pievienojoties "Lietuvos Rytas". ULEB Eiropas kausā aizsargs vidēji guva 12,1 punktu, atdeva 5,5 rezultatīvas piespēles, izcīnīja 4,3 atlēkušās bumbas un pārtvēra 1,6 bumbas.

Pēc tam, kad "Rytas" nespēja pārvarēt grupu turnīru, Laprovitola pameta komandu un pievienojās Spānijas līgas klubam Madrides "Estudiantes". Spānijas čempionātā Laprovitola vidēji izcēlās ar 13,8 punktiem, 4,4 piespēlēm, 2,9 bumbās zem groziem un 1,6 pārtvertām bumbām.

Laprovitola pārstāv arī Argentīnas izlasi, ar ko izcīnīja 2012. gada Dienvidamerikas čempiona godu un 2014. gada vicečempiona godu, kā arī 2013. gada Amerikas čempionāta bronzu un 2015. gada sudrabu. Šomēnes Laprovitola piedalījās arī Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs, kur bija viens no argentīniešu līderiem.

190 centimetrus garais Laprovitola ar "Spurs" parakstīs minimālo līgumu un būs jau trešais argentīnietis komandā. Ilggadējam "Spurs" līderim Manu Džinobili šovasar Teksasā pievienojušies gan Laprovitola, gan Patricio Garino. Tiesa, komandā ir jau 18 spēlētāji, bet līdz sezonas sākumam pieteikumā jāatstāj 15.

     [+] [-]

, 2016-08-27 09:55, pirms 8 gadiem
Popovica izveeles vienmeer saakumaa bijushas uz jautaajuma ziimes,bet nez kaapeec vienmeer nostraadaajushas,bet nu shogad liekas ka hiimikjo kaut ko aarpus shiis pasaules,kaa vinjsh liks tam visam darboties kopaa????

     [+] [-]

, 2016-08-27 10:30, pirms 8 gadiem
Kampaco Olimpiādē bija krietni labāks, NBA drīzāk vajadzētu spēlēt viņam.

  +7 [+] [-]

, 2016-08-27 11:38, pirms 8 gadiem
Gadus piecus nevaru saprast, kā var rakstīt Bertāna "Spurs". Nepieder viņam tā komanda. Bertāna pārstāvētā "Spurs". Un ne katrā virsrakstā par "Knicks" vai "Spurs" ir jāpiemin Porziņģis vai Bertāns. Kādēļ vienkārši nevar uzrakstīt, ka "Spurs" pievienojas Laprovitola un tad rakstā pieminēt, ka šo komandu pārstāv Dāvis? Žurnālisti saucas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-08-27 12:36, pirms 8 gadiem
Krisons_bez_olām2 rakstīja: Gadus piecus nevaru saprast, kā var rakstīt Bertāna "Spurs". Nepieder viņam tā komanda. Bertāna pārstāvētā "Spurs". Un ne katrā virsrakstā par "Knicks" vai "Spurs" ir jāpiemin Porziņģis vai Bertāns. Kādēļ vienkārši nevar uzrakstīt, ka "Spurs" pievienojas Laprovitola un tad rakstā pieminēt, ka šo komandu pārstāv Dāvis? Žurnālisti saucas.
Toč to pašu gribēju teikt, ka tā komanda nepieder Bertānam

  +1 [+] [-]

, 2016-08-27 12:52, pirms 8 gadiem
Bertānam vēl priekšā nopietna cīņa par iekļūšanu sastāvā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-08-27 18:09, pirms 8 gadiem
Vēl nav nevienu minūti nospēlējis, bet jau "Spurs" autoritāte. tā vismaz izklausās pēc virsraksta