Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Oliniks: "Nekad speciāli nesavainotu Lavu vai jebkuru citu"

Andrejs Siliņš

Oliniks: "Nekad speciāli nesavainotu Lavu vai jebkuru citu"
Kevins Lavs un Kellijs Oliniks
Foto: AFP/Scanpix

Bostonas "Celtics" kanādiešu spēka uzbrucējs Kellijs Oliniks noliedzis, ka speciāli būtu vēlējies savainot Klīvlendas "Cavaliers" spēka uzbrucēju Kevinu Lavu Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu pirmās kārtas pēdējā spēlē.

Oliniks jau pirmajā ceturtdaļā cīņā par bumbu parāva Lavu aiz rokas, un "Cavs" uzbrucējs mačā vairs nevarēja atgriezties un vismaz pāris nedēļas nevarēs palīdzēt savai komandai. Pēc mača Lavs izteicās, ka, viņaprāt, Oliniks speciāli mēģinājis savainot Lavu.

Pats Oliniks noliedzis, ka būtu savainojis pretinieku ar nodomu: "Tas ir smieklīgi. Es nekad speciāli nesavainotu Lavu vai jebkuru citu. Viņš saķēra manu roku, es saķēru viņa roku, jo cīnījāmies par neitrālu bumbu. Šajā līgā tā tas notiek nepārtraukti. Vēlu viņam ļoti ātru atveseļošanos un ceru, ka viņš varēs atgriezties palīdzēt savai komandai izslēgšanas turnīrā."

Klīvlenda nākamajā kārtā sacentīsies ar Čikāgas "Bulls" vai Milvoki "Bucks". Šobrīd sērijā ar 3:1 vadībā ir Čikāga. Lavs regulārajā sezonā palīdzēja "Cavaliers" ar 16,4 punktiem un 9,7 atlēkušajām bumbām vidēji spēlē.

Oliniks, ko "Mavericks" draftēja 2013. gadā ar 13. numuru un aizmainīja uz "Celtics", šosezon regulārajā turnīrā vidēji 22,2 minūtēs guva 10,3 punktus un izcīnīja piecas atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
Boston Herald | Boston Herald

  +1 [+] [-]

, 2015-04-27 20:44, pirms 9 gadiem
Lai gan par šo epizodi daudziem domas dalās, es tomēr pievienojos Olinika flangam, man kaut kā nešķiet, ka tādā epizodē tur kaut ko var viņam pārmest. Neitrāla bumba, cīņas epizode, abi bija saķērušies, tā vienkārši ir nejaušība. Lai arī bumba bija patālu un epizode, nosacīti, bija beigusies, tie tomēr ir playoffi un cīņa notiek līdz galam. Man liekas, ka tur baigajam medicīnas spečukam jābūt, lai speciāli šitā ar delmu citam plecu izsistu ārā!
Nebūtu tas beidzies ar traumu, neviens šito epizodi vispār pat nepamanītu, tādas epizodes ir vismaz 3-4 spēlē!

  +1 [+] [-]

, 2015-04-27 20:45, pirms 9 gadiem
Nevajag dir*t, tā pie bumbas netiksi, ar abām ieķērās Kevina rokā, bumba jau ne tuvumā tur nebija

     [+] [-]

, 2015-04-27 20:48, pirms 9 gadiem
Nedarbs rakstīja: Lai gan par šo epizodi daudziem domas dalās, es tomēr pievienojos Olinika flangam, man kaut kā nešķiet, ka tādā epizodē tur kaut ko var viņam pārmest. Neitrāla bumba, cīņas epizode, abi bija saķērušies, tā vienkārši ir nejaušība. Lai arī bumba bija patālu un epizode, nosacīti, bija beigusies, tie tomēr ir playoffi un cīņa notiek līdz galam. Man liekas, ka tur baigajam medicīnas spečukam jābūt, lai speciāli šitā ar delmu citam plecu izsistu ārā!
Nebūtu tas beidzies ar traumu, neviens šito epizodi vispār pat nepamanītu, tādas epizodes ir vismaz 3-4 spēlē!
Nedomāju ka apzināti to plecu izsita, vienkārši vēlējās izslēgt Lavu no spēles, lai ķeltiem vieglāk

  +1 [+] [-]

, 2015-04-27 20:53, pirms 9 gadiem
Dalabi 19 rakstīja: Nedomāju ka apzināti to plecu izsita, vienkārši vēlējās izslēgt Lavu no spēles, lai ķeltiem vieglāk
Nedomāju arī, ka gribēja kaut ko savainot. Ieķērās rociņā, protams, speciāli, jo nu epizode pazaudēta un priekš kam Lavam atkal to kārtējo atlēkošo atdot, labāk paraus sev līdzi, lai bumba vismaz autā iziet, bet nu pašam neliekās, ka gribēja speciāli traumēt.

  +1 [+] [-]

, 2015-04-27 21:00, pirms 9 gadiem
Nedarbs rakstīja: Nedomāju arī, ka gribēja kaut ko savainot. Ieķērās rociņā, protams, speciāli, jo nu epizode pazaudēta un priekš kam Lavam atkal to kārtējo atlēkošo atdot, labāk paraus sev līdzi, lai bumba vismaz autā iziet, bet nu pašam neliekās, ka gribēja speciāli traumēt.
Mani tā sejas izteiksme ko Oliniks raujot roku liek domāt ka speciāli bet nu kāda starpība, cik cilvēku tik viedokļu

  +2 [+] [-]

, 2015-04-27 21:36, pirms 9 gadiem
Man arī vairāk šķita kā cīņas epizode.
Manuprāt, arī arguments "Ja Lavs nebūtu savainots vai mēs par to runātu?" ir diezgan spēcīgs.

Bet cita starpā, Lava šodienas izteikumi par sētas līgas pārkāpumu neiztur kritiku, ja paskatamies, ko Kravderam izdarīja Smits un vēljovairāk Pērkins.

  -2 [+] [-]

, 2015-04-27 23:10, pirms 9 gadiem
Vai kāds tiešām apgalvo, ka Oliniks speciāli mēģināja izraut plecu Lovam? Speciāli sods, protams, daudz sodi ir speciāli, bet traumēt? Beidziet. Smith jā, tas ir speciāli.

     [+] [-]

, 2015-04-27 23:19, pirms 9 gadiem
Nekad nesaki nekad. Ir tur speciáli izpildíts pretinieka lokalizēšanas paņēmiens. Paskataties velreiz to video, pat ne velreiz bet vairaakas reizes, tad visu sapratīsiet. Eksperti ibio.

  +1 [+] [-]

, 2015-04-27 23:43, pirms 9 gadiem
tik apzināti, ka olinikam pirms spēles kāds būtu devis uzdevumu izsist lovu, protams, ka nav.

  -1 [+] [-]

, 2015-04-27 23:51, pirms 9 gadiem
Oleniks jau izsenis bijis celtics policists.

  -1 [+] [-]

, 2015-04-28 01:49, pirms 9 gadiem
premium rakstīja: Vai kāds tiešām apgalvo, ka Oliniks speciāli mēģināja izraut plecu Lovam? Speciāli sods, protams, daudz sodi ir speciāli, bet traumēt? Beidziet. Smith jā, tas ir speciāli.
Kas Smita gadījumā ir speciāli? Tēmēja pa žokli? Ja vien viņam acis nav pakausī, tad īsti tēmēt viņš nevarēja.