Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džordžs atgriežas "Pacers" treniņos, Bīzlijs atkal pievienojas "Heat"

Rolands Eliņš

Džordžs atgriežas "Pacers" treniņos, Bīzlijs atkal pievienojas "Heat"
Pols Džordžs
Foto: AP/Scanpix

Indianas „Pacers” zvaigzne Pols Džordžs, kurš pirms sezonas sākuma ASV izlases rindās guva smagu savainojumu, aizvadījis pirmo treniņu uz pilnu slodzi un cer drīzumā atkal palīdzēt komandai NBA spēlēs.

Pols Džordžs gandrīz pirms septiņiem mēnešiem guva ļoti smagu traumu, kuras dēļ viņam paredzēja, ka šo sezonu nāksies izlaist. Taču Džordža atveseļošanās apsteidz plānoto grafiku, un viņš aizvadītajā naktī piedalījies pirmajā pilnvērtīgajā treniņā kopš traumas gūšanas.

Džordžs sarunā ar medijiem uzsvēra, ka ir izgājis visus nepieciešamos fiziskos testus, taču vēl nejūtas pietiekami pārliecināts par sevi, lai izdarītu lēcienus, atsperoties ar traumēto kreiso kāju. Vaicāts par iespējamo atgriešanos, Džordžs jokoja, ka rīt Indianā viesosies Klīvlendas „Cavaliers” un pret Lebronu Džeimsu viņš vienmēr gatavs spēlēt. Tiesa, „Pacers” treneris Franks Vogels skaidri norādīja, ka 24 gadus vecais basketbolists dosies laukumā tikai tad, kad būs 100% pārliecība par viņa pilnīgu atveseļošanos.

Džordžs rehabilitācijas procesā ir pieņēmies svarā par pāris kilogramiem un daudz trenējis metienu no pustālās distances. Viņš pats vēloties atgriezties pēc iespējas ātrāk un palīdzēt komandai iegūt vietu izslēgšanas spēlēs. „Pacers” pagaidām ieņem 11. vietu Austrumu konferencē, taču no „play-off” zonas atpaliek tikai vienu uzvaru.

Jauni savainojumi tikmēr piemeklējuši Sakramento „Kings” – Demarkusam Kazinsam varētu būt jāizlaiž pāris nākamās spēles potītes problēmu dēļ. Šoseozn viņš vidēji spēlē guvis 23,7 punktus un bijis viens no retajiem pozitīvajiem momentiem Sakramento basketbolā, savukārt viņa komandas biedrs Darens Kolisons, kurš vidēji spēlē šosezon sametis 16,1 punktu un atdevis 5,6 rezultatīvas piespēles, gaidāmās operācijas dēļ nevarēs spēlēt vismaz mēnesi, sliktākajā gadījumā pat pusotru. Viņš jau izlaida iepriekšējās septiņas „Kings” spēles.

Oficiāli par savu aiziešanu no NBA basketbola un karjeras beigām paziņojis Rips Hamiltons, bijušais NBA čempions Detroitas „Pistons” sastāvā. Hamiltons gan nebija spēlējis kopš 2012./13. gada sezonas, taču savas karjeras laikā trīsreiz piedalījās Zvaigžņu spēlē un vidēji mačā guva 17,1 punktu.

Savukārt Maiami „Heat” nolēmusi sniegt kārtējo iespēju Maiklam Bīzlijam, trešo reizi pievienojot viņu savam sastāvam. Šoreiz noslēgts tikai desmit dienu līgums, un paredzams, ka Bīzlijs piedalīsies jau šonakt gaidāmajā spēlē pret „Pelicans”. Bīzlijs sezonu uzsāka Ķīnā, kur daudz konkurentus savai spēlētprasme neatrada un Zvaigžņu spēlē pat sameta 59 punktus, taču NBA karjera viņam nav izdevusies tā, kā tas tika gaidīts no NBA drafta otrā numura.

Izmantotie resursi:
NBA.com
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

  +3 [+] [-]

, 2015-02-27 13:56, pirms 9 gadiem
Rip Hamilton announces retirement - ESPN

Ja izlasa raksta pirmo teikumu, izrādās, ka konkrēto Hamiltonu sauc "Richard Hamilton". RIP manuprāt iesauka?...

     [+] [-]

, 2015-02-27 13:57, pirms 9 gadiem
Rips Hamiltons. Nopietni?Kops kura lika vards tiek aizstats ar iesauku?

  +2 [+] [-]

, 2015-02-27 14:11, pirms 9 gadiem
Kurš sauc Doku Riversu par Glenu Riversu neviens.. Tapec, Rips Hamiltons arī pieņemts Amerikāņu sabiedrībā nevis Ričards

  +3 [+] [-]

, 2015-02-27 14:13, pirms 9 gadiem
Domāju, ka Pacers tiks izslēgšanas spēlēs, pietiekoši pieredzējis sastāvs viņiem ir, turklāt beidzot lielākā daļa izveseļojušies.
Ja PG13 atveseļosies uz PO un būs pārliecināts par sevi, tad Pacers vēl pabangos ūdeņus, par ko arī būs liels prieks!

     [+] [-]

, 2015-02-27 15:17, pirms 9 gadiem
Ocho cincho rakstīja: Domāju, ka Pacers tiks izslēgšanas spēlēs, pietiekoši pieredzējis sastāvs viņiem ir, turklāt beidzot lielākā daļa izveseļojušies.
Ja PG13 atveseļosies uz PO un būs pārliecināts par sevi, tad Pacers vēl pabangos ūdeņus, par ko arī būs liels prieks!
Ja jau būs vēl pielicis pie pustālā, tad jau vispār būtu jauki, jo agrāk jau pustāliem nebija tas labākais procents.

Par IND iekš PO

  +1 [+] [-]

, 2015-02-27 15:39, pirms 9 gadiem
Domāju, ka Indiana Atlanatai būtu ne mazāk bīstams pretinieks kā OKC pret GSW

  +1 [+] [-]

, 2015-02-27 16:17, pirms 9 gadiem
"nevarēs spēlēt apmēram vismaz mēnesi" AUTOR!!! TIEŠĀM???

Kas tas par vārdu salikumu "apmēram vismaz"??? Bet tā jau iet ar apmēram mazāk par deviņu klašu izglītību.