Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Maskotais Džeimss pret Entoniju. Trešais duelis šosezon

Maskotais Džeimss pret Entoniju. Trešais duelis šosezon
Lebrons Džeimss un Karmelo Entonijs
Foto: AP/Scanpix

Šonakt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārajā čempionātā tiks aizvadīti četri mači. Aizraujošs uzbrucēju duelis gaidāms Maiamī, kur Lebrona Džeimsa pārstāvētā "Heat" vienība šosezon jau trešo reizi mērosies spēkiem ar Karmelo Entonija Ņujorkas "Knicks" komandu. Mača sākums plkst. 3.00 pēc Latvijas laika.

"Esmu pēdējās pāris dienas runājis ar "Marvel Comics" un "DC Comics", lai izveidotu vienu no visu laiku lieliskākajām maskām," trešdien smejoties teica Lebrons Džeimss, kurš šonakt spēlēs ar degunu aizsargājošo masku. "Tādēļ raudzīsim, kas notiks."

Džeimss ar medijiem runāja pēc komandas trešdienas treniņa. Tas bija pirmais treniņš, kura laikā uzbrucējs nēsāja masku, kas gaidāmajā spēlē aizsargās viņa pagājušajā ceturtdienā lauzto degunu.

Tiesa, Džeimsam tā nebūs pirmā reize, kad nāksies spēles laikā nesāt sejas masku. Viņš sejas masku vairākas spēles pēc kārtas nēsāja arī pirms 10 gadiem, lai aizsargāto lauzto vaiga kaulu. Džeimss uzsvēra, ka maska "mazina triecienu un sāpes", taču viņš arī atzina, ka deguns joprojām sāp.

Pēc treniņa arī Dveins Veids izteica viedokli par to, kā Džeimss izskatās, nēsājot sejas masku. "Viņš izskatās, kā jebkurš cits spēlētājs maskā - tas izskatās dīvaini," teica Veids. "Viņš izskatās, kā tas Lebrons, kurš nēsāja masku pirmo reizi, tikai par aptuveni 13 kilogramiem smagāks, mazliet muskuļotāks, ar mazliet mazāk matiem."

Četrkārtējais līgas MVP šonakt mēģinās piekto spēli pēc kārtas gūt vismaz 30 punktus. Tā būtu otrā garākā šāda sērija "Heat" (bilance 40-14, 2.vieta Austrumu konferencē) kluba vēsturē. Maiami vienība tikmēr šonakt mēģinās izcīnīt sesto uzvaru pēc kārtas, savā laukumā tiekoties ar Ņujorkas "Knicks" (21-36, 11.v. Austrumu konferencē).

Maiami šī būs otrā spēle četru mājas spēļu sērijā, kuras laikā vēl būs jātiekas ar Orlando "Magic" un Šarlotes "Bobcats" vienībām. Jāuzsver, ka deviņas no "Heat" 14 neveiksmēm šosezon piedzīvotas pret komandām, kurām ir negatīva bilance. Un gan šīs nakts pretiniecei, gan nākamo divu maču pretiniecēm ir negatīva bilance.

Pēdējās divas spēles Maiami basketbolistiem izdevies aizvadīt lieliski, jo Rietumu konferences līdervienībai "Thunder" pagājušajā ceturtdienā tika atļauts gūt vien 81 punktu, bet svētdien Čikāgas vienība Maiami grozā sameta tikai 79 punktus. Jāatgādina, ka svētdien Džeimss nedevās laukumā, bet tas neliedza Erika Spolstras vadītajai komandai gūt pārliecinošu uzvaru ar 93:79.

Savukārt "Knicks" vienībai ar uzvaru gūšanu pēdējās spēlēs nav sekmējies - tā piedzīvojusi trīs zaudējumus pēc kārtas. Ņujorkas klubs jau pašlaik ir piedzīvojis par astoņām neveiksmēm vairāk nekā pirms gada, kad regulāro sezonu noslēdza ar 54-28 bilanci.

"Knicks", kura svinēja uzvaru ar 102:92 komandu pirmajā duelī, kas 9.janvārī norisinājās Ņujorkā, ir viena no dažām komandām līgā, kuras rindās ir basketbolists, kas spēj punktu gūšanā spēkoties ar Džeimsu. Tas ir Karmelo Entonijs, kurš trijos no pēdējiem četriem mačiem guvis vismaz 40 punktus.

Lebrons pirms gaidāmās spēles izteica nožēlu par to, ka Karmelo klubam neizdosies gūt uzvaras. "Es vēlos, lai viņš [Karmelo - aut. p.] uzvar un es vēlos, lai viņš gūst panākumus," teica "Heat" līderis. "Bez šaubām, viņš ir spēlējis lieliski, bet man, protams, nepatīk redzēt viņu zaudējam [spēles] tā, kā viņi ["Knicks" basketbolisti] tās ir zaudējuši."

Klubi jau šosezon Maiami laukumā aizvadīja cīņu 1.februārī, un tovakar pārliecinošu uzvaru guva "Heat" (106:91). Džeimsa kontā tajā spēlē bija 30 punkti, astoņas atlēkušās bumbas, septiņas rezultatīvas piespēles un sešas pārķertas bumbas, bet Entonijs iekrāja 26 punktus, izcīnīja astoņas bumbas pie groziem, izdalīja četras rezultatīvas piespēles un pārķēra vienu bumbu.

Izmantotie resursi:
NBA.com

Kurš gūs vairāk punktu gaidāmajā spēlē?

  • 40

  • 34


  +2 [+] [-]

, 2014-02-27 21:32, pirms 10 gadiem
Entonijs gus vairak punktus, gruti to teikt, jo esmu Entonija fans, bet kopuma produktivaks bus lebrons,

  +2 [+] [-]

, 2014-02-27 21:55, pirms 10 gadiem
Entonijs noteikti guus vairaak punktus,tikai probleema ka atkal izpuliiis simts metienus

  -1 [+] [-]

, 2014-02-28 00:26, pirms 10 gadiem
kramblers rakstīja: Entonijs noteikti guus vairaak punktus,tikai probleema ka atkal izpuliiis simts metienus
un vina komanda kaartejo reizi zaudes