Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Greindžers nepaliks "76ers", varētu pievienoties "Clippers"

Andrejs Siliņš

Greindžers nepaliks "76ers", varētu pievienoties "Clippers"
Denijs Greindžers
Foto: AP/Scanpix

Nesen notikušajā maiņas darījumā Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA) Filadelfijas "76ers" komandā nonākušas uzbrucējs Denijs Greindžers vienojies ar klubu par līguma izpirkšanu. Interesi par baskebolistu izrāda vairāki klubi, bet, visticamāk, Greindžers pievienosies Losandželosas "Clippers".

Darījumā ar Indianas "Pacers" apmaiņā pret Deniju Greindžeru un viņa 14 miljonus vērto līgumu, kurš beidzas pēc šīs sezonas, Filadelfijas "76ers" šķīrās no uzbrucēja Lavoja Alena un 2010. gada drafta otrā numura Evana Tērnera. 30 gadus vecais Greindžers sezonas ievadā atkopās no apakšstilba savainojuma un 29 spēlēs palīdzējis komandai no soliņa, gūstot 8,3 punktus un izcīnot 3,6 bumbas zem groziem. Karjeras laikā uzbrucējs piedalījies 544 NBA spēlēs, atzīmējoties ar 17,6 punktiem un piecām atlēkušajām bumbām.

Tomēr 2010. gada pasaules čempiona ASV izlases rindās Greindžera karjera neturpināsies Filadelfijā. Klubs un spēlētājs vienojušies par līguma izpirkšanu, un savu devīto karjeras sezonu uzbrucējs noslēgs citviet. Par 206 centimetrus garo spēlētāju interesi izrāda vairāki klubi, to starpā arī titula pretendenti kā Maiami "Heat", Sanantonio "Spurs", kā arī Losandželosas "Clippers".

Tieši Losandželosas klubs tiekot minēts kā šobrīd galvenais pretendents uz Greindžera pakalpojumu piesaistīšanu. "Clippers" sastāvā šobrīd ir aizņemtas tikai 13 no 15 iespējamajām vietām.

Izmantotie resursi:
Yahoo! Sports

  +2 [+] [-]

, 2014-02-27 09:06, pirms 10 gadiem
Pēc manām domām. Cliperiem jau vajadzētu būt pie 20 normāliem spēlētājiem tad

  +2 [+] [-]

, 2014-02-27 09:12, pirms 10 gadiem
Lūk ko nozīmē, ka ir tāds treneris kā Doks Rivers, visi raujas un grib tur spēlēt.

  +1 [+] [-]

, 2014-02-27 09:17, pirms 10 gadiem
Reāli jau sāk palikt smieklīgi, vienkārši visi spēlētāji skrien vai nu uz Clippers vai Pacers. Bet jautājums, kāpēc tieši uz tām? Viņiem tik daudz brīvie līdzekļi, jo uz Heat, kas tomēr ir čempioni, neiet neviens!?

  +2 [+] [-]

, 2014-02-27 09:33, pirms 10 gadiem
Saprotu, ka varu ieiet LAC rosteru lapā, bet sporta ziņās tik lasu, ka Clipperiem pievienojas tas un tas un tas...kur viņiem tāda nauda vai vietas rosterī?

     [+] [-]

, 2014-02-27 09:36, pirms 10 gadiem
Nu un kas tur smieklīgs ,ķipa visiem uz heat jāiet , šogad viņiem nespīd paņemt vnk ! Clipperiem vajadzeja Sf ,un granger ir ideals papildinajums ,turklat kurs negrib dzivot la

  +1 [+] [-]

, 2014-02-27 09:46, pirms 10 gadiem
Tim dog rakstīja: Nu un kas tur smieklīgs ,ķipa visiem uz heat jāiet , šogad viņiem nespīd paņemt vnk ! Clipperiem vajadzeja Sf ,un granger ir ideals papildinajums ,turklat kurs negrib dzivot la
Nu, nu, vai tiešām LA ir labāka par Floridu? Miami?
Nez vai... (es par dzīvošanu) turklāt Miami nodokļi ar mazāki...

  -3 [+] [-]

, 2014-02-27 10:25, pirms 10 gadiem
Clippers ir kā NBA ''bomžu'' patversme. Aicina pie sevis visu, kas kustas.

  +1 [+] [-]

, 2014-02-27 11:01, pirms 10 gadiem
Tikai nezkapēc ir viena no nba līdervienībām ,paši grib spēlēt pat par mazu piķi jo kā nekā gredzens uz spēles tākā nerunā ja esi kriketa fans ! Un runājot par miami ,granger ja ietu tur tad tīri lai ieriebtu paceriem ,bet nu fak kurs grib spelet ar lebronu ,labak viņu uzvarēt !

     [+] [-]

, 2014-02-27 11:13, pirms 10 gadiem
Raitcha rakstīja: Nu, nu, vai tiešām LA ir labāka par Floridu? Miami?
Nez vai... (es par dzīvošanu) turklāt Miami nodokļi ar mazāki...
Florida ir piemērotāka mierīgas dzīves tīkotājiem(nosacīti, protams), kamēr LA tomēr ir vairāk tāda kā zīmuļu pilsēta ar spožām prožektoru gaismām, sarkanajiem paklājiem un attiecīgo auru.
kas attiecas uz pievienošanos Clipps - tas vienkārši šobrīd ir kā modes kliedziens - spēlēšana iekš Clipps. pirms kāda laika visi gribēja pievienoties Celtics, pēc tam Heat, tagad Clippers. pēc kāda laika tā atkal būs cita komanda...

  -1 [+] [-]

, 2014-02-27 11:26, pirms 10 gadiem
Cerēju uz Spurs, kas arī bija viens no variantiem. It sevišķi tagad, kad Leonards traumēts

  +2 [+] [-]

, 2014-02-27 13:24, pirms 10 gadiem
Nesaprotu 76ers... komanda šķirās no 2 normāliem spēlētājiem un tad vēl ļauj izpirkt līgumu. Pie tam būs labs picks, lai komandu paliktu konkurētspējīga. Lētāk būtu bijis no NBA izstāties..

  +1 [+] [-]

, 2014-02-27 15:05, pirms 10 gadiem
Raitcha rakstīja: Nu, nu, vai tiešām LA ir labāka par Floridu? Miami?
Nez vai... (es par dzīvošanu) turklāt Miami nodokļi ar mazāki...
Nu nez nez.... tāpat visiem patīk tur atrasties. Kaut vai filmu un mūzikas pasaule griežas tikai ap LA nevis ap MIA. Dzīvošanas pēc domāju, ka reāli var likt = zīmi pa vidu. Nu reāli NBA ir tādas 5 lielo pilsētu komandas- abi LA, CHI, MIA, NYK. Tīri klimata pēc no šitiem atkristu CHI un NYK, jo tur ir ziemas atšķirībā no saulainās Kalifornijas un Floridas.

  -2 [+] [-]

, 2014-02-27 15:06, pirms 10 gadiem
Kerchs rakstīja: Clippers ir kā NBA ''bomžu'' patversme. Aicina pie sevis visu, kas kustas.
Iemetīsi kādu rakstu, kur viņi kādu ir aicinājuši?

  -2 [+] [-]

, 2014-02-27 15:07, pirms 10 gadiem
Emilio rakstīja: Florida ir piemērotāka mierīgas dzīves tīkotājiem(nosacīti, protams), kamēr LA tomēr ir vairāk tāda kā zīmuļu pilsēta ar spožām prožektoru gaismām, sarkanajiem paklājiem un attiecīgo auru.
kas attiecas uz pievienošanos Clipps - tas vienkārši šobrīd ir kā modes kliedziens - spēlēšana iekš Clipps. pirms kāda laika visi gribēja pievienoties Celtics, pēc tam Heat, tagad Clippers. pēc kāda laika tā atkal būs cita komanda...
kurš bija tas laiks, ka visi gribēja pievienoties BOS? būšu palaidis kaut ko garām...

  +1 [+] [-]

, 2014-02-27 15:16, pirms 10 gadiem
zviedrss rakstīja: Saprotu, ka varu ieiet LAC rosteru lapā, bet sporta ziņās tik lasu, ka Clipperiem pievienojas tas un tas un tas...kur viņiem tāda nauda vai vietas rosterī?
par naudu varētu parunāt...
par vietu rosterī.... nu visu laiku tur 1-2 vietas briivas!
un naudu jau reāli maksā tie, kas izpirka līgumu! nu ko viņi reāli paņēmuši- pagaidām, ja nemaldos, tikai Turkoglu un Big baby. Abiem līgumi izpirkti un maksā vecā komanda.LAC tikai minimiņu viņiem maksā. Ja PHI izpirks Granger līgumu, tad arī reāli maksās viņi līdz sezonas beigām un LAC minimālo summu.

Vakar man Big baby patika. Vismaz ir kas aizvieto uz savu laiciņu Grifinu. Nu un, ja tagad paņems Greindžeru, tad tikai līdz sezonas beigām.

p.s. Greindžers tak gribēja maiņu izbīdīt, lai nezaudētu savus birdie rights. Un maiņa ar LAC točna nesekos. Ja PHI klubs grib viņu izpirkt, tad viņš zaudēs to birdie rights (ja nu kāds nezin- tad iespēja pagarināt līgumu virs salary cap). Un to viņi gribēja savā starpā apsēsties un sarunāt ko un kā. Un, ja viņu izpērk, tad ej uzmini, kas šo paņems un kur pēc tam liksies.

  +1 [+] [-]

, 2014-02-27 15:23, pirms 10 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: kurš bija tas laiks, ka visi gribēja pievienoties BOS? būšu palaidis kaut ko garām...
kad tur izveidoja pirmo(original) BIG3.

  +1 [+] [-]

, 2014-02-27 16:24, pirms 10 gadiem
Tikai viens jautājums - KUR PIE VELNA Clippers DABŪ NAUDU???

  +1 [+] [-]

, 2014-02-27 16:39, pirms 10 gadiem
Tim dog rakstīja: Nu un kas tur smieklīgs ,ķipa visiem uz heat jāiet , šogad viņiem nespīd paņemt vnk ! Clipperiem vajadzeja Sf ,un granger ir ideals papildinajums ,turklat kurs negrib dzivot la
Heat nespīd paņemt titulu?! Teikšu ko jau esmu rakstījis, var nepatikt komanda, spēlētājs/spēlētāji, bet tāpēc nav jābūt āmuram! Heat visā līgā uz doto brīdi ierindojas otrajā vietā, un šiem nespīd paņemt titulu

  +1 [+] [-]

, 2014-02-27 19:06, pirms 10 gadiem
Emilio rakstīja: kad tur izveidoja pirmo(original) BIG3.
Un kurš tad pēc tam baigi gribēja skriet? Un kurš aizskrēja?
Gluži neatceros, kas tur bija togad, bet šajā rakstā jau nav runa par kkādu kādam skriešanu kaut kur. Varu saderēt pa priekšu runā komandas un tad paprasa savai marionetei (aka spēlētājam), ko tas grib. Jo reāli tad PHI pateiktu- Denij, tu mums neesi vajadzīgs- savāc savus 7 miljonus un tinies.

Pieņemsim kas te augstāk rakstīja, ka visi skrien uz LAC. Turkoglu laikam dabuja kādu tur diskābeli, izlaida sezonas sākumu un tad viņu izpirka. Vinš sēž mājās, algu saņem (apmēram tā kā mums valstī zilo lapu ), un viņam aģents vnk meklē kur spēlēt. LAC viņš iepatīkās, sarunā tikšanos un aidā - spēlējam. (kgan nekādas minūtes reāli nav dabūjis).

Nesaprotu kādā virzienā tagad virzās ORL. Bet nu arī- atbrīvoja Big Baby un šis tāpat kā Turkoglu būtu sēdējis mājās un neko nedarījis. Bet LAC šo paņem. Tad kpc nespēlēt? Nav jau nekāds Andris, kas vēsi pasēdētu mājās un kuli pakasītu.

Un vienkārši šitajos visos darījumos naudai nav tā lielākā nozīme. Minimālo līgumu domāju visas komandas var izbīdīt cauri. Un te jau ir jautājums, ko kura komanda var piedāvāt spēlētājam. Un kā jau kkur rakstīju, tad MIA un LA ir labākie varianti tā skatoties no spēlētāja viedokļa. Pat netālais Kalifornijas klubs, kas saucās GSW nav īsti pa prātam, jo tur gabals jābrauc līdz okeānam. Negribu jau pārspīlēt, ka šie tur spēlētāji nevarētu atļauties aizlaist līdz okeānam, bet, piemēram, man ir čoms no Latgales un dzīvē jūru nav redzējis..... normāli?

     [+] [-]

, 2014-02-27 19:29, pirms 10 gadiem
Kerchs rakstīja: Clippers ir kā NBA ''bomžu'' patversme. Aicina pie sevis visu, kas kustas.
Nejauc daiktu ar pirkstu, ir liela atšķirība starp aicina un paši skrien.