Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Braients necentīsies pierunāt Entoniju pāriet uz "Lakers"

Rolands Eliņš

Braients necentīsies pierunāt Entoniju pāriet uz "Lakers"
Karmelo Entonijs ir otrs rezultatīvākais spēlētājs līgā, taču "Knicks" nav pat "play-off" zonā
Foto:AP/Scanpix

Šobrīd savainotais Losandželosas „Lakers” basketbolists Kobe Braients atklājis, ka par spīti ciešajai draudzībai necentīsies pierunāt Karmelo Entoniju vasarā pievienoties savai komandai.

Karmelo Entonija līgums ar „Knicks” beigsies tikai pēc nākamās sezonas, taču viņam ir iespēja to pārtraukt jau pavasarī. Ja Entonijs izvēlas to darīt, tad viņš zaudē iespēju parakstīt līgumu 130 miljonu dolāru vērtībā un kļūst par neierobežotu brīvo aģentu. Klīst runas, ka neveiksmes Ņujorkas komandā var piespiest spēlētāju apkopot savus spēkus ar kādu citu līgas superzvaigzni, un kā viena no labākajām kandidatūrām tiek uzskatīts Kobe Braients, kura „Lakers” šobrīd veic nopietnu komandas pārbūvi.

„Visi vēlas spēlēt Losandželosā,” pirms vakardienas spēles pret „Knicks” stāstīja Braients. „Nepārprotiet, Ņujorka ir lieliska vieta, taču šeit ir auksts kā ellē. Palmas un pludmales noteikti ir nedaudz saistošākas. Taču - jokus pie malas - katram spēlētājam pašam jāpieņem lēmums, bet, ja Karmelo man piezvanīs un vaicās padomu, es viņam to sniegšu.”

Entonijs šosezon vidēji mačā guvis 27,1 punktu, kā arī uzstādījis jaunu „Madison Square Garden” rekordu, vienā mačā sametot 62 punktus. Tiesa, komandas neveiksmes (16 uzvaras 43 spēlēs) likušas basketbola līdzjutējiem apšaubīt Entonija prasmes uzvaru izcīnīšanā un nostiprinājušas viņa reputāciju kā vienpusīgu punktu guvēju.

Vaicāts, kas Entonijam jāizdara, lai mainītu šo reputāciju, Braients atbildēja vienkārši: „Vienīgais veids ir uzvarēt. Tas arī viss. Es izcīnīju piecus čempiona titulus, un daži joprojām sauc mani par banālu metēju. Es to vienkārši pieņemu un turpinu dzīvot. Titulu iegūšana ir vienīgais veids, un arī Maikls Džordans sākumā tika uzskatīts par vienkāršu metēju, taču uzvaras NBA finālos nokratīja šo reputāciju.”

Pats Braients šobrīd atgūstas no savainojuma, kura dēļ nespēlē kopš decembra vidus. Šonedēļ viņam plānots veikt pārbaudes, pēc kurām viņš varētu atgriezties treniņos. „Beidzot varēšu darīt ko vairāk, nekā tikai braukt ar velotrenežieri,” saka Braients. „Man tas jau apnicis.”

Padomu Entonijam devusi arī cita „Lakers” leģenda, proti, Maģiskais Džonsons, kurš sociālajā tīklā Twitter norādījis: „Mans padoms Karmelo ir palikt Ņujorkā un uzbūvēt čempionu komandu mājās.”

Savulaik Entonija pāreja no viņa pirmā NBA kluba „Nuggets” uz „Knicks” izvērtās par vienu no visilgāk aprunātākajām pārejām, līdz to pārspēja Dvaita Hovarda sāga aiziešanā no „Magic”. Entonijs līgā aizvada savu 11. sezonu, kopā piedaloties 754 spēlēs un gūstot vidēji 25,1 punktu. Viņš arī kļuvis par divkārtēju olimpisko čempionu ASV izlases rindās, kur spēlēja kopā ar Braientu.

Izmantotie resursi:
Kobe Bryant won't recruit pending free agent...
Magic Johnson: My advice to Melo is to stay in...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-27 19:17, pirms 10 gadiem
Tādam arī ir jābūt NBA tirgum - godīgam. Šitie visi "pa draugam" kropļo NBA tirgu.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-27 19:22, pirms 10 gadiem
Kobe vismaz nezvana un neluudzaas nevienam, kaa to darija lebrons un parsons.

     [+] [-]

, 2014-01-27 19:33, pirms 10 gadiem
tomasmuller rakstīja: Padomu Entonijam devusi arī cita „Lakers” leģenda, proti, Maģiskais Džonsons, kurš sociālajā tīklā Twitter norādījis: „Mans padoms Karmelo ir palikt Ņujorkā un uzbūvēt čempionu komandu mājās.”

Lieliski padoms, Entonijam jāiemācās nevis tikai truli mest un parādīt savu ego, bet spēlēt uz komandu , titulus iegūst komanda nevis viens individuālists, jāpaliek Ņujorkā un jāpalīdz izveidot čempioncienīgu komandu!!!
A ko citu vinam darit,ja tur parejie neko nedara?
Entonijs-Shampers un Chandlers..
Kas vel?Barnjani?Feltons?
Puse komandas dzivo tikai uz traumam.Chandleram ar melnais gads.Trauma pec traumas tpt,ka Amare.
Nahrenizet Barnjani,Smithu.
Mazais Hardavejs ir daudz labaks par to pasu Smithu neskatoties,ka vins ir rokie.

     [+] [-]

, 2014-01-27 19:49, pirms 10 gadiem
chubaki rakstīja: Kobe vismaz nezvana un neluudzaas nevienam, kaa to darija lebrons un parsons.
Kam tad Lebrons zvanījis ir?

     [+] [-]

, 2014-01-27 20:03, pirms 10 gadiem
chubaki rakstīja: Kobe vismaz nezvana un neluudzaas nevienam, kaa to darija lebrons un parsons.
Ko nu pĺāpā, Hovards tak beigās necēla vispār...

  +3 [+] [-]

, 2014-01-27 20:05, pirms 10 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Kam tad Lebrons zvanījis ir?
Man, bet es necēlu. Tad šis uzmeta lūpu un aizgāju čupoties ar Veidu, bet Bošs tur nejauši trāpījās! :-)
Tipa Tu neko nezini, ja?

  +1 [+] [-]

, 2014-01-27 20:12, pirms 10 gadiem
shitaa rakstīja: Ko nu pĺāpā, Hovards tak beigās necēla vispār...
Jā, vienreiz pazvanīja, kad Hovards vēl bija iekš Magic. Tas arī viss. Un runāja tikai par to, kā Hovards iederētos Lakers, uz ko šis atbildēja - ka viņš neredz sev vietu Lakeros.

     [+] [-]

, 2014-01-27 20:12, pirms 10 gadiem
chubaki rakstīja: Kobe vismaz nezvana un neluudzaas nevienam, kaa to darija lebrons un parsons.
lai tad Veids sim nezvanija?

  +1 [+] [-]

, 2014-01-27 20:51, pirms 10 gadiem
Antons neietu uz lakers jo kobe tur ir boss un antons grib pats but galvenais metejs un boss, antons vnk ir nelaimes putns kurs ir paraugs centiigam zaudeetaajam jo vinam nav uzvaretaja domasana, vins spele luuzeru bbolu, ar tadu speli var vinnet kaadu speli bet ne cempionatu, vins varbut bus cempions kaa veterans kad pievienosies kadai komandai liidziigi ka allens heat un speles 8min spelee

  -3 [+] [-]

, 2014-01-27 21:50, pirms 10 gadiem
Stiflerss rakstīja: lai tad Veids sim nezvanija?
Kobijs zvanija lebronam, lai paariet uz heat, bet bosh zvanija howardam un teica, lai iet uz rockets.

  +6 [+] [-]

, 2014-01-27 21:52, pirms 10 gadiem
chubaki rakstīja: Kobijs zvanija lebronam, lai paariet uz heat, bet bosh zvanija howardam un teica, lai iet uz rockets.
un biedrs zvanija tavai masai

  +2 [+] [-]

, 2014-01-27 22:00, pirms 10 gadiem
Talent wins games, but teamwork and intelligence wins championships.
(Michael Jordan)

     [+] [-]

, 2014-01-27 22:38, pirms 10 gadiem
Ja mani atmiņa neviļ viņš gan izteicās mazliet savādāk par to padomu, ka ieteiktu viņam izvēlēties kļūt par brīvo aģentu, uzreiz piemetinot, ka tas nenozīmē, ka viņš viņu grib pārvilināt uz LAL un tad sākās tas par to klimatu, palmām blā, blā blā...

     [+] [-]

, 2014-01-28 09:09, pirms 10 gadiem
Raitcha rakstīja: Ja mani atmiņa neviļ viņš gan izteicās mazliet savādāk par to padomu, ka ieteiktu viņam izvēlēties kļūt par brīvo aģentu, uzreiz piemetinot, ka tas nenozīmē, ka viņš viņu grib pārvilināt uz LAL un tad sākās tas par to klimatu, palmām blā, blā blā...
NBA.com bija vesels raksts, bet šeit tas viss ir pasniegts vienā teikumā. Tpc arī izklausās tā, ka viņš to teicis ir monologā

     [+] [-]

, 2014-01-28 09:30, pirms 10 gadiem
LargeProfessor rakstīja: Antons neietu uz lakers jo kobe tur ir boss un antons grib pats but galvenais metejs un boss, antons vnk ir nelaimes putns kurs ir paraugs centiigam zaudeetaajam jo vinam nav uzvaretaja domasana, vins spele luuzeru bbolu, ar tadu speli var vinnet kaadu speli bet ne cempionatu, vins varbut bus cempions kaa veterans kad pievienosies kadai komandai liidziigi ka allens heat un speles 8min spelee
Vai tad Allens neizcīnija ar Celtics gredzenu?