Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Knicks" saspēles vadītājs Feltons atbrīvots pret drošības naudu

"Knicks" saspēles vadītājs Feltons atbrīvots pret drošības naudu
Reimonds Feltons
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" aizsargs Reimonds Feltons atbrīvots pret drošības naudu, kā arī viņam piemērots sešus mēnešus ilgs aizliegums sazināties ar savu sievu.

Vakar ziņojām, ka "Knicks" saspēles vadītājs Reimonds Feltons tika aizturēts, pamatojoties uz vairākām apsūdzībām par nelikumīgu šaujamieroča glabāšanu. Basketbolists varas iestāžu redzeslokā esot nonācis pēc tam, kad esot ar ieroci draudējis savai sievai, kura iepriekš jau bija iesniegusi dokumentus, lai uzsāktu laulības šķiršanas procesu.

Feltons ticis palaists brīvībā pēc tam, kad par viņu tika iemaksāta drošības naudu 25 tūkstošu ASV dolāru apmērā (~ 18,4 tūkstoši eiro), kā arī noteikts aizliegums sešu mēnešu laikā sazināties ar savu sievu. Feltons ar advokāta starpniecību gan piebilda, ka viņam nav nekādas vēlmes komunicēt ar sievu.

Tiesnesis arī noteica laiku, kad Feltonam būs jāierodas tiesā, lai lieta tiktu izskatīta vēlreiz. Līdz 2.jūnijam apsūdzētāji centīsies iegūt pierādījumus, tomēr, visticamāk, Feltons tiks sveikā cauri bez cietumsoda pat tajā gadījumā, ja tiks pierādīta viņa vaina visās apsūdzībās. Lai gan teorētiski basketbolistam varētu piespriest brīvības atņemšanu līdz pat septiņiem gadiem, fakts, ka viņam iepriekš nav bijušas kriminālapsūdzības, iespējams, ļaus Feltonam izvairīties no cietumsoda.

Gaidāms, ka Feltons varēs palīdzēt savai komandai jau nākamajā spēlē (pret Maiami "Heat"), tikmēr "Knicks" atsakās komentēt šī brīža situāciju ar saspēles vadītāju. NBA pārstāvis Tims Frenks tikmēr atzinis, ka līga seko līdzi situācijas tālākam atrisinājumam. Lielākajā daļā līdzīgu gadījumu sankcijas no līgas puses tiek piemērotas pēc varas iestāžu sprieduma paziņošanas.

Feltonam šobrīd ir otrais (no trim) līguma gads ar Ņujorkas "Knicks". Kopējā līguma summa ir 10 miljoni ASV dolāru (~ 7,3 miljoni eiro). Šajā sezonā "Knicks" saspēles vadītājs vidēji spēlē gūst 10,4 punktus, atdod 6,0 rezultatīvas piespēles, izcīna 3,0 bumbas zem groziem un pārtver 1,02 bumbas.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports
The New York Times - Breaking News, World News...

  +1 [+] [-]

, 2014-02-26 16:11, pirms 10 gadiem
Pusdienas..

  +1 [+] [-]

, 2014-02-26 17:12, pirms 10 gadiem
Nav brinums ka carmelio grib teikshanu speletaju izvele tada sajuta, ka vieni nokontrolejami aksti savakti vienviet.

  +1 [+] [-]

, 2014-02-26 21:42, pirms 10 gadiem
Labi gan, ka "līdz 7 gadiem cietumsodu" var nodzēst ar faktu, ka nav tiesāts un apsūdzēts.
Skatoties no abām pusēm- jau tas, ka parādi ieroci sievas sejā, nav normāli. Bet amīšiem laikam norma.

Un no otras puses- neko jau viņš nav izdarījis.