Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Van Gandijs neapmierināts ar pēdējo epizodi

Van Gandijs neapmierināts ar pēdējo epizodi
Stens van Gandijs
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Orlando "Magic" galvenais treneris Stens Van Gandijs paudis neapmierinātību ar pēdējo epizodi spēlē pret Atlantas "Hawks", kurā tika piedzīvots zaudējums spēles pēdējā sekundē.

"Domāju, ka mūsu puiši paveica labu darbu, lai atspēlētos. "Hawks" lielāko spēles daļu apspēlēja mūs, taču cīņa par atlēkušajām bumbām un aizsardzība noturēja mūs spēlē. Vinss (Kārters) iemeta lielisku metienu, lai izlīdzinātu rezultātu un tad nospēlēja labu aizsardzību pret Džo (Džonsonu) laukuma otrā galā. Diemžēl aizmirsām atbloķēt pretiniekus no vājās puses un Džošs (Smits) spēja paveikt lielisku darbību," sacīja Orlando komandas galvenais treneris Stens Van Gandijs.

"Uz laukuma spēlētāji darīja to pašu, ko rezervisti uz soliņa - vienkārši stāvēja un skatījās," uz pretinieku neatbloķēšanu, ko veiksmīgi izmantoja "Hawks", norādīja Van Gandijs. Džo Džonsona neprecīzo metienu ar "slam-dunk" pielaboja Džošs Smits, taču tiesnešiem vēl bija jāpārliecinās, vai tas tika paveikts laikā. Video atkārtojums pierādīja to, ka Smits paspējis par nieka tiesu un tas deva "Hawks" uzvaru ar 86:84.

"Vienkārši gāju pēc tās un paveicās, ka tā bija turpat blakus, lai varētu vienkārši pielabot. Džo ir labs metējs, tāpēc zināju, ka tālu neatlēks. Vienkārši bija iespēja būt stīpas tuvumā," sacīja uzvaras metiena autors Džošs Smits. Pateicoties šai uzvarai Atlantas klubs nodrošināja dalību NBA "play-off".

Izmantotie resursi:
nba.com

  +3 [+] [-]

, 2010-03-25 16:22, pirms 14 gadiem
Būt apkārt stīpai .... hahahahahah
tur probably teica - i was able (vai lucky) to be around the rim!!!

es tgd visu vasaru trenneeshu shito skilu - būt apkārt stīpai
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-03-25 20:34, pirms 14 gadiem
domāju gan,ka Van Gandījs nav apmierināts ar to,ka no zila gaisa parādas Josh Smith un pēdējā sekundē vēl ietriec bumbu grozā!
Pats šo spēli skatījos iekš NBA TV un viņš ieskrējās jau pēc izmestas bumbas no trīs punktu līnijas visiem palidojot garām ietrieca bumbu!

     [+] [-]

, 2010-03-26 15:42, pirms 14 gadiem
Apbrīnojami!