Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lembam krustenisko saišu plīsums, Simonsam muguras savainojums

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Lembam krustenisko saišu plīsums, Simonsam muguras savainojums
Džermijs Lembs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Indianas "Pacers" spēlētājam Džeremijam Lembam pēc mača pret Toronto "Raptors" konstatēts ceļgala krustenisko saišu plīsums. Līdz ar to viņam šī sezona beigusies priekšlaicīgi. Filadelfijas "76ers" spēlētājam Benam Simonsam muguras savainojums, kas varētu liegt spēlēt ilgāku laiku nekā sākumā tika prognozēts.

Džeremijs Lembs spēlē pret "Raptors" nospēlēja vien septiņas minūtes. Otrajā ceturtdaļā, ejot uz grozu un cenšoties triekt bumbu grozā no augšas, Lembs pēc kontakta ar Terensu Deivisu neveiksmīgi piezemējās un savainoja ceļgalu. Pēc magnētiskās rezonanses izmeklējumiem konstatēts, ka spēlētājam ir plīsusi kreisā ceļgala krusteniskā saite, kā arī bojāts menisks. Smagie savainojumi liegs Lembam šosezon atgriezties laukumā.

"76ers" saspēles vadītājs Bens Simonss priekšlaicīgi atstāja laukumu spēlē pret "Hawks", jo sajuta sāpes muguras apakšdaļā. Sākumā tas nelikās nekas nopietns, tomēr tagad tiek ziņots, ka tiek veiktas papildus izmeklēšanas. Precīza informācija tiks paziņota tuvāko 24 stundu laikā. Ietekmīgais ESPN basketbola apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis savā "Twitter" kontā izteicās, ka savainojuma atlabšanas periods var ievilkties.

Viens no Menfisas "Grizzlies" līderiem Džerens Džeksons spēlē pret "Lakers" guva ceļagala savainojumu. Pēc nopietnākām pārbaudēm tika konstatēts, ka jaunajam spēlētājam nebūs iespēja palīdzēt komandai kā minimums divas nedēļas. Viņam konstatēts ceļgala saišu sastiepums. Pēc divām nedēļām tiks veikta atkārtota savainojuma izmeklēšana, kad arī tiks paziņots precīzāks laiks, kad spēlētājs atgriezīsies laukumā.

Izmantotie resursi:
https://www.cbssports.com/nba/injur...