Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Rouzam atkal ceļgala operācija, Lavam astoņi tālmetieni Detroitā

Rolands Eliņš

Rouzam atkal ceļgala operācija, Lavam astoņi tālmetieni Detroitā
Deriks Rouzs
Foto: AFP/Scanpix

NBA kluba Čikāgas „Bulls” saspēles vadītājs Deriks Rouzs jau atkal būs spiests gulties uz operāciju galda, šonakt paziņojusi komandas vadība. Savukārt laukumā šonakt atgriezās Stefens Karijs, ar 32 punktiem sekmējot „Warriors” uzvaru, bet Klīvlendas „Cavaliers” pēc neveiksmīgā sākuma pret Detroitas „Pistons” spēja atspēlēt 14 punktu deficītu.

Čikāgas sporta līdzjutēji šonakt pieredzējuši dubultu nelaimi. Jau vēstījām, ka traumu guvis tās NHL kluba "Blackhawks" līderis Patriks Keins, bet NBA komanda „Bulls” paziņojusi, ka Derikam Rouzam atkal būs nepieciešama ceļgala operācija. Dienu iepriekš Rouzs bija sūdzējies par pēkšņām sāpēm labajā ceļgalā, un pārbaudēs tika atklāts meniska plīsums. Tāda pati trauma viņam tika konstatēta pagājušās sezonas sākumā, savukārt 2012. gada „play-off” sākumā Rouzs pieredzēja kreisā ceļgala krustenisko saišu plīsumu.

Savulaik par līgas MVP atzītais Rouzs tuvākajā laikā gulsies uz operāciju galda, taču „Bulls” nesteidzas paziņot, cik ilgi viņš nespēlēs. Tas tiks pavēstīts pēc operācijas, taču iespēja, ka Rouzs varētu šosezon atgriezties laukumā, vērtējama kā mazticama. Rouzs šosezon vidēji spēlē bija guvis 18,4 punktus un izdarījis 5,0 rezultatīvas piespēles, un ar viņa palīdzību „Bulls” guvusi 36 uzvaras 57 spēlēs, kas ļauj ieņemt trešo vietu Austrumu konferencē.

Šonakt aizvadītajās spēlēs laukumā pēc vienas spēles izlaišanas atgriezās Stefens Karijs, kurš guva 32 punktus un palīdzēja „Warriors” ar 114:107 pārspēt „Wizards”. Uzvaru pār Austrumu komandu svinēja arī „Mavericks” (99:92 pret „Raptors”), taču paveica to ar Reižonu Rondu uz rezervistu soliņa pēdējās 20 mača minūtēs. Rondo otrā puslaika sākumā radās nesaprašanās ar treneri Riku Kārlailu, kas izpaudās visai skaļā vārdu apmaiņā, jo Kārlails uzskatīja, ka Rondo ignorē viņa norādījumus. Kārlails pēc spēles atzina, ka viss noticis spēles karstumā un nav vērts runāt par radušos konfliktu, taču pēc šīs epizodes Rondo tika nosēdināts uz rezervistu soliņa.

Problēmu priekšā nonāca Klīvlendas „Cavaliers”, kura spēlē pret Detroitas „Pistons” nonāca iedzinējos ar 53:67, taču ar spēcīgu aizsardzību trešajā ceturtdaļā, kad tika ielaisti tikai 12 punkti, pagrieza spēli sev vēlamajā virzienā. Īpaši izcēlās Kevins Lavs, kurš visus savus 24 punktus guva no tālmetienu līnijas, trāpot astoņus no 14, bet Lebrons Džeimss guva 19 punktus un izdarīja 11 rezultatīvas piespēles. Džeimss līdz ar to pārspējis Skotiju Pipenu un kļuvis par NBA visu laiku labāko piespēlētāju uzbrucēju kategorijā. Tiesa, šodienas spēlē viņam arī deviņas kļūdas.

Veiksmīgs individuālais sniegums arī Raselam Vestbrukam, kurš Kevina Durenta savainojuma laikā turpina sekmēt „Thunder” panākumus. Šonakt ar 105:92 pārspēta „Pacers”, kas ir jau septītā Oklahomas uzvara pēc kārtas, un Vestbruks tajā atzīmējās ar „triple-double” – 20 punkti, 11, atlēkušās bumbas un desmit rezultatīvas piespēles.

NBA spēļu rezultāti, 25. februāris

KomandasRez.Rezultatīvākie
Wizards-Warriors107:114Pīrss 25 Karijs 32
Pistons-Cavaliers93:102Džeksons 22 Lavs 24
Thunder-Pacers105:92Ibaka 23 Mailzs 21
Mavericks-Raptors99:92Eliss 20 Derouzans 18

Dienas izcilnieki

SpēlētājsKomandaKategorija
Stefens KarijsWarriors32punkti
Gregs MonroPistons14atl. bumbas
Džons VolsWizards11rez. piespēles
Klejs TompsonsWarriors5pārtv. bumbas
Timofejs MozgovsCavaliers4bloki
Kevins LavsCavaliers8tālmetieni

Izmantotie resursi:
NBA.com
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

  +7 [+] [-]

, 2015-02-25 09:18, pirms 9 gadiem
Pedejais menesis Rouzam jau bija oke..Vareja redzet veco labo Rouzu.Un te atkal chiks un gatavs...

  +6 [+] [-]

, 2015-02-25 09:31, pirms 9 gadiem
āāāāāārprāāāāts.......

  +6 [+] [-]

, 2015-02-25 09:35, pirms 9 gadiem
Ka te tik nesanāk pakārt botas uz nagliņas, jo tas jau sāk palikt pa traku, operācija pēc operācijas tiem ceļiem... Brendana Roja liktenis.

     [+] [-]

, 2015-02-25 09:37, pirms 9 gadiem
Puika nesaprot, ka pilnvērtīga slodze nav viņa ķermenim?
Un čikāga tikai gaida un gaida... tā jau kuro sezonu
Nu nekas... VArēs vēl vienu kedu sēriju izlaist... laiks jau tā kā būs

  -2 [+] [-]

, 2015-02-25 10:17, pirms 9 gadiem
Manuprāt ja dēļ shii naaksies izlaist veel pusgadu tad buļļiem jāsāk rīkoties un jātiek no tā mērkaķa vaļā... Viņš galiigi neattaisno savu liigumu... Tiks valjaa no Rouza - nopirks ko citu un buus atkal chempion cieniiga kommanda... Vieniigais labums no DR pashlaik ir ka 2k15 veel var ar Bulls normaali paspeeleet kur Rouza reitings ir taads kaads tas bij pirms 4gadiem

  +1 [+] [-]

, 2015-02-25 11:10, pirms 9 gadiem
njā, kārtējais apliecinājums, ka nepietiek tikai ar labu talantu, ja ķermenis netur fiziski slodzes un cilvēkam ir nosliece uz traumatiskumu, tad nekā prātīga nesanāks! Brandod Roy story all over again!

     [+] [-]

, 2015-02-25 11:23, pirms 9 gadiem
WSH šonakt parādīja GSW vājo vietu. Garais gals nav vispār. Ok, ir Boguts, bet, ja pretī ir divi garie, tad nav otrs, kas var segt garo. Labākais variants būtu Speigss, bet pret tādu Rendolfu, Aldridžu arī viņam nav ko darīt.

  +1 [+] [-]

, 2015-02-25 11:24, pirms 9 gadiem
kaaja rakstīja: njā, kārtējais apliecinājums, ka nepietiek tikai ar labu talantu, ja ķermenis netur fiziski slodzes un cilvēkam ir nosliece uz traumatiskumu, tad nekā prātīga nesanāks! Brandod Roy story all over again!
Gan jau tādā eiropā Rouzs varētu spēlēt bez traumām...
Bet NBA tādi kā Rouzs parastais ir tūkstoši, kas gaida savu iespēju, bet ja gribi būt labāks par viņiem visiem un gribi būt Rouzs MVP sezonā, tad ir jāmauc uz maksimumu, izdodas tikai tiem, kam ķermenis to iztur... Dabīgā atlase
Un skatoties kā tās šodienas zvaigznes traumējas... nu diezgan bēdīgs skats.

  +1 [+] [-]

, 2015-02-25 11:32, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: WSH šonakt parādīja GSW vājo vietu. Garais gals nav vispār. Ok, ir Boguts, bet, ja pretī ir divi garie, tad nav otrs, kas var segt garo. Labākais variants būtu Speigss, bet pret tādu Rendolfu, Aldridžu arī viņam nav ko darīt.
Visi te par Rouzu un tu saac vieniigais par random speeli runaat😂👌 Bet piekriitu ka gsw garie galiigi suudiigi... Boguts traumatisks... Tachu Speits tmr nav tas chalis kursh var 35minuutes segt Gasolu un Rendolfu

  +2 [+] [-]

, 2015-02-25 11:43, pirms 9 gadiem
Žēl,ka dēļ traumām tiek izbojāta karjera tik talantīgam un lieliskam spēlētājam.

  +1 [+] [-]

, 2015-02-25 12:05, pirms 9 gadiem
hmm, prieksh kam tad warrioriem ir lee ar 10m sezonaa?

  +1 [+] [-]

, 2015-02-25 12:17, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: WSH šonakt parādīja GSW vājo vietu. Garais gals nav vispār. Ok, ir Boguts, bet, ja pretī ir divi garie, tad nav otrs, kas var segt garo. Labākais variants būtu Speigss, bet pret tādu Rendolfu, Aldridžu arī viņam nav ko darīt.
Bet WSH pašiem ir vājā vieta- n-tās kļūdas.Var jau kļūdīties.Bet vai WSH 26 kļūdas nav visas šīs NBA sezonas rekords?Volam 8 kļūdas,Lebronam bija 9.Pārāk daudz kļūdas priekš līderiem vai megazvaigznēm.
Un cik tur nopietna tā Pīrsa trauma..

  +2 [+] [-]

, 2015-02-25 12:49, pirms 9 gadiem
nabaga Rouzs, kur šitā var neveikties..

Lebrons spēlēs mēdz baigi atslābināties un riskēt ar piespēlēm, kas tikai šad un tad atmaksājas, nedaudz prātīgāk jāsāk spēlēt, 9 TO nedrīkst būt.
Labi, ka Lovu tomēr neizmetu no fantasy, troiciņas un bumbas savāc kā pienākas

  -1 [+] [-]

, 2015-02-25 15:31, pirms 9 gadiem
MVanags34OBS rakstīja: Visi te par Rouzu un tu saac vieniigais par random speeli runaat😂👌 Bet piekriitu ka gsw garie galiigi suudiigi... Boguts traumatisks... Tachu Speits tmr nav tas chalis kursh var 35minuutes segt Gasolu un Rendolfu
Raksts galu galā ir par visām spēlēm ar rezultātiem Un tā nu sagadījās, ka es to spēli skatījos un vnk izteicu savus novērojumus Piedod

Nu tur tā lieta, ka rietumos nāks arī Timijs+Spliters, Deandrē+Grifins, Lopezs + Aldridžs. Un visos tajos gadījumos Bogutam tiek centrs un kādam ir jāņem viņi. Pret OKC atkal vismaz bonuss, ka ir Grīns, jo viņam ir kādas cerības kaut nedaudz ierobežot Durantu.

  -1 [+] [-]

, 2015-02-25 15:32, pirms 9 gadiem
ilmis81 rakstīja: Bet WSH pašiem ir vājā vieta- n-tās kļūdas.Var jau kļūdīties.Bet vai WSH 26 kļūdas nav visas šīs NBA sezonas rekords?Volam 8 kļūdas,Lebronam bija 9.Pārāk daudz kļūdas priekš līderiem vai megazvaigznēm.
Un cik tur nopietna tā Pīrsa trauma..
Vai puslaikā jau nebija 18?

Nu WSH lēnām krīt pa standingiem. Neteiksim, ka Bīls ir megastārs, bet komandas rezultātu ļoti ietekmē.

  -1 [+] [-]

, 2015-02-25 15:54, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: WSH šonakt parādīja GSW vājo vietu. Garais gals nav vispār. Ok, ir Boguts, bet, ja pretī ir divi garie, tad nav otrs, kas var segt garo. Labākais variants būtu Speigss, bet pret tādu Rendolfu, Aldridžu arī viņam nav ko darīt.
Labi, beidz dziedāt par GSW vājo galu, kad play-off viņi ieliks visiem, tad sēdēsi un klusēsi. Garais gals varbūt viņiem ir vājais punkts, bet ne tik vājš, lai neuzvarētu play-off. Pietiek ar Kariju un Tompsonu, neviena cita komanda tādu PG/SG duetu neliek pretī, tā kā beidz nīst GSW un paklusē.

  -1 [+] [-]

, 2015-02-25 16:19, pirms 9 gadiem
Krisons_bez_olām2 rakstīja: Labi, beidz dziedāt par GSW vājo galu, kad play-off viņi ieliks visiem, tad sēdēsi un klusēsi. Garais gals varbūt viņiem ir vājais punkts, bet ne tik vājš, lai neuzvarētu play-off. Pietiek ar Kariju un Tompsonu, neviena cita komanda tādu PG/SG duetu neliek pretī, tā kā beidz nīst GSW un paklusē.
Galīgi nenīstu. Manis pēc lai arī paceļ titulu. Pat neļaunošos, ja vien tas nenotiks pret ATL/CLE.

Playofos nepietiks ar mazo galu. Ir pietiekami daudz tandēmi, kas viņus var pietiekami ierobežot.

  -1 [+] [-]

, 2015-02-25 18:54, pirms 9 gadiem
Lavs būdams garais tik tālos presē,skaidra viņa loma komandā,bet play offos tas neies cauri,un,manuprāt,Cavs pat ar savu Big 3 , ne uz ko nopietnu nepretendē

  -1 [+] [-]

, 2015-02-25 19:13, pirms 9 gadiem
Dzīvespriecīgs rakstīja: Lavs būdams garais tik tālos presē,skaidra viņa loma komandā,bet play offos tas neies cauri,un,manuprāt,Cavs pat ar savu Big 3 , ne uz ko nopietnu nepretendē
Cavs worst scenery: Izkriit no konferences finals... Best scenery: Panjem gredzenus... Tas visu izsaka

  +1 [+] [-]

, 2015-02-25 19:20, pirms 9 gadiem
MVanags34OBS rakstīja: Cavs worst scenery: Izkriit no konferences finals... Best scenery: Panjem gredzenus... Tas visu izsaka
nereāls scenārjisL

     [+] [-]

, 2015-02-25 19:34, pirms 9 gadiem
Dzīvespriecīgs rakstīja: nereāls scenārjisL
Pagaidi tik PO. Tad tu redzēsi, ko nozīmē, ja tev komandā ir labākais līgas basketbolists.

Ja viņš vecos CLE varēja aizvilkt līdz fināliem pat bez pieredzes, tad tagad domāju situācija ir labvēlīgāka. Un domāju pašlaik, ja skatās pēdējās 20 spēles, man liekas, CLE varētu būt bilancē pirmajā vietā.

  +1 [+] [-]

, 2015-02-25 20:16, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Pagaidi tik PO. Tad tu redzēsi, ko nozīmē, ja tev komandā ir labākais līgas basketbolists.

Ja viņš vecos CLE varēja aizvilkt līdz fināliem pat bez pieredzes, tad tagad domāju situācija ir labvēlīgāka. Un domāju pašlaik, ja skatās pēdējās 20 spēles, man liekas, CLE varētu būt bilancē pirmajā vietā.
Pēc CLE tiem 6 zaudēm no vietas..sanāk 19 spēles un tik 2 zaudes.
Bet nākamās spēles solās būt smagas.
Bet karstākā komanda dotajā brīdī ir Oklahoma.Ka tik Clippers vai Spurs nepaliek tajā 8.v.

  +1 [+] [-]

, 2015-02-25 20:23, pirms 9 gadiem
Loši tie ārsti, kas pagājšgad viņam to menisku šuva kopā nevis izņēma bojātās daļas! Pie tādām ceļgalu slodzēm, kādas ir basketbolā, menisku nav jēga šūt,ja vien nav vēlmes pēc vēlvienas operācijas, kad menisks atkal izjuks pa gabaliem.
Pēc bojāto meniska daļu izņemšanas laukumā varētu atgriezties pēc mēneša vai diviem, atkarīgs no tā - iekšējais vai ārējais menisksbet, ja atkal mēģinās kaut ko tur kopā salāpīt, tad sezona beigusies.

  +1 [+] [-]

, 2015-02-25 22:01, pirms 9 gadiem
Drīz Rozem ceļgals būs tikai mākslīgs objekts

  -1 [+] [-]

, 2015-02-25 23:30, pirms 9 gadiem
ilmis81 rakstīja: Pēc CLE tiem 6 zaudēm no vietas..sanāk 19 spēles un tik 2 zaudes.
Bet nākamās spēles solās būt smagas.
Bet karstākā komanda dotajā brīdī ir Oklahoma.Ka tik Clippers vai Spurs nepaliek tajā 8.v.
Līdz Kleperiem jau 5 zāģi. Tad jau tik pat labi DAL, POR, HOU var palikt 8. vietā. Domāju ar Grifinu ierindā viss būs zbis. Un par SAS arī domāju, tagad tā 3 zāģu sērija ir tāds neliels paklupiens.

Man liekas LAC, SAS ir lielāks drauds GSW nekā OKC. SAS un LAC šiem nekad nav patikuši.

  -1 [+] [-]

, 2015-02-26 08:13, pirms 9 gadiem
Dzīvespriecīgs rakstīja: Lavs būdams garais tik tālos presē,skaidra viņa loma komandā,bet play offos tas neies cauri,un,manuprāt,Cavs pat ar savu Big 3 , ne uz ko nopietnu nepretendē
Tu paskaties pārējo sastāvu! Bez K.Love ir vēl tādi garie kā: T.Mozgov, T.Thompson un K.Perkins.
Lovs šajā kompānija arī var atļauties uzmest trīspunktniekus.
Un ja heito, tad vismaz pa tēmu, ne uzraksti kaut kādus suņa murgus!

  -1 [+] [-]

, 2015-02-26 08:15, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Pagaidi tik PO. Tad tu redzēsi, ko nozīmē, ja tev komandā ir labākais līgas basketbolists.

Ja viņš vecos CLE varēja aizvilkt līdz fināliem pat bez pieredzes, tad tagad domāju situācija ir labvēlīgāka. Un domāju pašlaik, ja skatās pēdējās 20 spēles, man liekas, CLE varētu būt bilancē pirmajā vietā.
+

  +1 [+] [-]

, 2015-02-26 08:24, pirms 9 gadiem
stikla chalim jaamet basketbols pie malas,naw ko sevi mociit

     [+] [-]

, 2015-02-26 21:08, pirms 9 gadiem
MikeMcKenzy#24 rakstīja: stikla chalim jaamet basketbols pie malas,naw ko sevi mociit
Daļēji jāpiekrīt šim, vai arī jāmaina basīša tehnika, kas būtiski ietekmēs viņa status un superstāra amatu...

  -1 [+] [-]

, 2015-02-26 22:21, pirms 9 gadiem
Takeithard rakstīja: Daļēji jāpiekrīt šim, vai arī jāmaina basīša tehnika, kas būtiski ietekmēs viņa status un superstāra amatu...
Nu kā role playeris jau viņš būtu labs. Un nebūtu tik liela slodze.

Bet skatījos NBA.com runu par viņu. Nu pie tagadējās PG pārpilnības, tev ir jāspēlē uz max un arī Tibido uzbrukums iet galvenokārt caur PG. Tad vai nu izturi, vai esi norakstīts.