Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Thunder" paliek bez pamatcentra, Džeimss gatavs atgriezties "Heat" sastāvā

Rolands Eliņš

"Thunder" paliek bez pamatcentra, Džeimss gatavs atgriezties "Heat" sastāvā
Kendriks Pērkinss
Foto:AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas Rietumu konferences līdervienība Oklahomas „Thunder” nākamās sešas nedēļas būs spiesta iztikt bez sava sākumsastāva centra spēlētāju Kendrika Pērkinsa, kuram veikta cirkšņa operācija.

Pērkinss guva savainojumu pagājušās nedēļas spēlē pret Maiami „Heat”, kura dēļ nepiedalījās arī svētdienas mačā pret „Clippers”. „Thunder” abās spēlēs piedzīvoja zaudējumus, bet nu paziņojusi, ka Pērkinsam veikta cirkšņa operācija, kuras dēļ centra spēlētājs būs ārpus sastāva apmēram sešas nedēļas.

Pērkinss šosezon vidēji mačā guvis vien 3,4 punktus un savācis 5,0 atlēkušās bumbas, kas centram ir diezgan viduvējs rādītājs, taču samērā reti tiek apšaubīta viņa lietderības cīņā pret citu komandu garajiem spēlētājiem. Pērkinss šosezon ir izlaidis trīs spēles, un visās trijās „Thunder” pagaidām piedzīvojusi zaudējumu. Paredzams, ka viņu aizstās debitants Stīvens Adamss. Jāatgādina, ka "Thunder" ilgāku laiku iztika bez sava līdera Rasela Vestbruka, kurš tikai nesen atgriezies sastāvā.

Savukārt Maiami „Heat” un visas līgas lielākā zvaigzne Lebrons Džeimss, kurš aizvadītajā nedēļā guva deguna lūzumu, gatavojas jau ceturtdien atgriezties komandas sastāvā. Viņš piedalījies komandas treniņā un paudis pārliecību, ka varēs spēlēt jau pret Ņujorkas „Knicks”. NBA spēlēs Džeimss piedalīsies ar īpašu sejas masku, kas pasargās viņa traumēto degunu.

Džeimsam „Heat” komandā vismaz nākamās 10 dienas pievienosies arī Deandrē Liginss, ar kuru noslēgts pārbaudes līgums. Liginss pagājušajā sezonā pārstāvēja „Thunder”, taču rudenī tika apcietināts, un „Thunder” sadarbību pārtrauca. Liginss spēlē vieglā uzbrucēja pozīcijā un bija iekļauts šīs sezonas D-līgas zvaigžņu izlasē.

Atgriešanās „Lakers” sastāvā nav izdevusies veiksmīga Nikam Jangam, kurš būs spiests izlaist vismaz divas nākamās spēles. Svētdienas mačā pret „Nets” Jangs pēc teju mēneša nespēlēšanas guva 10 punktus, taču nākamajā dienā ceļgala sāpes bija atgriezušās.

Vēl vismaz divas spēles Atlantas „Hawks” sastāvā nebūs iespējams redzēt arī Polu Milsapu, kurš aizvada lielisku sezonu, taču piektdien mačā pret „Pistons” guva ceļgala sasitumu un izlaida nākamo spēli. Medicīniskās analīzes gan nopietnāku traumu nav atklājušās.

Savukārt „Knicks” no sava sastāva atbrīvojusi Metu Voldu Pīsu un Beno Udrihu. Ņujorkas komandas pārstāvji paziņojuši, ka ļoti nožēlo neizdevušos sadarbību, bet skandalozais Volds Pīss par spīti savam šosezon parādītajam vājajam sniegumam izteicies, ka joprojām cer palīdzēt kādai NBA komandai šajā sezonā.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

  +2 [+] [-]

, 2014-02-25 22:17, pirms 10 gadiem
Thunder var smagi ciest

  +1 [+] [-]

, 2014-02-25 22:25, pirms 10 gadiem
media rakstīja: VisitsToMoney.com Earn Money easily by... visu redzēsiet
dodiet banu šamējam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2014-02-25 22:35, pirms 10 gadiem
pēc virsraksta varētu padomāt, ka James parasti atgriežas, piemēram, Jazz sastāvā

  +2 [+] [-]

, 2014-02-25 23:06, pirms 10 gadiem
būs neierasti Lebronu pēc 10 gadiem atkal redzēt maskā..

  -1 [+] [-]

, 2014-02-25 23:12, pirms 10 gadiem
ai,ai cerams ka rassels ieies sava vecajaa ritmaa un tad jau buus labi

  -1 [+] [-]

, 2014-02-25 23:46, pirms 10 gadiem
Lbj Teica,ka gatavs atgriezties?vai kaut ko jāizdomā virsrakstam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-02-26 08:46, pirms 10 gadiem
interesanti, ka raksta autors World pārrakstījis latviski Volds