Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Karijs: "Uzzinot, ka Klejs atkal guvis smagu savainojumu, es raudāju"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Karijs: "Uzzinot, ka Klejs atkal guvis smagu savainojumu, es raudāju"
Stefens Karijs. Foto: AP/Scanpix

Stefans Karijs, kurš ir Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Goldensteitas "Warriors" līderis, atklāja, ka, uzzinot par to, ka viņa komandas biedrs Klejs Tompsons guvis smagu savainojumu, kas viņam liegs spēlēt visu 2020./21. gada sezonu, ļoti pārdzīvoja un arī izplūda asarās. Tāpat Karijs teica, ka komanda šogad ir spējīga uzvarēt jebkuru.

"Ir žēl, ka spēlētājs, kurš smagi strādāja, lai atgrieztos no savainojuma, neilgi pirms treniņnometnes sākuma gūst vēl vienu nopietnu savainojumu," Karijs teica intervijā "The Undefeated". "Ir jābūt spēcīgam cilvēkam, lai spētu ko tādu sagremot. Klejam viss vēl ir priekšā un mēs tam visam tiksim pāri."

Klejs Tompsons, kurš jau izlaida visu iepriekšējo sezonu traumas dēļ, treniņā guva savainojumu. Spēlētājam tika veiktas pārbaudes un tika konstatēts Ahileja cīpslas plīsums, kas nozīmē, ka 2020./21. gada sezonā komandai palīdzēt Tompsons nevarēs.

"Viņš ir labākais savas pozīcijas spēlētājs līgā," Karijs slavēja Tompsonu. "Uzzinot, ka viņš guvis smagu savainojumu, es raudāju. Nezināju ko teikt, jo viņam bija tik smags periods pēc iepriekšējā savainojuma. Un tagad sekos vēl viens. Mums ir viņš jāatbalsta, mums jācer, ka viņš būs mums blakus un mēs varēsim viņam palīdzēt atgūties no šī visa. Divarpus gadus aizvadīt rehabilitācijas procesā nebūtu viegli nevienam. Mēs ceram uz labāko."

Karijs un Tompsons ir komandas biedri kopš 2011. gada un kopā izcīnījuši trīs titulus. Abi ieguvuši arī iesauku “The Splash Brothers”. "Nebūs viegli bez Kleja," Karijs turpināja. "Tomēr mēs zinām, ka varam sacensties ar jebkuru. Pēc Kleja traumas visi saka, ka ar mums ir cauri, šis gads atkal jānoraksta. Godīgi sakot, tas ir nedaudz patīkami, ka šogad esam tie, kuriem jādzenas pakaļ citiem, lai pierādītu, ka viņi kļūdās. Zinām, ka "Lakers" ir čempione, bet mums ir viņi jāuzvar un esam gatavi šim izaicinājumam."

Izmantotie resursi:
https://theundefeated.com/features/...