Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Starp Zvaigžņu spēles rezervistiem Hārdens, Pols un četri debitanti

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Starp Zvaigžņu spēles rezervistiem Hārdens, Pols un četri debitanti
Kairijs Ērvings un Džeimss Hārdens. Foto: AP/Scanpix

Kļuvuši zināmi visi Nacionālās basketbola asociācijas Zvaigžņu spēles dalībnieki. Spēle norisināsies 7. martā Atlantā. Devīto gadu pēc kārtas starp līgas zvaigznēm būs Džeimss Hārdens, bet 11. reizi karjerā Zvaigžņu spēlē piedalīsies Kriss Pols.

Iepriekš tika paziņoti starta sastāvu spēlētāji, kurus kopīgā balsojumā izvēlējās fani, mediji un paši spēlētāji. Par komandu kapteiņiem tika izvēlēti Lebrons Džeimss un Kevins Durents, kuri trīs dienas pirms Zvaigžņu spēles veiks draftu, veidojot savas komandas. Rezervistus izraudzījās treneri.

Katras komandas galvenajam trenerim tika dots uzdevums izvēlēties septiņus basketbolistus no savas konferences - divus aizsargus, trīs garā gala pārstāvjus, plus vēl divus spēlētājus, neatkarīgi no pozīcijas. Treneri nedrīkstēja balsot par savas komandas pārstāvjiem.

Devīto reizi pēc kārtas Zvaigžņu spēlē piedalīsies Džeimss Hārdens, kurš pēc pievienošanās Bruklinas “Nets” aizvadījis 18 spēles, vidēji izceļoties ar 24,9 punktiem un 11,4 rezultatīvām piespēlēm. “Nets” pārstāvēs arī Durents un Kairijs Ērvings, kuri tika izvēlēti kā starta spēlētāji.

Trim Austrumu konferences spēlētājiem - Džeilenam Braunam, Zakam Lavīnam un Džuliusam Rendlam -, kā arī Zaionam Viljamsonam no Rietumu konferences šī būs pirmā Zvaigžņu spēle. Savukārt jau 11. reizi izvēlēts Kriss Pols. Viņš būs tikai trešais basketbolists Zvaigžņu spēles vēsturē, kurš mačā piedalījies kā četru dažādu komandu pārstāvis, pievienojoties Šakilam O’Nīlam un Mouzesam Melonam.

Lebrona komandu trenēris Jūtas “Jazz” vadonis Kvins Snaiders, bet Durenta komandas galvenais treneris būs Doks Riverss, kurš šosezon strādā Filadelfijas “76ers”. No starta spēlētājiem pirmais izvēlēties varēs Lebrons, jo viņš uzvarēja fanu balsojumā, bet Durents sāks rezervistu draftu.

NBA Zvaigžņu spēles dalībnieki

Starta sastāvsRezervisti
Lebrons DžeimssDžeilens Brauns
Kevins DurentsEntonijs Deiviss
Jannis AdetokunboPols Džordžs
Bredlijs BīlsRudī Gobērs
Stefens KarijsDžeimss Hārdens
Luka DončičsZaks Lavīns
Žoels EmbīdsDeimiens Lilards
Kairijs ĒrvingsDonovans Mičels
Nikola JokičsKriss Pols
Kavai LenardsDžuliuss Rendls
Bens Simonss
Džeisons Teitums
Nikola Vučevičs
Zaions Viljamsons

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/news/2021-nba-a...

     [+] [-]

, 2021-02-24 09:04, pirms 3 gadiem
Deiviss iespējams traumas dēļ izlaidīs zvaigžņu spēli. Cerams, ka viņa vietā Booker paņems.

  +1 [+] [-]

, 2021-02-24 09:24, pirms 3 gadiem
BK Jēkabpils un Dinamo Rīga fans rakstīja: Deiviss iespējams traumas dēļ izlaidīs zvaigžņu spēli. Cerams, ka viņa vietā Booker paņems.
Vai tad uzbrucēja vietā var paņemt aizsargu?

  +1 [+] [-]

, 2021-02-24 09:40, pirms 3 gadiem
Nu kā var Simonsu ielikt Saboņa vietā..

  -1 [+] [-]

, 2021-02-24 11:40, pirms 3 gadiem
Šogad grūti izvēlēties, jo šogad daudzi NBA basketbolisti rāda ļoti rezultatīvu spēli un sniegumu. Vidēji 25pts spēle gūst 15! spēlētāji un var redzēt, ka reāli spēlē ir transformējusies.

     [+] [-]

, 2021-02-24 12:06, pirms 3 gadiem
raveetaajs rakstīja: Nu kā var Simonsu ielikt Saboņa vietā..
Diezgan elementāri. Labākā East bilance un kāpēc, lai nebūtu 2 no tādas komandas. Protams, arī fakts, ka IND ir 4. un nav neviens uz spēli.

     [+] [-]

, 2021-02-24 17:20, pirms 3 gadiem
BK Jēkabpils un Dinamo Rīga fans rakstīja: Deiviss iespējams traumas dēļ izlaidīs zvaigžņu spēli. Cerams, ka viņa vietā Booker paņems.
piekritu. Bukers noteikti ir pelnijis all-star.

Vel labas kandidaturas - Jangs (10.vieta ppg, 3.vieta assistos)
Sabonis

     [+] [-]

, 2021-02-24 18:30, pirms 3 gadiem
Dirk is legend rakstīja: piekritu. Bukers noteikti ir pelnijis all-star.

Vel labas kandidaturas - Jangs (10.vieta ppg, 3.vieta assistos)
Sabonis
Deivisa vietā ņems no rietumiem. Tur bez jautājumiem.