Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Roberts Saulītis

"Thunder" un "Jazz" veic maiņas darījumu

"Thunder" un "Jazz" veic maiņas darījumu
Ēriks Meinors uzbrukumā
Foto:EMPICS Sport/Scapix

Nacionālās Basketbola Asociācijas klubi Oklahomas "Trhunder" un Jūtas "Jazz" veikuši maiņas darījumu, kura rezultātā Ēriks Meinors nonāks "Thunder" sastāvā, bet Jūtas komanda saņems tiesības uz drafta izvēli.

Jūtas "Jazz" ģenerālmenedžeris Kevins O'Konors paziņojis, ka vakar tika aizmainīts komandas saspēles vadītājs Ēriks Meinors, kā arī tiesības uz Metu Harpringu, pretī no Oklahomas "Thunder'' saņemot drafta tiesības uz Pīteru Fehsi. "Jazz" komandas sastāvā šobrīd palikuši tikai 12 spēlētāji.

"Aizmainīt Ēriku bija grūts lēmums," paziņoja O'Konors, "tomēr tas palīdzēs mums nedaudz samazināt izdevumus. Pateicoties Derona Viljamsa un Ronija Praisa pūlēm, uzskatu, ka saspēles vadītāja pozīcija mums ir stabila." Zināms ir tas, ka Mets Harprings, kurš šobrīd ārstē savainojumu, nedosies uz Oklahomas komandu. Harprings nav devis apstiprinājumu tam, ka aiziet no basketbola, kaut gan skaidrs ir, ka šosezon viņu laukumā neredzēsim.

Oklahomas komandai līdz šim ir bijušas lielas problēmas saspēles vadītāja pozīcijā, jo, gan Šons Livingstons, gan Kevins Ollijs un Kails Vīvers ārstē savainojumus.

Ēriks Meinors šīgada draftā tika izvēlēts ar kopējo 20. numuru. 26 spēlēs ar ''Jazz'' viņš vidēji iespējis 5.2 punktus un 3.1 rezultatīvu piespēli. Visticamāk Ērika loma "Thunder" komandā būs atpūtināt pamatsastāva saspēles vadītāju, un vienu no komandas līderiem Raselu Vestbruku.

Izmantotie resursi:
nba.com


, 2009-12-23 12:08, pirms 14 gadiem
Labs jauns saspeles vaditajs
Thunder noteikti noderēs,Bet Jazz ari butu noderējis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-12-23 12:26, pirms 14 gadiem
Spēlētājs jau labs, tikai Jazz priekšā bija Viljamss, bet tagad Thunderā Westbrūks.
Tajās 6 spēlēs Jazz sastāvā, kurās tika pie 20+min spēles laika, viņa statistika ir vidēji 13,8p un 6 piespēles. Nav slikti.
, 2009-12-23 12:33, pirms 14 gadiem
nākotnē būs ļoti labs saspēles vadītājs, priekš sava vecuma ļoti pacietīgs un spēlē kā pieredzējis veterāns!
, 2009-12-23 12:40, pirms 14 gadiem
Real_Lebron rakstīja: Just Kings
Ja jūs izbanojāt bimbi , tad nesaprotu kāpēc šis muļķis nav izbanots . Bimbis dažreiz vismaz kaut ko jēdzīgu pateica
, 2009-12-23 12:49, pirms 14 gadiem
Tranquillo rakstīja: Ja jūs izbanojāt bimbi , tad nesaprotu kāpēc šis muļķis nav izbanots . Bimbis dažreiz vismaz kaut ko jēdzīgu pateica
Reģistrācijas noteikumos, kā iemesls banam, ir minēti rupji, naidīgi, piedauzīgi komentāri. Par muļķīgiem ne vārda. Tādā ziņā viss ir legāli.
, 2009-12-24 10:34, pirms 14 gadiem
An2 rakstīja: Reģistrācijas noteikumos, kā iemesls banam, ir minēti rupji, naidīgi, piedauzīgi komentāri. Par muļķīgiem ne vārda. Tādā ziņā viss ir legāli.
Parasti visos noteikumos ir punkts par "publiskā miera traucēšanu".
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Nikola Jokičs un Entonijs Deiviss. Foto. USA Sports Today. Scanpix
5

Jokičam 24+15+9 pret "Lakers", čempione "Nuggets" soļa attālumā no nākamās kārtas

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo sērijas spēli aizvadījušas Denveras "Nuggets" un Losandželosas "Lakers" komandas. Čempione arī izbraukuma pirmajā spēlē tika pie uzvaras (112:105), nonākot viena soļa attālumā no nākamās play-off kārtas.
Žoels Embīds sērijas trešajā spēlē. Foto: AP/Scanpix
17

Embīdam netīra spēle un 50 punkti uzvarā, "Magic" sagrauj "Cavaliers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirmos panākumus izcīnījušas Filadelfijas "76ers" un Orlando "Magic" komandas. "76ers", pateicoties Žoela Embīda 50 gūtajiem punktiem, savā laukumā ar 125:114 pārspēja Ņujorkas "Knicks", savukārt "Magic" ar 121:83 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Paulo Bankero uzvaru sekmēja ar 31+14+5.