Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Spurs" godina Džonsonu

"Spurs" godina Džonsonu
Džonsons ceremonijā. Foto: AP

Nacionālās basketbola asociācijas klubs Sanantonio "Spurs" godinājusi savu bijušo spēlētāju, saspēles vadītāju un tagadējo Dallasas "Mavericks" galveno treneri Aiveriju Džonsonu. Bijušā "Spurs" spēlētāja krekliņš ar sesto numuru, nu rotās AT&T centra griestus.

Aiverijs Džonsons ar Sanantonio "Spurs" klubu kopā aizvadījis 10 sezonas. Un 1999. gadā kopā ar klubu izcīnījis čempiontitulu, kā pateicību leģendārajam saspēles vadītājam par pavadītajiem gadiem kopā ar "Spurs" kluba funkcionāri nolēma godināt Džonsonu, pievelkot viņa "Spurs" formas krekliņu ar sesto numuru pie Sanantonio arēnas griestiem.

„Esmu daudz piedzīvojis savā 16 sezonu ilgušajā karjerā, šis mirklis visam ir kā punkts,” izteicās Džonsons.

Aiverijs Džonsons kopā ar Spurs bija no 1994 – 2001. gadam, saspēles vadītājs pārstāvējis arī – Hjūstonas "Rockets", Dallasas "Mavericks" Goldensteitas "Warriors" un Denveras "Nuggets".

NBA Džonsons aizvadījis 1054 spēles, kuru laikā atzīmējis ar vidēji gūtiem 8,4 punktiem, kā arī 5,5 rezultatīvām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
www.espn.com