Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Entonijs paplašina komandu sarakstu, uz kurām piekristu tikt aizmainīts

Rolands Eliņš

Entonijs paplašina komandu sarakstu, uz kurām piekristu tikt aizmainīts
Karmelo Entonijs
Foto: AFP/Scanpix

Kristapa Porziņģa komandas biedrs NBA kluba „Knicks” sastāvā iepriekšējās divās sezonās Karmelo Entonijs paplašinājis komandu loku, uz kurām būtu gatavs tikt aizmainīts. ESPN vēsta, ka pēc neizdevušās darījuma ar „Rockets” Entonijs piekritis pārcelties arī uz Klīvlendu un „Thunder”, tāpat Entonija iemainīšanā joprojām ieinteresēta ir Portlenda.

Karmelo Entonijs šovasar piekrita atstāt „Knicks”, ņemot vērā kluba pārstāvju vēlmi viņu aizmainīt un koncentrēties uz jaunajiem spēlētājiem, tāpat nekur nebija pazudušas atmiņas par vasarā atlaistā kluba prezidenta Fila Džeksona neglaimojošo attieksmi pret sava kluba zvaigzni. Entonijs vēlējās tikt aizmainīts uz „Rockets”, taču jaunā „Knicks” ģenerālmenedžera Skota Perija ierašanās darījumam nepalīdzēja – Perijs vēlējās pretim iegūt vairāk nekā „Rockets” spēja piedāvāt, un ESPN vēsta, ka „Knicks” Entonijam paziņojusi, ka šis darījums neizdosies.

Entonijs uz to atbildējis, pēdējās dienās iesniedzot „Knicks” paplašinātu komandu sarakstu, uz kurām piekristu pārcelties un neizmantot savu maiņas lieguma veto, kas ierakstīts viņa līgumā. Šajā sarakstā iekļauta Klīvlendas „Cavaliers”, kurai Entonijs vēlējies pievienoties Lebrona Džeimsa dēļ, tiesa, arī Klīvlendā netrūkst neskaidrību par nākotni, tādēļ Entonijs vasarā bija devis priekšroku Hjūstonai.

Entonijs arī piekritis tikt aizmainīts uz „Thunder”, kura arī iekļauta viņa jaunajā sarakstā. Cik plašs ir šis saraksts un kuras komandas vēl tajā iekļautas, pagaidām publisks izpausts netiek. Par Entoniju interesi saglabājusi Portlendas „Trail Blazers”, un šī komanda varētu kļūt par reālu variantu, ja „Knicks” neizdosies veikt citu darījumu.

Karmelo ir nodevis „Knicks” vadībai vēsti, lai tā pasteidzas ar maiņas darījuma nokārtošanu, lai tiktu ar to galā pirms sezonas sākuma. Entonijs arī bija cerējis, ka darījums tiks nokārtots pirms pirmdien paredzētās mediju dienas, taču tas, visticamāk, nenotiks, un Entonijs būs spiests ierasties „Knicks” nometnē, piedalīties komandas foto sesijā, video veidošanā un citos reklāmas pasākumos, kuri diez vai liksies īpaši patīkami gan viņam, gan komandas vadībai.

„Knicks” vadība vakar gan pozitīvi izteicās par iespēju, ka Karmelo būs kopā ar komandu treniņnometnes laikā un arī turpmākajā sezonā, taču skaidrs, ka Perija un kluba prezidenta Stīva Milza nākotnes plānos Entonijam vietas nav, lai kas arī netiktu apgalvots preses konferencēs. „Yahoo Sports” situāciju raksturojusi šādi: „Ja Entonija un „Knicks” attiecības būtu piena paka, tā būtu pārsniegusi derīguma termiņu tiktāl, ka smaka būtu jūtama visā ledusskapī.”

„Knicks” ir veikusi zvanu Klīvlendas kluba vadībai par Entonija maiņu, taču tajā netika apspriestas konkrētas darījuma aprises. ESPN vēsta, ka Perijs pret 33 gadus veco Entoniju, kuram ir vēl divu gadu līgums, vēlas rezultatīvu vieglo uzbrucēju, īstermiņa līgumus un drafta izvēles.

Izmantotie resursi:
Carmelo Anthony gives New York Knicks expanded...

     [+] [-]

, 2017-09-23 08:56, pirms 7 gadiem
No way in Hell,ka Klīvlenda veiks kādus darijumus ar NYK zinot,ka Lebrons ir FA nākošgad.Tad tur jātreido JR,Shumps vai Love.Jauno Osmanu,un picku ar nedos.
Paliks vien OKC,jo neticas,ka NYK spēs kādam notreidot Andersonu,jo Arizu/Gordonu domājams tiešām netreidos.Beigās dabus no OKC kaut kādu Kanteru/Mcdertmotu un jauno Fergusonu.SIevai laikam nepatīk mazā Portlenda,ka negrib uz turieni doties.

     [+] [-]

, 2017-09-23 09:09, pirms 7 gadiem
sen jau bij pelnījis no tās miskastes tikt prom!

     [+] [-]

, 2017-09-23 09:21, pirms 7 gadiem
Jā,OKC izskatās reālākais kandidāts. Tad būtu labi dabūt pretī to Fergusonu, 1 kārtas drafta izvēli, Mcdermotu un Patersonu (vai Kanteru, bet nez vai NY ņems)

  +1 [+] [-]

, 2017-09-23 09:31, pirms 7 gadiem
Gan jau beigās tāpat paliks Knickos

     [+] [-]

, 2017-09-23 09:44, pirms 7 gadiem
Nu ja tajā sarakstā ir arī POR, tad varētu dabūt Harklesu, tad Davis un Vonleh, lai sanāk ar naudām kkas un tad 1. kārtas idrafta izvēli un būtu labi Collinsu dabūt vēl.

  +3 [+] [-]

, 2017-09-23 09:49, pirms 7 gadiem
Bons Reikers rakstīja: Nu ja tajā sarakstā ir arī POR, tad varētu dabūt Harklesu, tad Davis un Vonleh, lai sanāk ar naudām kkas un tad 1. kārtas idrafta izvēli un būtu labi Collinsu dabūt vēl.
Melo vēl negribot POR,bet POR gribot Melo.
Melo ar sievu ir atkal kopā,un tā droši negrib dzīvot meža un lietus pilsētā

  +5 [+] [-]

, 2017-09-23 10:11, pirms 7 gadiem
Knicks varētu paņemt Timmu, a Entonijs varētu nākt uz maiņu viņam!

     [+] [-]

, 2017-09-23 10:24, pirms 7 gadiem
Bons Reikers rakstīja: Nu ja tajā sarakstā ir arī POR, tad varētu dabūt Harklesu, tad Davis un Vonleh, lai sanāk ar naudām kkas un tad 1. kārtas idrafta izvēli un būtu labi Collinsu dabūt vēl.
8milijoni vairāk melo maksās un collins toch nedos

  +1 [+] [-]

, 2017-09-23 10:24, pirms 7 gadiem
Honey Monster rakstīja: Knicks varētu paņemt Timmu, a Entonijs varētu nākt uz maiņu viņam!
bet ja nopietni uz beņķa Timma tiešām varētu būt

  -4 [+] [-]

, 2017-09-23 10:35, pirms 7 gadiem
Honey Monster rakstīja: Knicks varētu paņemt Timmu, a Entonijs varētu nākt uz maiņu viņam!
ej izgulies kepon, timma viņam labākajā gadījumā būtu cienīgs botas nospodrināt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-09-23 10:57, pirms 7 gadiem
Tad tomēr der viņam CLE?! Speciāli iespītējās, kad bija iespēja iemainīt pret Īrvngu?!

     [+] [-]

, 2017-09-23 11:02, pirms 7 gadiem
Neko jau tur īsti pretim nevar dabūt. Osmanu taču Cavs neatdos. Thunder nekā no jaunajiem tur īpaši nav. Ja nu vienīgi Knicks būtu iespēja atbrīvoties no Melo līguma jau tagad, uz laiku paņemot pretī mazāk sāpīgu variantu.

     [+] [-]

, 2017-09-23 11:04, pirms 7 gadiem
lukaz23 rakstīja: Līdz 1dienai būs skaidrs,bet kopumā būtu interesanti redzēt,ko knicks varētu bez Entonija. Šogad bez viņa varbūt būtu pat sliktāk,bet kopumā viņa maiņa nāktu tikai par labu.
tak Kniks ir oficiāli paziņojuši par pārbūvi. Pieņemu, ka viņi varētu gribēt tikt nākamājā drāftā pie Portera vai Dončiča.

     [+] [-]

, 2017-09-23 11:18, pirms 7 gadiem
xZ rakstīja: tak Kniks ir oficiāli paziņojuši par pārbūvi. Pieņemu, ka viņi varētu gribēt tikt nākamājā drāftā pie Portera vai Dončiča.
Problēma ir tāda, ka NY nebūs pietiekami slikti, lai tiktu pie top3 picka

     [+] [-]

, 2017-09-23 11:32, pirms 7 gadiem
Ralfinolv rakstīja: Problēma ir tāda, ka NY nebūs pietiekami slikti, lai tiktu pie top3 picka
Piekrītu. Austrumi jau atkal ir vāji.

     [+] [-]

, 2017-09-23 11:47, pirms 7 gadiem
es iisteniibaa nesaprotu to Entoniju,vadiiba vinjam oficiaali pateikusi,ka veelas vinju prom no komandas,a vinjsh te veel izveelas,ja nesanaaks,paliks NY,speelees ar smaidu un atdos sevi visu komandai,nav jau kjipa 20 gadi,kad vareetu vienu sezonu izlaist un peec tam maukt peec kaarotaa gredzena,it kaa nekas nebuutu bijis

     [+] [-]

, 2017-09-23 11:54, pirms 7 gadiem
NilsK rakstīja: es iisteniibaa nesaprotu to Entoniju,vadiiba vinjam oficiaali pateikusi,ka veelas vinju prom no komandas,a vinjsh te veel izveelas,ja nesanaaks,paliks NY,speelees ar smaidu un atdos sevi visu komandai,nav jau kjipa 20 gadi,kad vareetu vienu sezonu izlaist un peec tam maukt peec kaarotaa gredzena,it kaa nekas nebuutu bijis
Tu zini, ja tev ar darba devēju būtu tāds līgums, kāds ir viņam ar Knicks, tu arī mēģinātu viņu maksimāli izčakarēt, ja jūsu attiecības pēķšņi sabojātos Viņš ir samērā atklāti pateicis, ka par katru cenu netiecas pēc gredzena un viņa privātais bizness Ņujorkā viņam ir svarīgāks. Mēs te runājam par 26.2 miljoniem, ko viņš saņems nākamajā sezonā, un vēl 8 miljoniem par aizmainīšanu vien.

     [+] [-]

, 2017-09-23 12:38, pirms 7 gadiem
Ja NY aizmaina Entoniju pret drafta izvēli numur 1 tad tas pats Dončičs draftā būs daudz vērtīgāks nekā pats Entonijs šobrīd. Un varu derēt, ka paši amerikāņi nemaz nemaz nezin kas ir tāds Dončičs, jo uz eiropiešiem viņi skatās skeptiski. NY vispār to trijstūri var labi izmantot ar KP, Ernangomesu un Dončiču.

     [+] [-]

, 2017-09-23 12:45, pirms 7 gadiem
xZ rakstīja: Tu zini, ja tev ar darba devēju būtu tāds līgums, kāds ir viņam ar Knicks, tu arī mēģinātu viņu maksimāli izčakarēt, ja jūsu attiecības pēķšņi sabojātos Viņš ir samērā atklāti pateicis, ka par katru cenu netiecas pēc gredzena un viņa privātais bizness Ņujorkā viņam ir svarīgāks. Mēs te runājam par 26.2 miljoniem, ko viņš saņems nākamajā sezonā, un vēl 8 miljoniem par aizmainīšanu vien.
JA veel pareizi atceros tad no 'iespeeriena' 8 miljonu vinjsh soliija labpraatiigi atteikties, vai tad ne ?!

     [+] [-]

, 2017-09-23 12:47, pirms 7 gadiem
Āfrika12 rakstīja: Ja NY aizmaina Entoniju pret drafta izvēli numur 1 tad tas pats Dončičs draftā būs daudz vērtīgāks nekā pats Entonijs šobrīd. Un varu derēt, ka paši amerikāņi nemaz nemaz nezin kas ir tāds Dončičs, jo uz eiropiešiem viņi skatās skeptiski. NY vispār to trijstūri var labi izmantot ar KP, Ernangomesu un Dončiču.
galiig garaam, peec KP tagad ir apstiprinaata visu sakutu interee par Eiropu lai gan jau KP drafta laikos ta abij normaala limenii, tagad visi skatas visus video ne tikai no speelem bet pat treninjiem, un ja palasiisi fanu saitus, tad bez maz vai visi lejasgalu komandu ar pirmajiem pikiem faniem luudzzas forumos un trako ka vajag vinjiem Doncicu !

     [+] [-]

, 2017-09-23 12:55, pirms 7 gadiem
kuklitis rakstīja: JA veel pareizi atceros tad no 'iespeeriena' 8 miljonu vinjsh soliija labpraatiigi atteikties, vai tad ne ?!
Neatceros gan. Ļoti šaubos, ka tā notiktu. Fakts ir tāds, ka viņš ir ļoti grūti aizmaināms spēlētājs, ja cer dabūt pretim ko labu. paši Knicks nosita viņa tirgus vērtību. Tā kā Melo ir darījis visu, lai maksimāli apgrūtinātu vadībai dzīvi. Jāsaka, samērā pamatoti.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-23 13:45, pirms 7 gadiem
Lai iet vienalga kur, bet NYK viņš tikai gaisu maisīs ar nekādu pašatdevi.

     [+] [-]

, 2017-09-23 14:04, pirms 7 gadiem
Trade kicker viņš solīja noņemt , ja tiks mainīts uz Rockets, par citām komandām nav minējis.

     [+] [-]

, 2017-09-23 15:00, pirms 7 gadiem
NBA jau sen pierādījies,ka tur ir spēlētāji kuri iekļuvuši komandās veiksmes dēļ. Žēl ka Timma palika eiropā. Uzskatu ka viņš ir labāks par to pašu Kuzminsku.

     [+] [-]

, 2017-09-23 16:16, pirms 7 gadiem
Ingman rakstīja: Trade kicker viņš solīja noņemt , ja tiks mainīts uz Rockets, par citām komandām nav minējis.
Jo NYK jau tā nevar atrast kur nogrūst Andersonu. Tad vajadzētu vēl 8 liekus miljonus kaut kur nogrūst

     [+] [-]

, 2017-09-25 07:37, pirms 7 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: NBA jau sen pierādījies,ka tur ir spēlētāji kuri iekļuvuši komandās veiksmes dēļ. Žēl ka Timma palika eiropā. Uzskatu ka viņš ir labāks par to pašu Kuzminsku.
Kuzminsks ir pamatīgi pielicis pa vasaru. Būs interesanti viņu redzēt sezonā, ko spēs paveikt. Jo čempī un pārbaudenēs viņš vairs nebija tikai trīņu puļītājs, bet reāli pielicis spēkā un tagad biežāk laužās uz groza apakšu.