Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" zvaigzne Grīns noslēgs līgumu ar Džeimsa aģentu Polu

"Warriors" zvaigzne Grīns noslēgs līgumu ar Džeimsa aģentu Polu
Dreimonds Grīns. Foto: Bay Area News Group/TNS/Sipa USA/Scanpix

Goldensteitas ''Warriors'' uzbrucējs Dreimonds Grīns ir gatavs mainīt savu aģentu un ir tuvu līguma noslēgšanai ar ''Klutch Sports” aģentūras pārstāvi Riču Polu, vēsta Ziemeļamerikas sporta mediji.

Grīna aģents šobrīd ir bijušais Nacionālās basketbola asociācijas spēlētājs B.Dž. Ārmstrongs no aģentūras „Wasserman”. Līgumu ar „Wasserman” Grīns noslēdza 2014. gada novembrī.

Aģentūras „Klutch Sports” pārstāvis Ričs Pols šobrīd pārstāv 18 Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājus, ieskaitot Lebronu Džeimsu, Entoniju Deivisu, Džonu Volu un Eriku Bledso. Pols vislabāk pazīstams tieši kā Lebrona ilggadējais aģents

28 gadus vecā Grīna līgumā atlicis vēl viens gads, un par brīvo aģentu Grīns varēs kļūt tikai 2020. gada vasarā. 2015. gadā Grīns noslēdza piecu gadu 82 miljonu dolāru vērtu līgumu ar Goldensteitas „Warriors” vienību.

Šosezon 43 aizvadītajās spēlēs, grozam uzbrūkot ar 42,6% augstu precizitāti, Grīns ir izcēlies ar vidēji 7,2 gūtiem punktiem, 7,2 atlēkušajām bumbām un 7,3 rezultatīvām piespēlēm.

Rakstu sagatavoja Sportacentrs.com Jauno žurnālistu akadēmijas dalībnieks

Izmantotie resursi: https://bleacherreport.com/articles...

     [+] [-]

, 2019-02-24 00:04, pirms 5 gadiem
Viņi lētāku kurinātāju nez nevarēja atrast? Grīns jau tagad noteikti domā, ka max, arī aģentūra jau laikus jāmaina (vecie, laikam, pietiekami taa nedomāja )