Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hornačeks: "Ja domājat, ka Karmelo neies pamata pieciniekā, jūs esat traki!"

Andrejs Siliņš

Hornačeks: "Ja domājat, ka Karmelo neies pamata pieciniekā, jūs esat traki!"
Skots Perijs, Stīvs Milzs un Džefs Hornačeks
Foto: AP / Scanpix

Piektdien Kristapa Porziņģa pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" vadība prezidenta Stīva Milza, ģenerālmenedžera Skota Perija un galvenā trenera Džefa Hornačeka personās tikās ar vietējiem medijiem pirms treniņnometnes sākšanās, kas paredzēta pirmdien ar mediju dienu.

Protams, galvenais jautājums, kas visus interesē - Karmelo Entonija nākotne Ņujorkas vienībā. Visas vasaras garumā nav rimušās runas par drīzumā gaidāmu maiņas darījumu, kā rezultātā Melo nonāktu Hjūstonas "Rockets", taču darījums nav noticis. Šobrīd izskatās, ka pirmdien, sākoties treniņnometnei, Entonjs atkal būs "Knicks" komandas rīcībā.

"Visas vasaras garumā, ejot cauri šim procesam, mums vienmēr Karmelo bijis nākotnes plānos. Nedomāju, ka viņa loma mainīsies. Mums būs noteiktas sadarbības un aizsardzības sistēmas, kurās viņam būs savu uzdevumi. Ja domājat, ka viņš neies laukumā pamata pieciniekā, jūs esat traki. Viņš ir lielisks spēlētājs un dos mūsu komandai ļoti daudz," situāciju ar Entoniju un viņa vietu jaunajā "Knicks" komandas modelī skaidroja treneris.

Kluba ģenerālmenedžeris Skots Perijs apliecināja, ka Melo būs atpakaļ ar komandu jau pirmdien, kad sāksies treniņnometne: "Karmelo vienmēr bijis profesionālis. Tā ir lieta, par ko vienmēr esmu viņu cienījis. Domāju, ka viņš var rādīt labu piemēru jaunajiem spēlētājiem. Viņš desmit reižu piedalījies Visu zvaigžņu spēlēs. Ja viņš ir atgriezies "Knicks", tad sagaidām, ka viņš būs tāds profesionālis, kāds savas karjeras laikā vienmēr bijis. Iesim uz priekšu kopā ar viņu."

Lai gan Entonijs vēloties nokļūt "Rockets", viņš varētu apsvērt arī Portlendas "Trail Blazers" variantu, un Perijs to nenoliedz: "Esam jau teikuši - ja ir tāda situācija, kas ir loģiska gan mums, gan viņam, tad noteikti to apsvērsim. Protams, šodien sēžam šeit un nekas nav pagaidām noticis. Devos jūlija beigās uz Floridu, lai tiktos ar Karmelo, aizvadījām ļoti labu, cieņpilnu tikšanos. Viņš izteica savas domas, es izteicu savas. Un jau tajā brīdī abi sapratām - ir liela iespēja, ka viņš atgriezīsies komandā sezonas sākumā."

Kluba prezidents Stīvs Milzs, atzīstot, ka kluba jaunais fokuss ir uz jaunajiem spēlētājiem, bija optimistiski noskaņots arī par Melo atgriešanos Ņujorkas vienībā: "Domāju, ka viss būs kārtībā. Vairākas reizes šajā vasarā devāmies tikties ar viņu. Esam uzturējuši sakarus. Viņš ieradīsies ģērbtuvēs, un mēs darīsim visu nepieciešamo, lai izveidotu komandu."

Izmantotie resursi:
New York Post

  +1 [+] [-]

, 2017-09-22 21:30, pirms 7 gadiem
Sākumsastāvā jau viņš ies, bet ne NY...

  -1 [+] [-]

, 2017-09-22 21:57, pirms 7 gadiem
Patiesībā,ja Katamele ir pietiekami gudrs, tad viņš atgriezīsies un ar savu veikumu aizpisīs daudzas mutes

  +4 [+] [-]

, 2017-09-22 22:04, pirms 7 gadiem
Tas ir cirks. No sākuma saka,ka viņš neietilpst Knicks plānos,tagad jau saka pavisam ko citu. Viņiem nav vajadzīgs Entonijs. Aizsardzībā viņš slinko,bet uzbrukums apstājas tajā brīdī kad bumba nonāk pie Entonija. Savus punktus jau samet,bet no tā nav nekāda labuma.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-22 22:08, pirms 7 gadiem
Ja godīgi, protams Melo varētu kritizēt, bet tomēr lai arī kā viņš spēlēja, viņš ļoti centās, un to nevajadzētu pārmest. Domāju ka visvairāk jākaunas tieši vadībai nevis Melo

  -1 [+] [-]

, 2017-09-22 22:33, pirms 7 gadiem
Interesanti ka Hornačeks teica ka esot ar KP visu vasaru ziņām apmainījušies, nez, taisnība?

  -1 [+] [-]

, 2017-09-22 23:13, pirms 7 gadiem
Treneris-"Mums būs noteiktas sadarbības un aizsardzības sistēmas, kurās viņam būs savu uzdevumi."
Noteiktā sadarbības sistēma- saņemt bumbu, pieturēt to cik ilgi iespējams, tad izmest groza virzienā!
Noteiktā aizsardzības sistēma- pārējiem strādāt par 1,25 spēlētājiem, lai Entonijs nepārstrādātos aizsardzībā!
Nu redzēsim, kā jaunie saspēles vadītāji kustinās bumbu!