Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģim un "Knicks" būs pārbaudes pret "Nets", "Wizards" un pastiprināto Hjūstonu

Rolands Eliņš

Porziņģim un "Knicks" būs pārbaudes pret "Nets", "Wizards" un pastiprināto Hjūstonu
Kristaps Porziņģis spēlē pret "Rockets"
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Kristapa Porziņģa pārstāvētā NBA komanda Ņujorkas „Knicks” pirms jaunās sezonas sākuma aizvadīs piecas pārbaudes spēles, divreiz tiekoties ar Bruklinas „Nets” un Vašingtonas „Wizards”, bet vienreiz ar Hjūstonas „Rockets”.

Četras no piecām pārbaudes spēlēm „Knicks” aizvadīs Ņujorkā – trīs mači paredzēti savā „Madison Square Garden” arēnā, bet vienreiz sekos netāls izbraukums uz Bruklinas „Barclays Center”.

Bruklinas „Nets” spēlē vienā divīzijā ar „Knicks”, līdz ar to tā regulārās sezonas gaitā jāsatiek visbiežāk, proti, četrās spēlēs. Tieši pret Bruklinu „Knicks” un Kristaps Porziņģis uzsāks pirmssezonas pārbaudes spēļu ciklu. Bruklinas komanda vairākus iepriekšējos gados ir līgas pastarīte un arī aizvadītajā sezonā ar tikai 20 uzvarām tā palika pēdējā vietā.

Arī pret Vašingtonas „Wizards” Porziņģa komanda ieplānojusi spēlēt divreiz – vienreiz savā laukumā un vienreiz izbraukumā. „Wizards” aizvadītajā sezonā guva 49 uzvaras un pārliecinoši iekļuva izslēgšanas spēlēs, bet šajā starpsezonā parūpējās par sastāva kodola nosargāšanu, noslēdzot ilgtermiņa līgumus ar Džonu Volu un Oto Porteru.

Taču pārliecinoši visintriģējošākā pārbaudes spēle „Knicks” solās desmitā oktobra naktī pret Hjūstonas „Rockets”. Pārbaudes spēles reti tiek aizvadītas pret pretējās konferences komandām, jo neviena komanda īpaši nevēlas treniņnometnes laikā doties tālā izbraukumā. Taču pirms gada „Knicks” devās pārbaudes mačā uz Hjūstonu, un šoruden „Rockets” dosies pretējā virzienā.

„Rockets” sastāvu šovasar papildinājis viens no pasaules labākajiem saspēles vadītājiem Kriss Pols, kurš pievienojies Džeimsam Hārdenam. Hārdens jau pagājušajā sezonā palīdzēja Hjūstonai izcīnīt 55 uzvaras, bet pēc šīs vasaras pārvērtībām „Rockets” tiek minēta kā galvenā favorīte, kas varētu atņemt Goldensteitas „Warriors” čempiones titulu.

Turklāt „Rockets” ar Ņujorku saistīta vēl vienā svarīgā aspektā – Karmelo Entonija maiņas darījuma organizēšanā. Abas komandas vasaras gaitā veikušas ilgstošas pārrunas, mēģinot atrast derīgu un abpusēji izdevīgu variantu, kura rezultātā „Knicks” atvadītos no Karmelo un ļautu viņam tēmēt uz titulu Hjūstonā kopā ar savu draugu Polu. „Knicks” jaunā vadība gan pieļāvusi iespēju, ka Entonijs netiks aizmainīts, taču abu pušu attiecības šobrīd ne tuvu nav labākās, un Entonijs, kā iepriekš vēstīja ESPN, jau esot noskaņojies savai aizmainīšanai uz „Rockets”.

Pagaidām maiņas darījums vēl nav piepildījies, taču desmitā oktobra pārbaudes spēle jebkurā gadījumā var izvērsties par emocionālu satikšanos.

Ņujorkas ”Knicks” pārbaudes spēles

DatumsLaiksPretinieksVieta
04.102:30NetsMadison Square Garden (Ņujorka)
07.102:00WizardsVerizon Center (Vašingtona)
09.102:30NetsBarclays Center (Ņujorka)
10.102:30RocketsMadison Square Garden (Ņujorka)
14.102:30WizardsMadison Square Garden (Ņujorka)

Izmantotie resursi:
The official site of the NBA | NBA.com

     [+] [-]

, 2017-08-22 19:31, pirms 7 gadiem
Beidzot varēs redzēt augstākās raudzes basketbolu! urrā!

     [+] [-]

, 2017-08-22 20:15, pirms 7 gadiem
bet pēc šīs vasaras pārvērtībām „Rockets” tiek minēta kā galvenā favorīte, kas varētu atņemt Goldensteitas „Warriors” čempiones titulu.

Gribu redzēt kam tas viedoklis ir?

Es kaut kā esmu tikai lasījis visur, ka pagaidām nevienam(pat HOU) nav nojausma kā saderēs CP3 un Bārda kopā. Uz sezonas vidu varbūt varēs ko spriest.

     [+] [-]

, 2017-08-22 20:42, pirms 7 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: bet pēc šīs vasaras pārvērtībām „Rockets” tiek minēta kā galvenā favorīte, kas varētu atņemt Goldensteitas „Warriors” čempiones titulu.


Gribu redzēt kam tas viedoklis ir?

Es kaut kā esmu tikai lasījis visur, ka pagaidām nevienam(pat HOU) nav nojausma kā saderēs CP3 un Bārda kopā. Uz sezonas vidu varbūt varēs ko spriest.
nezinošiem cilvēkiem ir tāds viedoklis,ka saliek divas zvaigznes kopā un bam.

     [+] [-]

, 2017-08-22 22:29, pirms 7 gadiem
Drīz, drīz

     [+] [-]

, 2017-08-22 23:14, pirms 7 gadiem
zingeram ir kāda iespēja tikt PO?

     [+] [-]

, 2017-08-23 02:06, pirms 7 gadiem
Protams!
Ja viņu uz Klīvlendu aizmainīs...