Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Nets" ģenerālmenedžeris: "Ar Kuruca izpirkumu tiksim galā"

Andrejs Siliņš

"Nets" ģenerālmenedžeris: "Ar Kuruca izpirkumu tiksim galā"
Rodions Kurucs
Foto: FC Barcelona

"Neesmu par 100% drošs, kāpēc Kurucs bija pieejams vēl tad, kad bija mūsu kārta izvēlēties. Taču viņš bija puisis, ko pētījām jau ilgu laiku. Tāpēc esam sajūsmā par to, ka viņš nonācis pie mums," pēc Rodiona Kuruca nodraftēšanas sacīja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bruklinas "Nets" ģenerālmenedžeris Šons Markss.

"Abi ir diezgan dinamiski uzbrukuma spēlētāji," lūgts raksturot drafta izvēles, sacīja Markss. "Jau minēju par abu ķermeņiem, par meistarības līmeni, kurā abi spēlējuši, tika minēta arī spēja realizēt trīspunktniekus. Esam viņus pietiekami izpētījuši, esam atraduši lietas, kurās abi var kļūt labāki. Metiens šajā līgā ir prioritāte un uzskatām, ka šajā ziņā abi ir gatavi dot ieguldījumu."

Runājot par aizsardzību, Markss uzsvēra, ka laiks, lai pielāgotos NBA spēlei aizsardzībā, vajadzīgs jebkuram jaunpienācējam: "Tas ir pārejas posms jebkuram, kurš ienāk līgā no Eiropas vai no koledžas. Abi jaunieši spēlējuši augstā līmenī pret ļoti labiem konkurentiem. Viņi ir spēlējuši pret elites līmeņa basketbolistiem. Tagad būs jāsper vēl viens solis augšup. Starptautiskais basketbols ir lieta, ko apbrīnoju."

"Visiem, ko izskatījām, bija jābūt dinamiskiem, ar spēju iekļauties sistēmā gan aizsardzībā, gan izaugsmes un talanta ziņā, un visās pārējās īpašībās, ko meklējam. Domāju, ka abi džentlmeņi iederēsies ne tikai laukumā, bet arī ārpus tā," sacīja Markss. "To, cik ātri spēlētāji spēs dot ieguldījumu, nekad nevar zināt - ne par tiem, kas nāk no ASV koledžu sistēmas, ne par tiem, kas nāk no Eiropas. Abi ir nobrieduši, spēlējuši augstā līmenī, atsevišķa pieredze, kam abi izgājuši cauri, viņiem noteikti palīdzēs šajā pārejas posmā."

Markss arī uzsvēra, ka spēlēšana NBA Attīstības līgā noteikti nebūtu uzskatāma par soli atpakaļ, jo tā esot laba platforma, kur augt kā spēlētājam. "Abi vēlas mācīties, kļūt labāki, attīstīties un abiem patīk konkurence," norādīja "Nets" ģenerālmenedžeris. Kā viens no iemesliem, kāpēc Musu neviens klubs neesot izvēlējies ātrāk, tiek minēts fakts, ka jaunais spēlētājs vēloties uzreiz doties uz NBA, nevis palikt attīstīties Eiropā. "Nets" acīmredzot ir gatava dot šādu iespēju bosnietim. Absolūti skaidru atbildi Markss deva par Musas situāciju - ar viņa izpirkumu no Zagrebas "Cedevita" nebūšot problēmu.

Kurucam līgumā ar "Barcelona" izpirkuma summa [pēc žurnālistu sacītā] esot norādīta četru miljonu dolāru apmērā, tiesa, pats Markss to ne apstiprināja, ne noliedza. Nesen parādījās informācija, ka abas puses vienojušās par ievērojamu izpirkuma summas samazināšanu. "Tā varētu būt [ka dažas komandas neizvēlējās Rodionu lielā izpirkuma dēļ]. Ar to tiksim galā laika gaitā." NBA klubi par spēlētājiem drīkst maksāt ne lielāku izpirkumu par 675 000 dolāru. "Sagaidām, ka abi spēlētāji būs ar mums. Tāds ir plāns."

"Neesmu par 100% drošs, kāpēc Kurucs bija pieejams vēl tad, kad bija mūsu kārta izvēlēties. Taču viņš bija puisis, ko pētījām jau ilgu laiku. Tāpēc esam sajūsmā par to, ka viņš nonācis pie mums," par Kurucu sacīja Markss.

Izmantotie resursi:
https://www.netsdaily.com/

1 2 44 komentāri

  +5 [+] [-]

, 2018-06-22 09:29, pirms 6 gadiem
Četri miljoni? Ko bļe??
Es biju domājis,ka summa varētu būt ap miljonu,bet četri tas ir vnk kaut kas nereāls.

P.S
Kad ir izlases spēles?Summer league sākas pēc divām nedēļām.
Slēpts komentārs: VietējaisMurisDzīvelīgs

  +7 [+] [-]

, 2018-06-22 09:53, pirms 6 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Kurucam NBA nav ko darīt... skarbi, bet patiesi!
Ja Kurucam dotu iespēju uzspēlēt NBA, domājams, viņš nebūtu ne par kapeiku sliktāks kā Mario Hezonja, kad tikko ienāca līgā.

 +21 [+] [-]

, 2018-06-22 09:53, pirms 6 gadiem
Tad labāk lai brauc un svīst visu nākamo gadu vai nu Nets treniņbāzē vai G līgā nekā sēž kkur Barselonā mētājoties starp junioriem un lielo komandu!

Katrā ziņā veiksmi Kurucam, viss kā vienmēr sportā ir atkarīgs tikai no tā cik daudz pats gribēs strādāt!
Slēpts komentārs: brox88

  +1 [+] [-]

, 2018-06-22 09:59, pirms 6 gadiem
Bostonietis rakstīja: Četri miljoni? Ko bļe??
Es biju domājis,ka summa varētu būt ap miljonu,bet četri tas ir vnk kaut kas nereāls.

P.S
Kad ir izlases spēles?Summer league sākas pēc divām nedēļām.
28 Junija un 1 Julija. vasaras ligas sakas 6 julija.

  -3 [+] [-]

, 2018-06-22 10:15, pirms 6 gadiem
ja ieverojami, nozimee 2mil, tad jau nau tik traki. jo vairakaam komandam ir speletaji eiropa un atistibas liga. nesu iedzilinajies, un teiksu godiigi - nezinu vai taa var bet aizsutit uz kkadiem nosacijumiem kadu no savas sistemas speletajiem uz barselonu, kas isti neiederas nba sistema. un attiecigi eiroliga butu labs un starta5speletajs. jo busim godigi, Kurucs nau NEKO vel pieradijis, lai varetu pa vinju prasit 4mil. nezinu, ka tie viri karto tas melnaas lietas, bet sada iespeja varetu buut. kautvai neoficiali

atvainojos pa garumzimeem, te vnk tadas nau.

  -2 [+] [-]

, 2018-06-22 10:33, pirms 6 gadiem
Emilio rakstīja: Ja Kurucam dotu iespēju uzspēlēt NBA, domājams, viņš nebūtu ne par kapeiku sliktāks kā Mario Hezonja, kad tikko ienāca līgā.
Pamato to, jo šosezon Kurucam ir bijušas nopietnas problēmas ar sniegumu un attieksmi pret komandu

  +2 [+] [-]

, 2018-06-22 10:35, pirms 6 gadiem
Jēe aizveraties visi heiteri, tāds prieks par Kurucu. Ļoti labs spēlētājs ar milzīgu potenciālu, es ļoti ceru, ka viņš paliks Nets komandā un kaut uz 10 min lai nāk, jo abružāties NBA līmenī ir daudz labāk kā smirdīgajās Eiropas līgās, kas nenovērtē jaunos.

  +2 [+] [-]

, 2018-06-22 10:35, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: Pamato to, jo šosezon Kurucam ir bijušas nopietnas problēmas ar sniegumu un attieksmi pret komandu
nesekoju īpaši līdzi bet cik es sapratu tad Kurucs atteicās parakstīt līgumu un barsa šo vienkārši jāja kā vēlējās, ne spēles laika ne normāla attieksme, šaubos vai Kurucam bija problēmas ar komandu, ar attieksmi gan šajā vecumā viss var būt ja pret tvi izturas kā pret vergu..
Slēpts komentārs: Real Rebel

  -3 [+] [-]

, 2018-06-22 11:19, pirms 6 gadiem
Nekas no redzētā pagaidām necik nepārliecina par Rodiona gatavību kaut cik nopietni pretendēt uz minūtēm NBA. Bez jebkādas heitošanas, vienkārši balstoties uz redzēto, tad sanāk, ka Mejerim arī būtu jāspēlē NBA?

     [+] [-]

, 2018-06-22 11:27, pirms 6 gadiem
amurs.007 rakstīja: ja ieverojami, nozimee 2mil, tad jau nau tik traki. jo vairakaam komandam ir speletaji eiropa un atistibas liga. nesu iedzilinajies, un teiksu godiigi - nezinu vai taa var bet aizsutit uz kkadiem nosacijumiem kadu no savas sistemas speletajiem uz barselonu, kas isti neiederas nba sistema. un attiecigi eiroliga butu labs un starta5speletajs. jo busim godigi, Kurucs nau NEKO vel pieradijis, lai varetu pa vinju prasit 4mil. nezinu, ka tie viri karto tas melnaas lietas, bet sada iespeja varetu buut. kautvai neoficiali

atvainojos pa garumzimeem, te vnk tadas nau.
Kur ir tā vieta kurā "nau" garumzīmes?

  -4 [+] [-]

, 2018-06-22 11:29, pirms 6 gadiem
Tas, kurš te raksta, ka Kurucs varētu spēlēt ne sliktāk par Hezonju, vispār basketbolu skatās, ir redzējis ko un kā prot Hezonja? Spēj saskatīt atšķirību spēlētāju iemaņās?

  -1 [+] [-]

, 2018-06-22 11:35, pirms 6 gadiem
Nav pat vasaras līgā uzspēlējis, bet amīši jau austiņās medu lej, tas ir tik patīkami, ja vien to nedara par kādu no savējiem!

  -1 [+] [-]

, 2018-06-22 11:36, pirms 6 gadiem
Bostonietis rakstīja: Četri miljoni? Ko bļe??
Es biju domājis,ka summa varētu būt ap miljonu,bet četri tas ir vnk kaut kas nereāls.

P.S
Kad ir izlases spēles?Summer league sākas pēc divām nedēļām.
tas noteikti rubļos... vai kādos kugrikos!?

  -3 [+] [-]

, 2018-06-22 11:39, pirms 6 gadiem
cobham rakstīja: Jēe aizveraties visi heiteri, tāds prieks par Kurucu. Ļoti labs spēlētājs ar milzīgu potenciālu, es ļoti ceru, ka viņš paliks Nets komandā un kaut uz 10 min lai nāk, jo abružāties NBA līmenī ir daudz labāk kā smirdīgajās Eiropas līgās, kas nenovērtē jaunos.
Palasi, ko par Timmu, Dairi rakstīja pēc vasaras līgām... Ko vispār amerikas puse saka par kādu, kas tur parādās!? NHL vispār ir izcils piemērs, kā likt turpināt dzīvot burbulītī!
Un apsveicu, Tu arī tajā dzīvo!
10min Netos Jebaķ! Tu esi debesu dāvana, mamma sajūsmā krēslus nelauž?! :S

  +2 [+] [-]

, 2018-06-22 11:57, pirms 6 gadiem
viedoklis rakstīja: Palasi, ko par Timmu, Dairi rakstīja pēc vasaras līgām... Ko vispār amerikas puse saka par kādu, kas tur parādās!? NHL vispār ir izcils piemērs, kā likt turpināt dzīvot burbulītī!
Un apsveicu, Tu arī tajā dzīvo!
10min Netos Jebaķ! Tu esi debesu dāvana, mamma sajūsmā krēslus nelauž?! :S
Vienīgā atšķirība, ka menedžeris rēķinās ar viņu nākamsezon, un Nets ir reāli bomži jau 20 gadus, un nav viņiem reāli stabilu, labu spēlētāju. Domāju, kaut vai benģis un 3 min būtu ok, kaut treniņi kopā ar NBA blici.

  +5 [+] [-]

, 2018-06-22 12:13, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: Pamato to, jo šosezon Kurucam ir bijušas nopietnas problēmas ar sniegumu un attieksmi pret komandu
Tieši tā - Kurucam ar komandas vadību bija konflikts, kā rezultātā šo sezonu var uzskatīt par izgāztu. Tas gan ir pretēji jebkādai loģikai, jo pēc iepriekšējās sezonas snieguma šai sezonai vajadzēja būt viņa iespējai lielajā komandā tikt pie savām 10-15 gan ACB gan Eirolīgā - viss par to liecināja, taču konflikts to visu sačakarēja. Reāli - tā nav pirmā reize, kad lielās komandas nepaklausīgos spēlētājus izčakarē pēc pilnas programmas. Vēl pirms gada viņš bija stabils TOP20 drafta prospekts - tagad tikai 40... Nevajag tagad tēlot muļķi un noliegt, ka pēc sava skill set Kurucs ir viens no labākajiem sava vecuma spēlētājiem Eiropā. Tā tas bija pirms gada un tā tas ir arī tagad. Šobrīd Kuruca galvenā problēma ir psiholoģiskais stāvoklis - ka faktiski veselu gadu viņam neuzticējās un principiāli čakarēja. Ja Nets treneru korpuss dos viņam iespēju un uzticēsies - Nets drafta beigās būs izvilkuši potenciālu 1. kārtas prospektu.
Par neierašanos uz svinībām - cik man zināms, tad tā Kuruca neierašanās bija principa jautājums - lai parādītu vadībai savu nostāju. Var arī to nosaukt par bērnišķīgu ietipību, taču tas nebija tāpat vien darīts. Ar attieksmi pret komandu un komandas biedriem tur nebija nekāda sakara.

     [+] [-]

, 2018-06-22 12:24, pirms 6 gadiem
Konflikta iemesls Barsā ja pareizi sapratu bija tas ka Rodions nevēlējās pagarināt līgumu ar viņiem.

Skaidra bija Kuruca nostāja zinot kā ir gājis tiem Spānijas basketbolistiem kas gribējuši no ACB braukt uz NBA! Kaut vai tas pats Gazola vecākā piemērs!

  +1 [+] [-]

, 2018-06-22 12:25, pirms 6 gadiem
To kritienu rangā uz 2 kārtu noteikti iespaidoja viņa izpirkuma maksa un to ka tas varētu būt pie vainas savos drafta apskatos stāsta ASV basketbola speciālisti kuri noteikti kko no tā saprot un zina ko runā!

  -3 [+] [-]

, 2018-06-22 12:30, pirms 6 gadiem
Wow, Wow, Rodiona fani apvienojas un saņemas rokās! Kāds vēl skilsets Rodionam? Kur tas ir saredzams? Man personīgi liekas, ka pēdējos 3-4 gadus vajadzēja nevis tik daudz domāt un elsot par drafta iespējām, kā smagi strādāt treniņos, labojot trūkumus un liekot klāt, paplašinot uzbrukuma arsenālu, kurš Rodionam joprojām ir ļoti nabadzīgs. Vēl saprastu, ja viņš spēlējot otrajā komandā mestu nenormālus ciparus, bet lielā komanda to ignorētu. Bet šeit sanāk, rezultātu nekādu īsti nerāda, lecas, vēl izlec ziņas, ka nevēlas spēlēt komandas interesēs, aizsardzībā utt. Kurš jaunais sevi šādi ir kaut reiz pierādījis?

     [+] [-]

, 2018-06-22 12:45, pirms 6 gadiem
karlosm rakstīja: Vienīgā atšķirība, ka menedžeris rēķinās ar viņu nākamsezon, un Nets ir reāli bomži jau 20 gadus, un nav viņiem reāli stabilu, labu spēlētāju. Domāju, kaut vai benģis un 3 min būtu ok, kaut treniņi kopā ar NBA blici.
Galu galā, vasara jau ir izdevusies pat par sevi, kāpēc nesapņot vēl augstāk Nezinu, 3min kā apkopējam tur viņam būtu noderīgākas, lai sāktu novērtēt lietas un, piemēram, iesākumā aģentu steigšus nomainītu!

  -1 [+] [-]

, 2018-06-22 12:47, pirms 6 gadiem
sandis444444 rakstīja: Konflikta iemesls Barsā ja pareizi sapratu bija tas ka Rodions nevēlējās pagarināt līgumu ar viņiem.

Skaidra bija Kuruca nostāja zinot kā ir gājis tiem Spānijas basketbolistiem kas gribējuši no ACB braukt uz NBA! Kaut vai tas pats Gazola vecākā piemērs!
Sliktā komanda, labais Rodions... paskatīsimies.

  -1 [+] [-]

, 2018-06-22 12:54, pirms 6 gadiem
tādsnesportists rakstīja: Tas, kurš te raksta, ka Kurucs varētu spēlēt ne sliktāk par Hezonju, vispār basketbolu skatās, ir redzējis ko un kā prot Hezonja? Spēj saskatīt atšķirību spēlētāju iemaņās?
Kad Hezonja ienāca līgā, ui, ui, cik ātri apklusa visas balsis, kas iepriekš teica, ka Hezonja esot labākais ārzemnieks tā gada draftā. Hezonja, ienākot līgā, neizskatījās labi. Ja Rodions nevar izskatīties līdzīgi kā sākumā izskatījās Hezonja, viņam NBA tiešām nav, ko darīt.

  -4 [+] [-]

, 2018-06-22 12:57, pirms 6 gadiem
Emilio rakstīja: Tieši tā - Kurucam ar komandas vadību bija konflikts, kā rezultātā šo sezonu var uzskatīt par izgāztu. Tas gan ir pretēji jebkādai loģikai, jo pēc iepriekšējās sezonas snieguma šai sezonai vajadzēja būt viņa iespējai lielajā komandā tikt pie savām 10-15 gan ACB gan Eirolīgā - viss par to liecināja, taču konflikts to visu sačakarēja. Reāli - tā nav pirmā reize, kad lielās komandas nepaklausīgos spēlētājus izčakarē pēc pilnas programmas. Vēl pirms gada viņš bija stabils TOP20 drafta prospekts - tagad tikai 40... Nevajag tagad tēlot muļķi un noliegt, ka pēc sava skill set Kurucs ir viens no labākajiem sava vecuma spēlētājiem Eiropā. Tā tas bija pirms gada un tā tas ir arī tagad. Šobrīd Kuruca galvenā problēma ir psiholoģiskais stāvoklis - ka faktiski veselu gadu viņam neuzticējās un principiāli čakarēja. Ja Nets treneru korpuss dos viņam iespēju un uzticēsies - Nets drafta beigās būs izvilkuši potenciālu 1. kārtas prospektu.
Par neierašanos uz svinībām - cik man zināms, tad tā Kuruca neierašanās bija principa jautājums - lai parādītu vadībai savu nostāju. Var arī to nosaukt par bērnišķīgu ietipību, taču tas nebija tāpat vien darīts. Ar attieksmi pret komandu un komandas biedriem tur nebija nekāda sakara.
Konflikts neietekmēja viņa spēlēšanu otrajā komandā, tātad tur sezonu viņš pats izgāza, tur pat komandas biedri nebija apmierināti ar viņu, ka defā negrib spēlēt

  +2 [+] [-]

, 2018-06-22 13:18, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: Konflikts neietekmēja viņa spēlēšanu otrajā komandā, tātad tur sezonu viņš pats izgāza, tur pat komandas biedri nebija apmierināti ar viņu, ka defā negrib spēlēt
Otrajā komandā nebija apmierināti, ka Kurucs pārāk individuāli spēlēja, lai uzkačātu statistiku. Pārējie trenē kombenes, bet atnāk puisis no pirmās komandas un tik spēlē uz sevi...
Savukārt, par Karaļa kausa svinībām, Kurucu var saprast. Pat tad, kad nekas neizšķīrās, Radionu par uz minūti laukumā neizlaida. Ja viņu neuzskata par komandas dalībnieku, tad viņš izvēlējās nevis dzert vīnu vakarā, bet labāk sagatavoties izlases spēlēm un būt formā! Un šajā ziņā viņam neko nevar pārmest!!!

  +1 [+] [-]

, 2018-06-22 14:07, pirms 6 gadiem
Labi, pietiks slavēt Rodionu, vēl sazin ko sadomāsies! Lai tik spēlē un trenējas, viss ir viņa rokās un pagaidām nekas nav par vēlu. Lai veicas!

  +1 [+] [-]

, 2018-06-22 14:58, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: Konflikts neietekmēja viņa spēlēšanu otrajā komandā, tātad tur sezonu viņš pats izgāza, tur pat komandas biedri nebija apmierināti ar viņu, ka defā negrib spēlēt
Tieši pretēji - ietekmēja gan, jo abas puses ļoti labi zināja, kāpēc Kurucs tur atradās. Un tas nebija spēletprasmes dēļ, bet gan tādēļ, ka negribēja visu savu nākotni saistīt ar Barcu. Loģiski, ka tas ietekmē spēlētāju un tik jaunam čalim ir grūti saņemties, ja zini, ka tev būtu jāspēlē 1. komandā, taču tevi ieliek fārmā - sēdi un padomā par dzīvi!

Kas attiecas uz Rodiona skill set, tad vēlreiz atkārtošos - gara auguma atlētisks aizsargs/uzbrucējs ar ļoti labu metienu(runa ir nevis par %, bet gan par to, ka viņam metiens pēc savas būtības ir labs, kuru pie NBA speciālistiem viegli būtu uztrenēt līdz snaipera līmenim), labu driblu, spēju izkārtot sev metienus un labu laukuma pārredzēšanu. Jā, defā slinks, taču uzsvars uz slinks, nevis nespēju spēlēt aizsardzībā.

     [+] [-]

, 2018-06-22 15:07, pirms 6 gadiem
Emilio rakstīja: Tieši pretēji - ietekmēja gan, jo abas puses ļoti labi zināja, kāpēc Kurucs tur atradās. Un tas nebija spēletprasmes dēļ, bet gan tādēļ, ka negribēja visu savu nākotni saistīt ar Barcu. Loģiski, ka tas ietekmē spēlētāju un tik jaunam čalim ir grūti saņemties, ja zini, ka tev būtu jāspēlē 1. komandā, taču tevi ieliek fārmā - sēdi un padomā par dzīvi!

Kas attiecas uz Rodiona skill set, tad vēlreiz atkārtošos - gara auguma atlētisks aizsargs/uzbrucējs ar ļoti labu metienu(runa ir nevis par %, bet gan par to, ka viņam metiens pēc savas būtības ir labs, kuru pie NBA speciālistiem viegli būtu uztrenēt līdz snaipera līmenim), labu driblu, spēju izkārtot sev metienus un labu laukuma pārredzēšanu. Jā, defā slinks, taču uzsvars uz slinks, nevis nespēju spēlēt aizsardzībā.
Viģikā likās diezgan kokains un palēns... Kaut kā nedzird arī slavas dziesmas no paraugdemonstrējumiem. Redzēs.

  +1 [+] [-]

, 2018-06-22 15:51, pirms 6 gadiem
Emīliņ, kur Tu cilvēkbērn redzi labu driblu un spēju izkārtot metienu Rodionam? Kāpēc Tu pie plusiem liec to, kas skaitās viens no lielākajiem Rodiona trūkumiem? Viņš slikti driblē, nemāk apspēlēt viens uz viens savu sedzēju, kustībās, kājās ir palēns, metienu sagatavo un izmet ar visai lēni. To visu viņam vajadzēja novērst pēdējo 3-4 gadu laikā, tā vietā viņš nodarbojas ar rakstura izrādīšanu? Kam tas vajadzīgs? Pietiekams vainot klubus un aģentus varbūt? Klubs nav labdarības iestāde, Kurucs tur ieradās jau traumēts. Kam vajadzīgas visas šitās atrunas par fārmklubiem un viss tas b-šits? Bla bla bla, fārmklubs nav motivācijas bla bla bla? Tu es jauns talantīgs čalis, kuram ir paveicies iekļūt vienā no top Spānijas klubiem, uz kontu ceri? Tev ir tikai viens ceļš, Tu strādā melnu muti treniņos un laukumā lai pierādītu, ka ne jau velti tevi sauc par labāko. Pretējā gadījumā ir bijusi kļūda un Tu esi pārvērtēts.

  -1 [+] [-]

, 2018-06-22 15:58, pirms 6 gadiem
Nu tajā pirms drafta video man pirmais iespaids bija, ko viņš tik lēns un stīvs, man liekas, Porzinģis pirms drafta video kustējās, meta un driblēja labāk, bet auguma starpība tak it milzīga.

     [+] [-]

, 2018-06-22 16:06, pirms 6 gadiem
"Sagaidām, ka abi spēlētāji būs ar mums. Tāds ir plāns."
Tas ir par vasaras līgu vai nākamo sezonu?

     [+] [-]

, 2018-06-22 16:15, pirms 6 gadiem
tādsnesportists rakstīja: Emīliņ, kur Tu cilvēkbērn redzi labu driblu un spēju izkārtot metienu Rodionam? Kāpēc Tu pie plusiem liec to, kas skaitās viens no lielākajiem Rodiona trūkumiem? Viņš slikti driblē, nemāk apspēlēt viens uz viens savu sedzēju, kustībās, kājās ir palēns, metienu sagatavo un izmet ar visai lēni. To visu viņam vajadzēja novērst pēdējo 3-4 gadu laikā, tā vietā viņš nodarbojas ar rakstura izrādīšanu? Kam tas vajadzīgs? Pietiekams vainot klubus un aģentus varbūt? Klubs nav labdarības iestāde, Kurucs tur ieradās jau traumēts. Kam vajadzīgas visas šitās atrunas par fārmklubiem un viss tas b-šits? Bla bla bla, fārmklubs nav motivācijas bla bla bla? Tu es jauns talantīgs čalis, kuram ir paveicies iekļūt vienā no top Spānijas klubiem, uz kontu ceri? Tev ir tikai viens ceļš, Tu strādā melnu muti treniņos un laukumā lai pierādītu, ka ne jau velti tevi sauc par labāko. Pretējā gadījumā ir bijusi kļūda un Tu esi pārvērtēts.
Tu jau no laika gala heito Kurucu un visu laiku cēli debesīs Strautiņu, bet redzam, ka Strautiņa potenciāls ir LBL, bet Kurucu šonakt draftēja. Jā spēle ar kreiso roku, virziena maiņa nav tā labākā, bet ātrums, atlētisms viņam ir. Drošvien, ka Kalnītis arī mazliet nolaida lažu, ka neturēja viņu draftā pagājušo gadu.

  +1 [+] [-]

, 2018-06-22 16:16, pirms 6 gadiem
vienigais_anonims rakstīja: "Sagaidām, ka abi spēlētāji būs ar mums. Tāds ir plāns."
Tas ir par vasaras līgu vai nākamo sezonu?
Nemot vērā, kad viņi apzinās izpirkuma summu, tad tā varētu būt sezonu, jo jēga izpirkt tikai uz vasaras līgu nebūtu loģiska!
1 2 44 komentāri