Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Treneri slavē Brendonu Roju

Treneri slavē Brendonu Roju
Brendons Rojs
Foto: AP

Pēc šīsnakts Nacionālās Basketbola Asociācijas "play-off" spēles starp Portlendas "Blazers" un Hjūstonas "Rockets" (107:103), aizvadīto maču analizēja abu komandu galvenie treneri un portlendiešu aizsargs Brendons Rojs, kurš guva 42 punktus.

"Šai spēlei bijām veiksmīgi pielāgojušies. Viens no svarīgākajiem faktoriem bija tāds, ka mūsu garais gals spēlēja fiziski pret viņu garajiem. Izmantojām dažādus spēlētājus - Lamarkusu (Aldridžu), Gregu (Odenu), Džoelu (Przbillu) - un tādējādi daudzveidojām spēli. Mēģinājām arī sagādāt viņiem problēmas ar piezīmēm, kas arī izdevās - nospēlējām sekmīgi," aizvadīto spēli komentēja Portlendas aizsargs Brendons Rojs, kurš guva 42 punktus.

"Iepriekšējā spēlē izmetu vienu soda metienu, bet šajā spēlē - 12. Visi iznāca uz spēli pietiekami agresīvi. Aizsargi izmeta savus metienus, tāpat Lamarkuss dominēja groza tuvumā, ne tikai gūstot punktus, bet arī savācot atlēkušās bumbas. Tas ir tas, kas mums vajadzīgs. Mēs ar Lamarkusu esam komandas kapteiņi un šovakar gribējām rādīt piemēru. Šī ir mūsu pirmā uzvara "play-off", tāpēc esam ļoti priecīgi par to," sacīja Rojs.

Tāpat priecīgs par uzvaru bija "Blazers" galvenais treneris Neits Makmilans, kurš paslavēja Roju: "Brenonds aizvadīja patiešām labu spēli, īpaši tik svarīgā "play-off" spēlē, kāda bija šī. Brendons parādīja to, kāds spēlētājs viņš ir izaudzis." Savukārt "Rockets" galvenajam trenerim Rikam Adelmanam nebija iemesls priecāties. "Neesam apmierināti ar to, kā nospēlējām. Neizdarījām lietas, kas mums bija jāizdara. Ceturtajā ceturtdaļā bija iespēja uzvarēt, bet viņi nospēlēja agresīvāk. Rojs bija lielisks, tāpat arī Aldridžs," tā Adelmans.

Tagad sērīja starp Hjūstonu un Portlendu rezultāts neizšķirts 1:1. Trešā spēle Hjūstonā notiks piektdien.

Izmantotie resursi:
nba.com

     [+] [-]

, 2009-04-22 17:20, pirms 15 gadiem
Tikai trešā sezonā un spēlē, kā jau būtu kādā 10 sezonā!!!!

     [+] [-]

, 2009-04-22 22:36, pirms 15 gadiem
shii bija roya speele! pelniiti slavee