Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lebronam deguna lūzums; iespējams, svētdien nespēlēs pret "Bulls"

Lebronam deguna lūzums; iespējams, svētdien nespēlēs pret "Bulls"
Lebronam Džeimsam, iespējams, svētdien otro reizi šosezon "Heat" spēle būs jānoskatās no rezervistu soliņa savainojuma dēļ
Foto: AFP/Scanpix

Lebronam Džeimsam, kurš savainoja degunu aizvadītās nakts spēlē pret Oklahomsitijas "Thunder", konstatēts deguna lūzums, pavēstījis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat". Džeimsa piedalīšanās svētdienas spēlē pret Čikāgas "Bulls" tiks izlemta tikai svētdien neilgi pirms cīņas sākuma.

Pēc piektdien, 21.februārī, veiktajiem izmeklējumiem, tika konstatēts, ka Džeimsa deguns ir lauzts, pavēstījusi Maiami "Heat" vienība. Lebrons savainojumu guva aizvadītās spēles ceturtajā ceturtdaļā.

Kad līdz spēles pamatlaika beigām bija atlicis spēlēt nepilnas sešas minūtes, "Heat" uzbrucējs ar diviem gariem soļiem tika garām pretspēlētājam Seržam Ibakam un pamanījās triekt bumbu grozā, par spīti tam, ka mirkli iepriekš bija saņēmis sitienu pa degunu no Ibakas.

Epizodes noslēgumā Džeimss saļima uz basketbola parketa aiz "Thunder" groza, un no viņa deguna sāka tecēt asinis. Uzbrucējs pāris minūtes vēlāk pameta arēnu, turot dvieli pie asiņojošā deguna, un devās uz ģērbtuvi. Tobrīd līdz mača pamatlaika noslēgumam bija atlicis aizvadīt 5:50 minūtes.

Līdz savainojuma gūšanai Džeimss bija guvis 33 punktus, un viņa parādītais sniegums palīdzēja "Heat" visā mačā gūt uzvaru ar 103:81. Pēc mača spēlētājs ģērbutvē nerunāja ar žurnālistiem, bet sēdēja ar seju pret savu ģērbtuves skapīti, un viņa galvu sedza dvielis.

29 gadus vecais basketbolists, kurš četras reizes atzīts par līgas vērtīgāko spēlētāju, šosezon izlaidis vienu spēli. Džeimss cirkšņa savainojuma dēļ nepiedalījās 28.decembra mačā pret Portlendas "Trail Blazers". Tiesa, arī bez komandas līdera ierindā "Heat" izbraukumā pamanījās izcīnīt grūtu uzvaru ar 108:107.

Lebrons, kuram šī ir 11.sezona līgā, karjeras laikā nevienā no sezonām nav izlaidis vairāk par septiņām spēlēm. Pagaidām viņa piedalīšanās svētdienas mačā pret sīksto Čikāgas "Bulls" vienību ir zem jautājuma zīmes. Maiami klubam, kas pašreiz ieņem 2.vietu (39-14) Austrumu konferences tabulā, tā būs pirmā spēle savā laukumā pēc 20 dienu pārtraukuma.

Izmantotie resursi:
James has broken nose, might miss Bulls game |...

  +4 [+] [-]

, 2014-02-22 02:55, pirms 10 gadiem
Pēc deviņu gadu pārtraukuma iespējams atkal redzēsim Maskoto Karali.

https://www.youtube.com/watch?v=Ieb...
';
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-02-22 08:28, pirms 10 gadiem
Lebronis ir vecis, šitā aizgāja līdz galam un ielika to bumbu grozā pēc tam kad dabuja sitienu pa degunu...

  +3 [+] [-]

, 2014-02-22 08:32, pirms 10 gadiem
Dobleens rakstīja: nu un juus teicāt, ka flopoja. aj aj, Lebrons vecis! pret buļļiem vienalga, ir vai nav viņš, tīri atpūtai forši, ka viņu izsita.
Nu nez gan vai pret Buļļiem vienalga vai viņš ir vai nav....

Mūžīgi sīkstās spēles.

  +1 [+] [-]

, 2014-02-22 08:36, pirms 10 gadiem
Viela pārdomām visiem Lebrona heiterīšiem:

Teksts par to, ka viņam pēdējās 4 spēlēs vidēji 37pt un 60% FG.

Who says he's not a great scorer, or can't be one when he feels like it? Who says he can't do what he wants, whenever he wants? And who says he has to hand over his MVP hardware to Durant or anyone else before he's good and ready to?