Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Lakers" iegūst Arizu

Nacionālās Basketbola Asociācijas klubs Losandželosas "Lakers" veicis spēlētāju apmaiņu ar Orlando "Magic", kā rezultātā "Lakers" pievienojies Trevors Ariza, bet Orlando - Moriss Evanss un Braiens Kuks.

Kā "Lakers" mājaslapai pastāstīja kluba ģenerālmenedžeris Mičs Kapčaks, tad darījums galvenokārt veikts, lai iegūtu Arizu, kuru komanda ļoti vēlējās iegūt, kā arī, lai atbrīvotos no diviem līdzīga ampluā spēlētājiem - "Lakers" līdzīgas funkcijas kā Kuks pildīja Vladimirs Radmanovičs, pie tam krietni sekmīgāk.

Atlētiskais uzbrucējs Trevors Ariza šosezon laukumā izgāja 11 spēlēs Orlando "Magic" rindās, kurās vidēji guva tikai 3,3 punktus. Pagājušajā sezonā Arizas rādītāji "Magic" sastāvā bija krietni labāki - 8,9 punkti un 4,4 atlēkušās bumbas. Interesanti, ka Ariza ir dzimis un uzaudzis Losandželosā un spēlētājs esot ļoti laimīgs par iespēju atgriezties mājās.

Arī nu jau bijušajam "Lakers" spēka uzbrucējam Braienam Kukam statistikas rādītāji ir kritušies - tikai vidēji 2,3 punkti spēlē (pagājušosezon - 6,9 punkti). Aizsargs Moriss Evanss, pēdējais darījumā iesaistītais spēlētājs, arī piedzīvojis rezultativitātes samazināšanos. Šosezon vidēji 4,4 punkti, bet pērnajā sezonā - 8,4 punkti vidēji mačā.

Izmantotie resursi:
www.orlandomagic.com
www.lakers.com
Foto: AP

     [+] [-]

, 2007-11-21 12:50, pirms 17 gadiem
Trevors iepriekšējā sezonā izcēlās ar ļti iespaidīgiem slam dunk

  +1 [+] [-]

, 2007-11-21 15:37, pirms 17 gadiem
Tas arī ir bijis viss, ar ko Ariza spējis izcelties. Priekš ārējās līnijas spēlētāja ļoti slikts metiens, trīspunktiniekus vispār nespēj iemest, par laimi, to dara arī ļoti reti. No spēles precizitāte varbūt arī nav tā sliktātā, pie 40%, bet pārsvarā tie ir metieni no tuvas distances, vai, kā jau kaktuss teica, danki.
Principā, arī aizsardzībā nekas īpašs nav. Iekļaujams to spēlētāju kategorijā, kuriem nav īsti pozīcijas uz laukuma - augums starp SF un PF, bet priekš katras pozīcijas kkā pietrūkst.

Protams, ka 22 gadu vecumā vēl ir iespēja piestrādāt un atvērties, bet nedomāju, ka viņš spēs krasi uzlabot sniegumu.

  +1 [+] [-]

, 2007-11-21 16:54, pirms 17 gadiem
Kuks>Ariza, Evanss>Ariza...Kupčaks veic kārtējo tizlo darījumu...Kāpēc???Nu vismaz nevajadzēja mainīt Lakers faniem mīļo Kukiju, kas te daudzus gadus pavadījis

     [+] [-]

, 2007-11-21 21:11, pirms 17 gadiem
Ieguvēji Magic, Kuks nav norakstāms, čalim ir labs metiens arī no distances un PF Magiciem bija vajadzīgs, lai tik daudz nevajadzētu kapāt pa to vairak uz SF Tirkoglo, bet nedomaaju, ka kautkas būtiski mainīsies. Evans arī labs , pirms diviem gadiem spēlēja pat Kings pamatā, nav slikts spēlētājs, tieši pozīcijā, kas izskatās visvājākā Orlando, jo viniem pa otro - jaunais snaiperis Rediks, bet nav aizsardzība, Dūlings, kurš ne īsti PG neīsti SG, Bogans nuu tas pats kas Evans bez maz vai...

     [+] [-]

, 2007-11-22 04:05, pirms 17 gadiem
Lakers atbrīvo līdzekļus??? Kam?????

     [+] [-]

, 2007-11-24 14:02, pirms 17 gadiem
kam??? Veberam!!!!