Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Timberwolves" un Viginss runā par jaunu līgumu – gandrīz 148 miljoni piecos gados

Agris Suveizda

"Timberwolves" un Viginss runā par jaunu līgumu – gandrīz 148 miljoni piecos gados
Endrjū Viginss
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Minesotas "Timberwolves" veic pārrunas ar vienu no vienības līderiem Endrjū Viginsu par jauna līguma noslēgšanu, kas kanādiešu uzbrucējam piecu sezonu laikā varētu ļaut iekasēt gandrīz 148 miljonus ASV dolāru.

"Pašreiz pie tā strādājam," komandas galvenais treneris Tims Tibodo informāciju par pārrunām apstiprināja preses konferencē, kurā tika prezentēts "Timberwolves" jaunpienācējs Džamals Krofords.

Ja pārrunas par sadarbības pagarināšanu noritēs sekmīgi, jaunais līgums spēkā stāsies 2018./19.g. sezonā. Paredzams, ka jaunā līguma pirmajā gadā Viginss saņemtu 25,5 miljonus ASV dolāru, taču ar nosacījumu, ja kanādietis 2017./18.g. sezonā iekļūs simboliskajā izlasē vai tiks atzīts par gada labāko aizsardzības spēlētāju, atalgojums pieaugtu līdz 30,6 miljoniem dolāru.

Viginsu 2014. gada draftā ar pirmo numuru izvēlējās Klīvlendas "Cavaliers", kas gan viņu vēlāk trīspusējā darījumā, iegūstot Kevinu Lavu, aizmainīja uz Minesotas "Timberwolves". Šajā sezonā Viginss sāka visas 82 spēles, vidēji laukumā bija 37 minūtes, guva 23,6 punktus, izcīnīja 4,0 atlēkušās bumbas un izdarīja 2,3 rezultatīvas piespēles.

Tikmēr Bostonas "Celtics" panākusi vienošanos ar 24 gadus veco saspēles vadītāju Šeinu Larkinu, kurš šo sezonu pavadīja Spānijas augstākās līgas klubā "Baskonia". Larkinam Eiropā esot bijis divu gadu piedāvājums par sešiem miljoniem dolāru, taču viņš tā vietā izvēlējies NBA un pusotru miljonu uz vienu sezonu. Amerikāni 2013. gada draftā ar 18. numuru izraudzījās Atlantas "Hawks", kas tovakar aizmainīja drafta tiesības. Dalasas "Mavericks", Ņujorkas "Knicks" un Bruklinas "Nets" rindās Larkins NBA aizvadījis 202 spēles regulārajā sezonā un divas spēles "play-off". Eirolīgā Larkins 33 spēlēs vidēji aizvadīja 29 minūtes, guva 13,1 punktu un izdarīja 5,7 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
Minnesota Timberwolves turn focus toward Andrew...
The Boston Celtics are set to sign free-agent...

     [+] [-]

, 2017-07-21 13:29, pirms 7 gadiem
Rudy Gay un Joffrey Lauvergne
uz SPURS

  +1 [+] [-]

, 2017-07-21 15:15, pirms 7 gadiem
[quote frymen]
Rudy Gay un Joffrey Lauvergne
uz SPURS

Tās nav jaunas zinās

  +1 [+] [-]

, 2017-07-21 16:35, pirms 7 gadiem
Kurš bija tas cirvis, kas centās man iegalvot, ka Timbervolwes nav ambicioza komanda? Ļoti spēcīgi kļuvuši vienā vasarā!

  +1 [+] [-]

, 2017-07-21 17:15, pirms 7 gadiem
Mixes rakstīja: Kurš bija tas cirvis, kas centās man iegalvot, ka Timbervolwes nav ambicioza komanda? Ļoti spēcīgi kļuvuši vienā vasarā!
Nu Tibs ir ieviesis kaut kādu skaidrību komandas attīstībā. Savādāk pirms tam toč stāvēja uz vietas komanda. Katru sezonu ambīcijas tik PO un kā nevarēja tikt, tā netika. Tagad jau tiks. Bet pirmā sezonā nedomāju, ka kalnus gāzīs.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-21 18:42, pirms 7 gadiem
Mixes rakstīja: Kurš bija tas cirvis, kas centās man iegalvot, ka Timbervolwes nav ambicioza komanda? Ļoti spēcīgi kļuvuši vienā vasarā!
Ambiciozi uzbrukumā noteikti,bet to gan nevarēja teikt par viņu aizsardzību,kas bija slikta.Tas bija pārsteidzoši zinot TIbsa shēmas..Ja vēl viņi visas uzvaramās spēles nebūtu rakuši nost ceturtajās ceturdaļās,tad varbūt spēkotos par PO