Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

21 basketbolists uzaicināts uz NBA drafta "green room"

21 basketbolists uzaicināts uz NBA drafta "green room"
Endrjū Viginss
Foto: AFP/Scanpix

Straujiem soļiem tuvojas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) jauno spēlētāju izvēles ceremonija jeb drafts, kas notiks nākamajā nedēļā Bruklinā. Uz "green room" jeb "zaļo istabu" ir uzaicināts 21 basketbolists.

"Green room" jeb "zaļā istaba" ir vieta, kur uzaicinātie spēlētāji sagaidīs drafta rezultātus kopā ar savām ģimenēm un aģentu. Kad spēlētājs tiek nosaukts, viņš pamet istabu un dodas uz skatuvi, kur paspiež roku NBA komisāram Adamam Silveram, kuram šis būs pirmais drafts komisāra amatā, kā arī saņem cepurīti ar savas jaunās komandas logo. NBA klubu ģenerālmenedžeri nosaka to, kuri spēlētāji tiek uzaicināti uz "green room".

NBA uz "zaļo istabu" ir uzaicinājusi 21 basketbolistu - Endrjū Viginsu, Džabari Pārkeru, Džoelu Embīdu, Danti Eksumu, Noā Vonleju, Džuliusu Randlu, Āronu Gordonu, Markusu Smartu, Dagu Makdermotu, Dario Sariču, Geriju Harisu, Elfridu Peitonu, Niku Stausku, Džeimsu Jangu, Zaku Lavini, Džusufu Nurkiču, Adreianu Peinu, T. Dž. Vorenu, Taileru Enisu, Rodniju Hūdu un Šabazu Napieru.

Ja salīdzina ar pagājušo gadu, tad uzaicināto spēlētāju skaits uz "green room" ir divkāršojies, jo pagājušajā gadā tika uzaicināti vien desmit spēlētāji, bet 2012. gadā tika uzaicināti 14 spēlētāji.

Skaidri ir zināms, ka uz drafta ceremoniju neieradīsies Džoels Embīds, kuram nesen tika veikta pēdas operācija. Embīds bija viens no kandidātiem uz drafta pirmo numuru, taču iegūtā trauma, visticamākais, pārvilks svītru šai iespējai. Pašlaik gan NBAdraft.net, gan Draftexpress.com prognozē, ka Klīvlendas "Cavaliers" ar pirmo numuru izvēlēsies Endrjū Viginsu, bet Milvoki "Bucks", kam pieder otrā izvēle, draftēs Džabari Pārkeru.

Izmantotie resursi:
Sportando

  +3 [+] [-]

, 2014-06-21 23:13, pirms 10 gadiem
Iespējams, Kristaps arī tiktu uzaicināts uz Green room. Be nu neko - nākamgad par visiem 100% greenroomā būs!

  +1 [+] [-]

, 2014-06-22 00:09, pirms 10 gadiem
Nesaprotu kpc Cavs negrib Parkeru. Parkers noteikti buus 25+10 mashiina.
Wigins buus labs, bet 1vs1 labaaks ir Paarkers.

  +1 [+] [-]

, 2014-06-22 19:00, pirms 10 gadiem
Man jau liekas, ka Cavs ņems Pārkeru, jo kā mēs zinām Cavs plānos ir būvēt komandu ap Irvingu un Pārkers ir effektīvāks arī bez bumbas, bet Wiginam vajag, lai caur viņu iet bumba! (un šis ir tikai mans personīgais viedoklis)

  +1 [+] [-]

, 2014-06-22 21:19, pirms 10 gadiem
chubaki rakstīja: Nesaprotu kpc Cavs negrib Parkeru. Parkers noteikti buus 25+10 mashiina.
Wigins buus labs, bet 1vs1 labaaks ir Paarkers.
nu ja Cavs beidzot grib tikt ārā no bedres un beigt smirdēt, tad noteikti ir jāņem Pārkers, jo tas ir drošāks piks.. Bet zinot Cavs pēdējo gadu drafta lēmumus, nemaz nebūšu pārsteigts, ka paņems Viginsu vai to pašu traumēto Embīdu.