Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bilapss: "Šī bija viena no īpašajām spēlēm"

Bilapss: "Šī bija viena no īpašajām spēlēm"
Čonsijs Bilapss
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas kluba Denveras "Nuggets" saspēles vadītājs Čonsijs Bilapss pēc svētdien gūtās uzvaras "play-off" pirmajā spēlē pār Ņūorleānas "Hornets" (113:84) atzina, ka tā viņam bija īpaša diena.

"Tas bija viena no īpašajiem vakariem. Zinu šo "play-off" spēļu svarīgumu, tāpēc šajā gada laikā esmu ļoti koncentrējies, jo viens uzbrukums, viena atlēkušā bumba, kas palaista garām var maksāt ar zaudētu sēriju," pēc gūtās uzvaras pār Ņūorleānas "Hornets" norādīja denveriešu saspēles vadītājs Čonsijs Bilapss, kurš guva 36 punktus, realizējot astoņus no deviņiem trīspunktniekiem. "Šī bija viena no īpašajām spēlēm," sacīja Bilapss.

Tāpat pēc spēles Bilapsu paslavēja komandas biedrs Karmelo Entonijs: "Jebkurā brīdī mums ir spēlētājs, kas var būtiski palīdzēt un realizēt svarīgus metienus. Šovakar tas bija Čonsijs," sacīja Entonijs. Savukārt denveriešu spēka uzbrucējs Kenjons Mārtins uzskata, ka viņa komandu nevar apturēt, ja tiek spēlēta sava spēle: "Ja varam nospēlēt savu augstāko spēju līmenī, tad neviens mūs nevar uzvarēt." Sērijas otrā spēle notiks trešdien, kurā "Hornets" noteikti lūkos izlīdzināt rezultātu pēc tik vājas spēles.

Izmantotie resursi:
denverpost.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2009-04-20 17:29, pirms 15 gadiem
Manuprāt tieši Denvera varētu izsist Lakers

     [+] [-]

, 2009-04-20 18:25, pirms 15 gadiem
Izcila spēle no Billapsa - 3pt 8/9!! Domāju, ka CP3 vēl parādīs uz ko ir spējīgs, un Denverai tik viegli nebūs nākamajās spēlēs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-04-20 19:50, pirms 15 gadiem
Cerams ka Denverai un Bilapsam taadu iipasu vakaru playoff veel buus daudz!!!!!