Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Nets" aizmaina Teriju un Evansu uz Sakramento, "Warriors" no "Lakers" iegūst Bleiku

Rolands Eliņš

"Nets" aizmaina Teriju un Evansu uz Sakramento, "Warriors" no "Lakers" iegūst Bleiku
Džeisona Terija "Nets" dienas noslēgušās - nu kārta "Kings"
Foto:AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubs Bruklinas „Nets” apstiprinājis veikto darījumu ar Sakramento „Kings”, kura rezultātā no komandas aizmainīti Džeisons Terijs un Redžijs Evanss, viņu vietā saņemot Markusu Tortonu. Savukārt Losandželosas "Lakers" uz "Warriors" vienību pret Kentu Beizmoru un Maršonu Bruksu aizmainījusi veterānu Stīvu Bleiku.

Bruklinas „Nets” šo sezonu jaunā galvenā trenera Džeisona Kida vadībā neaizvada pārāk spoži (maigi sakot) un cenšas veterānu pilno sastāvu pastiprināt ar citiem spēlētājiem. Šī mērķa labad, uz „Kings” aizmainīts aizsargs Džeisons Terijs un spēka uzbrucēju Redžiju Evansu.

Džeisons Terijs šosezon „Nets” rindās vidēji mačā bija laukumā pavadījis vien 16,3 minūtes, kuru laikā guvis 4,5 punktus. Viņa precizitāte metienos no spēles (36%) un soda metienos (66%) bija zema, un 36 gadus vecais veterāns vairs ne tuvu nebija tajā līmenī, kas palīdzēja viņam 2011. gadā tikt pie čempionu gredzena kopā ar „Mavericks”.

Kopā ar viņu Sakramento aizmainītais Evanss pazīstams labs cīnītājs par atlēkušajām bumbām – šosezon viņš vidēji spēlē ticis pie piecās atlēkušajām bumbām, kā arī guvis 2,7 punktus.

Pret viņiem abiem „Nets” saņēmusi 26 gadus veco Markusu Torntonu, kurš šajā sezonā savā sniegumā pieredzējis pamatīgu kritumu. „Nets” cer, ka viņš spēs sekmīgi piesegt komandu brīžos, kad uz rezervistu soliņa dosies Džo Džonsons. Torntons šosezon vidēji mačā guvis 8,3 punktus, tiesa, aizpagājušajā sezonā izcēlās pat ar 18,7 punktiem vidēji spēlē.

„Nets” arī gatavojas izdarīt piedāvājumu „Lakers” un iemainīt Džordanu Hilu kā aizstājēju savainotajam Brukam Lopezam, taču šīs sarunas pagaidām oficiālu apstiprinājumu nav radušas. Bruklinas komanda šobrīd ieņem septīto vietu Austrumu konferencē.

Losandželosas komanda tikmēr vērsusi savus skatienus citā virzienā un pret Maršonu Bruksu un Kentu Beizmoru uz Goldensteitas "Warriors" atdevusi Stīvu Bleiku. Šis darījums palīdzēs "Lakers" ietaupīt apmēram četrus miljonus ASV dolāru, taču ne Beizmors, ne Brukss, kuri abi spēlē otrā numura pozīcijā, šosezon ar neko īpašu nav izcēlušies un spēlējuši maz.

"Warriors" tikmēr ieguvusi pieredzējušu spēlētāju, kurš varēs no rezervistu soliņa aizstāt Stefanu Kariju un nopietni pastiprināt spēli ārpus tālmetienu līnijas. Lai arī Bleikam jau ir 33 gadi un viņa spējas aizsardzībā nav tās unikālākās, šosezon viņš vidēji spēlē pratis gūt 9,5 punktus un izdarīt 7,6 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
Brooklyn Nets trade Jason Terry, Reggie Evans...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-02-20 10:33, pirms 10 gadiem
Ko diez LAL ar tik daudz SG-SF plāno iesākt?

     [+] [-]

, 2014-02-20 10:55, pirms 10 gadiem
Dobleens rakstīja: nu Rondo jau cenšās iebiidiit Rocketos.
Tas nenotiks - Celtics prasa Pārsonu. Rockets viņu prom nedos, vismaz tagad noteikti nē.

  +1 [+] [-]

, 2014-02-20 12:36, pirms 10 gadiem
LeTom rakstīja: Tas nenotiks - Celtics prasa Pārsonu. Rockets viņu prom nedos, vismaz tagad noteikti nē.
Tu tā domā vai tā reāli arī ir? Rondo ir vērtīgāks par Parsonu!

  -1 [+] [-]

, 2014-02-20 13:18, pirms 10 gadiem
Shawty rakstīja: Tu tā domā vai tā reāli arī ir? Rondo ir vērtīgāks par Parsonu!
Tu tgd joko vai ne? Rondo ir pēc traumas, viņš vēl nav savā agrākajā līmenī, viņa spēle nav vairs līdzsvarā + viņš ir vecāks par Parsonu. Un kā zināms Rockets tgd domā tikai par nākotni. Uz doto brīdi Parsons ir vērtīgāks par Rondo.
Thorntons atvērsies Bruklinā, perfekts 2 numurs J-Coolam, domāju Nets pakāpsies līdz 6-4 vietai un tur arī paliks.

  +2 [+] [-]

, 2014-02-20 15:36, pirms 10 gadiem
Shawty rakstīja: Tu tā domā vai tā reāli arī ir? Rondo ir vērtīgāks par Parsonu!
Priekš Rockets nē. Pārsons ir starp komandas vērtīgākajiem spēlētājiem, kuru neviens no pašreizējā sastāva nespēj aizstāt un neviens netaisās sezonas vidū, kad komanda spēlē teicami, mainīt tādu spēlētāju prom - cīņa par titulu ir reāla.

  +2 [+] [-]

, 2014-02-20 16:01, pirms 10 gadiem
lacis33110 rakstīja: Tu tgd joko vai ne? Rondo ir pēc traumas, viņš vēl nav savā agrākajā līmenī, viņa spēle nav vairs līdzsvarā + viņš ir vecāks par Parsonu. Un kā zināms Rockets tgd domā tikai par nākotni. Uz doto brīdi Parsons ir vērtīgāks par Rondo.
Thorntons atvērsies Bruklinā, perfekts 2 numurs J-Coolam, domāju Nets pakāpsies līdz 6-4 vietai un tur arī paliks.
viņš ir par 2 gadiem jaunāks nekā Rondo, diža starpība ? Rondo sevi jau ir pierādījis ar izcilām PO spēlēm pagātnē, kamēr Parsons reāli ir ar vienu normālu NBA sezonu.. + pirms sezonas visi runāja par Rouza, Kobes un Vestbruka returniem, bet tur reāli sanāca vien retorn'i jo visi jau atkal savainojās.. pagaidām tieši Rondo izskatās kā sezonas lielā atgriešanās.

  +1 [+] [-]

, 2014-02-20 18:11, pirms 10 gadiem
ventilators rakstīja: viņš ir par 2 gadiem jaunāks nekā Rondo, diža starpība ? Rondo sevi jau ir pierādījis ar izcilām PO spēlēm pagātnē, kamēr Parsons reāli ir ar vienu normālu NBA sezonu.. + pirms sezonas visi runāja par Rouza, Kobes un Vestbruka returniem, bet tur reāli sanāca vien retorn'i jo visi jau atkal savainojās.. pagaidām tieši Rondo izskatās kā sezonas lielā atgriešanās.
Pa 2 gadiem var iegūt gredzenu. Bet nu jā, nav nekas pret Rondo, patīk viņa spēle, bet Rocketos viņš būs tikai lieks, viņiem ir labi ar Linu, Beverliju un Brooksu. Labāk lai palieb Bostonā, domàju ka tā arī notiks.

  +1 [+] [-]

, 2014-02-21 17:32, pirms 10 gadiem
lacis33110 rakstīja: Pa 2 gadiem var iegūt gredzenu. Bet nu jā, nav nekas pret Rondo, patīk viņa spēle, bet Rocketos viņš būs tikai lieks, viņiem ir labi ar Linu, Beverliju un Brooksu. Labāk lai palieb Bostonā, domàju ka tā arī notiks.
nespīd raķetēm gredzens. ne ar šo sastāvu.. Kad Hārdens iemācīsies spēlēt aizsardzībā, un Hovards uzbrukumā, tad moš, bet pagaidām vairāk par 2. raundu es viņiem neredzu..

ps: Ko tad Rocketi bez Parsona varētu dot pret Rondo ?? deadline jau garām, bet vēl būs offsezona, kurā noteikti būs visādas Rondo maiņu baumas.. es tur neko citu kā Parsonu neredzu.. Linam un Ašikam būs pēdējais gads līgumā, tāpēc teoretiski pēc sezonas šie abi var uzmest, un citu, kas ietilptu Bostonai ilgtermiņa plānos tur nav. Eindžs nav tāds cirvis, ka riskētu.