Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Brauns sastiepis potīti un ceļgalu

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

NBA kluba Losandželosas ''Lakers'' centra spēlētājs Kvamē Brauns svētdienas mačā ar Čikāgas ''Bulls'' sastiepis kreisās kājas potīti un ceļgalu.

Savainojumu Brauns guva jau spēles pirmajā ceturtdaļā, kad, neveiksmīgi saduroties ar pretinieku centru Benu Volesu, viņš sasita kreisās kājas ceļgalu. Tāpat šajā sadursmē cieta arī spēlētāja potīte.

Veiktā rentgena apskate nekādus lūzumus neatklāja, un vēl joprojām nav zināms, cik ilgs laiks būs nepieciešams, lai Brauns varētu atgūties no savainojuma.

Pirmajās sešās šīs sezonas spēlēs ''Lakers'' pamatcentrs vidēji mačā atzīmējies ar 4,7 punktiem un 5,5 izcīnītām atlēkušajām bumbām.

Izmantotie resursi:
AP
Foto: AP

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-19 16:27, pirms 17 gadiem
njaa,nesaprotu kaa vinu varejea panemt ar 1o nr!!!

     [+] [-]

, 2007-11-19 16:47, pirms 17 gadiem
Tas ir tragiski un tajā pašā laikā smieklīgi-pirmais drafta numurs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-19 16:59, pirms 17 gadiem
Domāju,ka citā kmandā viņa stati būtu daudz labāki,jo paši zinat,ka Lakers nespēlē uz apakšu un ja uzspēlē,tad tur ir Odoms..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-23 21:52, pirms 17 gadiem
mjā..šitie mūžīgie savainojumi..pietam,ja arī kvamijs spēj izvairīties no savainojumiem,par pirmo drafta numuru cienīgu spēli nevar būt ne runas. he,pat tas barjani ir labāks uz laukuma..vismaz ir iespēja progresēt,a braunam..pietam vēl kontrakts tāds neslikts,aizmainīt šo nevar,atliek vien gaidīt,kad līguma termiņš iztecēs un ļaut endrjū spēlēt startā,k-gan vēl viņš nav gatavs tās 30 min spēlē aizvadīt.. braunam īstā vieta būtu ny komandā- pie pārējiem talantiem