Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA izmantos "gudros" gredzenus spēlētāju veselības novērošanai

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

NBA izmantos "gudros" gredzenus spēlētāju veselības novērošanai
"Oura" elektroniskais gredzens. Foto: CNBC/Oura

Nacionālās basketbola asociācijas "burbuļa" dalībnieki Orlando saņems dažādas ierīces, kuras palīdzēs bremzēt elpceļu vīrusa izplatību, ceturtdien, 18. jūnijā, vēstīja CNBC.

Telekompānija ieguva NBA veselības un drošības vadlīnijas sezonas atsākšanai. “Burbuļa” dalībnieki saņems “gudro” gredzenu, Disneja “MagicBand” aproci, individuālo pulsa mērītāju un “gudro” termometru. Līga izskata iespēju piešķirt spēlētājiem un personālam nēsājamu signālierīci, kura palīdzētu ievērot divu metru distanci.

Spēlētājiem izdalīs “Oura” izgatavotos titāna gredzenus. Kompānija apgalvo, ka šī ierīce spēj ar 90% precizitāti noteikt elpceļu vīrusa simptomus pat līdz trīs dienām iepriekš. Gredzeni mērīs arī ķermeņa temperatūru, sekos līdzi elpceļu un sirds darbībai.

Iegūtos datus pētīs un analizēs “University of Michigan” pētnieku komanda. NBA ziņojumā teikts, ka spēlētājiem būs pilna pieeja ievāktajiem datiem, bet komandas personāls varēs tiem piekļūt tikai brīžos, kad radīsies lielāks saslimšanas risks.

Disneja piešķirtā “MagicBand” aproce būs jānēsā visu laiku, izņemot treniņus un spēles. Aproce ļaus iekļūt viesnīcas numurā, kā arī iziet iekšējos drošības kontrolposteņus. Izklaides parka viesi līdzīgas aproces izmanto, lai norēķinātos par ēdiena un suvenīru iegādi.

“MagicBand” palīdzēs veikt kontaktu izsekošanu. Izklaides parkam būs aizliegts iegūt informāciju par spēlētāju veselību, taču “Disney” saņems īsziņas par viņu veselības statusu, lai nodrošinātu plānotos drošības protokolus. Atkarībā no spēlētāja veselības stāvokļa, aproce pie kontrolpunktiem izgaismosies zaļā vai sarkanā krāsā.

Izmantotie resursi:
https://www.cnbc.com/2020/06/17/nba...

     [+] [-]

, 2020-06-19 17:26, pirms 4 gadiem
Tāpēc varbūt tas Irwings tā trako..citi varēs visu redzēt!

     [+] [-]

, 2020-06-19 23:56, pirms 4 gadiem
Šis izklausās pēc tā jonizētā, īpašos rituālos attīrītā no visa sliktā un ļaunā krāna ūdens, ko zāļu tantes te par bargu naudu tirgo...

     [+] [-]

, 2020-06-20 00:17, pirms 4 gadiem
nočipos

     [+] [-]

, 2020-06-20 10:49, pirms 4 gadiem
Dažiem spēlētājiem šī būs vienīgā iespēja tikt pie gredzena NBA !