Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Karija savainojums nav nopietns

Karija savainojums nav nopietns
Stefans Karijs
Foto: AP/Scanpix

147 : 116

Spurs - Warriors

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas "Warriors" saspēles vadītāja Stefana Karija potītes savainojums, kas liedza viņam iziet laukumā iepriekšējā spēlē, nav nopietns. Karijs varētu atgriezties laukumā jau šonakt.

Karijs izlaida "Warriors" trešdienas spēli pret Ņūorleānas "Hornets", kurā tika gūta uzvara ar 131:121. Pēc spēles tika veiktas pārbaudes un tajās nekādi nopietni bojājumi savainotajai kreisajai potītei nav. Tāpēc 22 gadus vecais basketbolists varēja doties līdzi komandai uz divu spēļu izbraukumu. Savainojums tiek klasificēts kā potītes sastiepums un Karija dalība šīsnakts spēlē Sanantonio ir uz jautājuma zīmes.

Interesanti, ka līdz iepriekšējās spēles izlaišanai Karijs bija vienīgais "Warriors" komandā, kas bija piedalījies sezonas pirmajos 66 mačos.

Šīs nakts pretinieki Sanantonio "Spurs" ir uzvarējuši iepriekšējās astoņās no desmit spēlēm. Pēdējo reizi Sanantonio laukumā "Warriors" uzvarēja 1997. gada 14. februārī. Kopš tā laika Goldensteitas komandas Sanantonio zaudējusi 24 spēlēs. Spēles sākums gaidāms pulksten 2:30 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
sfgate.com
contracostatimes.com