Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Azubukī neplāno pamest "Warriors"

Azubukī neplāno pamest "Warriors"
Kelenna Azubukī
Foto: AP

147 : 116

Spurs - Warriors

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas "Warriors" uzbrucējs Kelenna Azubukī, kurš šīs sezonas lielāko daļu izlaidis savainojuma dēļ, vasarā neplāno izmantot iespēju pārtraukt līgumu un pamest Kalifornijas štatā esošo klubu.

Šī ir otrā sezona Azubukī noslēgtajam trīs gadu līgumam, taču šovasar spēlētājam ir iespēja pārtraukt līgumu un kļūt par brīvo aģentu. To paredz 2008. gada starpsezonā noslēgtais deviņu miljonu ASV dolāru vērtais līgums. Starp citu, toreiz viņš bija ierobežoti brīvais aģents un Azubukī savā sastāvā gribēja redzēt Losandželosas "Clippers", kas viņam piedāvāja šo līgumu. Tomēr "Warriors" izmantoja iespēju paturēt Azubukī.

Ja Azubukī neizmantos iespēju pārtraukt līgumu, tad nākamsezon viņa alga būs itin solīda - 3,3 miljoni dolāru. Kā nesen atklājis pats Azubukī, tad viņš plāno palikt "Warriors" sastāvā. "Tas būtu loģiskākais, ko man darīt. Sliecos uz vienu konkrētu virzienu - nākt atpakaļ," tā Azubukī, kurš pašreiz atlabst pēc sezonas sākumā gūtā savainojuma. Tieši novembra vidū gūtais savainojums ir viens no iemesliem, kāpēc Azubukī nedomā lūkot pēc labāka piedāvājuma, jo par pašreizējo līgumu vairāk viņš diez vai dabūs.

Kā jau minēts, šosezon Azubukī bijis to starpā, kas lielāko daļu nespēlēja savainojumu dēļ. Deviņās spēlēs Azubukī šosezon vidēji guvis 13,9 punktus un izcīnījis 4,6 atlēkušās bumbas. Savukārt savā četru sezonu garajā NBA karjerā viņš aizvadījis 205 regulārās sezonas spēles, vidēji gūstot 10,6 punktus un izcīnot četras atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
csnbayarea.com

     [+] [-]

, 2010-03-20 11:11, pirms 14 gadiem
Viens no retajiem, kas speleeja aizsardziibaa, bet Nellijs viņam lika speleet pret 10cm garaakiem speleetaajiem!

     [+] [-]

, 2010-03-22 22:17, pirms 14 gadiem
10.6 karjeras laikā jprieks D-Līgas spēlētāja, ir pat ļoti zolīdi !!