Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Plamlī par 41 miljonu pagarina līgumu ar "Nuggets" uz trim sezonām

Andrejs Siliņš

Plamlī par 41 miljonu pagarina līgumu ar "Nuggets" uz trim sezonām
Meisons Plamlī
Foto: AP / Scanpix

27 gadus vecais centrs Meisons Plamlī piekritis noslēgt jaunu līgumu ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu Denveras "Nuggets" - nākamajos trīs gados basketbolists saņems 41 miljonu dolāru.

2013. gadā ar 22. numuru draftētais Plamlī pēc iepriekšējās sezonas kļuva par ierobežotu brīvo aģentu un ilgu laiku nespēja vienoties ar klubu par jaunu līgumu. Pastāvēja iespēja noslēgt kvalifikācijas līgumu uz vienu sezonu par 4,6 miljoniem dolāru, taču tas nozīmētu, ka basketbolists jau nākamvasar kļūtu par neierobežotu brīvo aģentu. Nu abas puses vienojušās par jaunu līgumu 41 miljona apmērā uz trim sezonām.

211 centimetrus garais Plamlī līgā ienāca 2013. gadā un pirmās divas sezonas pavadīja Bruklinas "Nets". 2015. gada vasarā centrs maiņas darījuma rezultātā nonāca Portlendas "Trail Blazers", bet šī gada februārī vēlreiz tika iekļauts maiņas darījumā un nobāzējās Denverā.

"Nuggets" labā Plamlī 27 spēlēs vidēji guva 9,1 punktu, izcīnīja 6,4 atlēkušās bumbas, atdeva 2,6 rezultatīvas piespēles un bloķēja 1,1 metienu. Karjerā basketbolists vidēji izcēlies ar 9,0 punktiem, 6,5 atlēkušajām bumbām un 2,0 rezultatīvām piespēlēm.

Plamlī divus gadus vecākais brālis Mails NBA arī pavadījis piecas sezonas un nākamajā pārstāvēs Atlantas "Hawks", bet divus gadus jaunākais brālis Māršals pagājušajā sezonā debitēja līgā, pārstāvot Ņujorkas "Knicks". Šobrīd Māršals ir brīvais aģents.

  -1 [+] [-]

, 2017-09-18 18:31, pirms 7 gadiem
Labs, nesavtīgs kaplis, bet vai viņš iederas Nuggets, šaubos.