Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis un Dončičs Dalasā atgriezīsies tuvāko dienu laikā

Andrejs Siliņš

Porziņģis un Dončičs Dalasā atgriezīsies tuvāko dienu laikā
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Today Sport/Scanpix

Latviešu superzvaigzne Kristaps Porziņģis atgriezīsies Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" rīcībā tuvāko dienu laikā, atklājis kluba īpašnieks Marks Kjūbans.

Kjūbans sarunā ar "The New York Times" basketbola apskatnieku Marku Steinu atklājis, ka gan Porziņģis, gan slovēņu superzvaigzne Luka Dpnčičs atgriezīsies komandas rīcībā tuvāko dienu laikā. 30. jūnijā paredzēts sākt klubu treniņnometnes, lai sagatavotos sezonas atsākšanai.

Spēlētāju testēšana pēc atgriešanās komandu rīcībā sāksies otrdien. Paredzams, ka testēšana būs regulāra - iepriekš izskanēja informācija,ka testi notikšot pat katru dienu.

Komandām uz spēļu norises vietu Disnejlendu Orlando paredzēts doties 7. jūlijā, bet sezonas atsākšana paredzēta 30. vai 31. jūlijā. Sezonai atsākoties, tajā piedalīsies 22 komandas: pa astoņām labākajām katrā konferencē uz šo brīdi, kā arī tās komandas, kas uz šo brīdi no astotnieka atpaliek ne vairāk kā par sešu uzvaru tiesu. Katra no 22 komandām aizvadīs astoņas spēles, lai noteiktu komandu izvietojumu pirms izslēgšanas turnīra.

"Mavericks" sezonas pārtraukšanas brīdī ar 40 panākumiem 67 spēlēs ieņēma septīto pozīciju Rietumu konferencē. Tiesa, arī piektajā vietā šobrīd esošajai "Thunder" ir tāds pats uzvaru skaits.

Porziņģis aizvada pirmo sezonu "Mavericks" rindās (tika aizmainīts pagājušās sezonas laikā, taču laukumā nedevās). Liepājnieks vidēji guvis 19,2 punktus, izcīnījis 9,5 atlēkušās bumbas, atdevis 1,7 rezultatīvas piespēles un bloķējis 2,1 metienu.

     [+] [-]

, 2020-06-19 05:45, pirms 4 gadiem
KP darba kultūra ir (vai vismaz līdz šim bija) tik laba, ka tur visam ir jābūt kārtībā!

     [+] [-]

, 2020-06-19 09:08, pirms 4 gadiem
Un kāpēc no visām bildēm ar KP ir jāieliek tieši tā, kur salauzts deguns?

     [+] [-]

, 2020-06-19 09:17, pirms 4 gadiem
Deal rakstīja: Un kāpēc no visām bildēm ar KP ir jāieliek tieši tā, kur salauzts deguns?
Viņi pēdējā laikā rakstos liek visai dīvainas bildes rakstiem