Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Maiami "Heat" līderim Batleram bažas par nopietnu ceļgala savainojumu

Agris Suveizda

Maiami "Heat" līderim Batleram bažas par nopietnu ceļgala savainojumu
Džimijs Batlers. Foto: AFP/Scanpix

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas pamatturnīra uzvarētāja Bostonas "Celtics" izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā tiksies vai nu ar Maiami "Heat", vai arī Čikāgas "Bulls", un abas iespējamās pretinieces šonakt pirmajā pārspēlē tika pie savainojumiem.

Austrumu konferences pārspēlē par septīto izsēto numuru Filadelfijas "76ers" mājās atspēlēja 14 punktu deficītu un ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", kura cīņā par astoto numuru uzņems Čikāgas "Bulls", kas savā laukumā ar 131:116 pārspēja Atlantas "Hawks". Maiami līderis Džimijs Batlers pirmā ceturkšņa izskaņā savainoja ceļgalu un turpināja maču, taču zaudēja efektivitāti uzbrukumā un pēc spēles manāmi kliboja.

Kā ziņo The Athletic un ESPN, bažas esot par labā ceļgala mediālās kolaterālās saites savainojumu. Vēl gan tiks veikta magnētiskā rezonanse, kurai vajadzētu viest skaidrību par traumas nopietnību un gaidāmajām sekām. Batlers mačā aizvadīja 40 minūtes un atzīmējās ar 19 punktiem, piecām piespēlēm, piecām pārtvertām bumbām un četrām atlēkušajām bumbām. 34 gadus vecais spēlētājs regulārajā sezonā piedalījās 60 mačos, vidēji 34,0 minūtēs sakrājot 20,8 punktus, 5,3 atlēkušās bumbas, 5,0 piespēles, 1,3 pārtvertas bumbas un 1,7 kļūdas.

Maiami "Heat" nākamajā pretiniecē Čikāgas "Bulls" ar 42 punktiem izcēlās Koubijs Vaits, bet sākumpiecinieka uzbrūkošais aizsargs Alekss Karuzo aizvadīja tikai 17 minūtes, gūstot sešus punktus. Kā ziņo ESPN, viņam ir nozīmīgs kreisās potītes sastiepums un ir šaubas par dalību spēlē pret "Heat". Karuzo pamatturnīrā sāka 57 no 71 spēles un vidēji 28,7 minūtēs tika pie 10,1 punkta, 3,8 atlēkušajām bumbām, 3,5 piespēlēm, 1,7 pārtvertām bumbām, 1,0 bloķētiem metieniem un 1,4 kļūdām.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/ShamsCharania/s...
https://www.espn.com/nba/story/_/id...
https://twitter.com/wojespn/status/...