Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Video: Porziņģim labākais danks NBA nedēļā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis
Nacionālā basketbola asociācija (NBA) apkopojusi nedēļas labākos dankus. Ņujorkas "Knicks" latviešu spēka uzbrucējs Kristaps Porziņģis ierindots 1. vietā. Kā jau ziņots, mūsu spēlētājs 42 mačā 18 reizes iekļuvis dienas topā.

Video: NBA
Vērtējums: +7
1 2 38 komentāri

  +5 [+] [-]

, 2016-01-18 11:36, pirms 8 gadiem
Baigi interesanti ir tas ka toreiz dienas topā šī Porziņģa epizode palika tikai 2 vietā , jo to apsteidza Lebron James danks pret 76ers kurš šajā topā ir tikai 5 vietā!

Te ir šis 10 janvāra dienas tops:

https://www.youtube.com/watch?v=ixR...

Baigi jocīgi viņi tos topus tur stāda!

  +1 [+] [-]

, 2016-01-18 11:36, pirms 8 gadiem
Es vienīgais tos topus nesaprotu?Dienas momentos 7tā vieta,3lebrona danki priekšā,nedēļas topā pirmā vieta.Kristapa danks kon4a,bet man vislabāk tīk galloway-williams danks...spridzeklis vnk...

     [+] [-]

, 2016-01-18 11:37, pirms 8 gadiem
sandis444444 rakstīja: Baigi interesanti ir tas ka toreiz dienas topā šī Porziņģa epizode palika tikai 2 vietā , jo to apsteidza Lebron James danks pret 76ers kurš šajā topā ir tikai 5 vietā!

Baigi jocīgi viņi tos topus tur stāda!
Vai tad nebija 7tā?Varbūt kļūdos,bet Lebrns toik ,ka bija tur priekšā....

     [+] [-]

, 2016-01-18 11:52, pirms 8 gadiem
Pēc sc autora V.Bērziņa domām, KP joprojām ir "noobs", neskatoties uz daudzajiem NBA.com topiem, kuros viņš iekļauts. Galīgi nav zvaigzne.

 -12 [+] [-]

, 2016-01-18 12:16, pirms 8 gadiem
Onslovs rakstīja: Pēc sc autora V.Bērziņa domām, KP joprojām ir "noobs", neskatoties uz daudzajiem NBA.com topiem, kuros viņš iekļauts. Galīgi nav zvaigzne.
Var redzēt, ka gan NBA, gan tiem dižajiem topiem seko tikai dažus mēnešus, tāpēc lielas saprašanas nav. Un tas ir piedodams. Varu informēt nezinātājus - tie topi ir pilnīgs fufelis, jo pāri visam stāv danki, bieži vien ļoti prasti. Der arī brīvs danks bez aizsardzības. Nevis tiek novērtētas daudz sarežģītākas izspēles un/vai metieni. Respektīvi, tos topus sastāda kaut kāds danku fanāts. Pilnīgi nenopietns pasākums, bet daži (kas arī tikai šosezon pieslēdzās īstajam basim) vēl cītīgi vāc statistiku, cik kurš bijis kaut kādā nesvarīgā dienas topā

KP nav zvaigzne, salīdzinot ar tiem, kam IR jābūt zvaigžņu spēlē. Cik pastulbam jābūt, lai apgalvotu, ka Porziņģis ir viena līmeņa spēlētājs ar Džeimsu vai Bošu?

  +6 [+] [-]

, 2016-01-18 13:08, pirms 8 gadiem
Valdis Bērziņš rakstīja: Var redzēt, ka gan NBA, gan tiem dižajiem topiem seko tikai dažus mēnešus, tāpēc lielas saprašanas nav.
Sekoju padsmit gadus, tieši NBA. Pats esi spēlējis basketu?

Iekļūšana topos nozīmē, ka tevi pamana un ja tik bieži esi topos un laikrakstu vākiem, tad esi zvaigzne. Pat ja neesi tik labs kā Bošs.

  +5 [+] [-]

, 2016-01-18 13:21, pirms 8 gadiem
Valdis Bērziņš rakstīja: KP nav zvaigzne, salīdzinot ar tiem, kam IR jābūt zvaigžņu spēlē. Cik pastulbam jābūt, lai apgalvotu, ka Porziņģis ir viena līmeņa spēlētājs ar Džeimsu vai Bošu?
Kur kāds ir apgalvojis, ka viņš ir vienā līmenī ar Bošu and Co.? Ja tevi pataisa par "Stāru", tas nenozīmē, ka esi vienā prasmju līmenī ar pārējiem stāriem. Piemēram, Kobe.

  +7 [+] [-]

, 2016-01-18 13:25, pirms 8 gadiem
Valdis Bērziņš rakstīja: Var redzēt, ka gan NBA, gan tiem dižajiem topiem seko tikai dažus mēnešus, tāpēc lielas saprašanas nav. Un tas ir piedodams. Varu informēt nezinātājus - tie topi ir pilnīgs fufelis, jo pāri visam stāv danki, bieži vien ļoti prasti. Der arī brīvs danks bez aizsardzības. Nevis tiek novērtētas daudz sarežģītākas izspēles un/vai metieni. Respektīvi, tos topus sastāda kaut kāds danku fanāts. Pilnīgi nenopietns pasākums, bet daži (kas arī tikai šosezon pieslēdzās īstajam basim) vēl cītīgi vāc statistiku, cik kurš bijis kaut kādā nesvarīgā dienas topā

KP nav zvaigzne, salīdzinot ar tiem, kam IR jābūt zvaigžņu spēlē. Cik pastulbam jābūt, lai apgalvotu, ka Porziņģis ir viena līmeņa spēlētājs ar Džeimsu vai Bošu?
Apšaubīsi ka līgas mērogā viņš jau tagad ir zvaigzne? Muļķīgi!

Par to liecina līgas atzinība viņam - 2 reizes mēneša debitants NBA, 2 reizes bijis pretendents uz nedēļas labākā spēlētāja titulu NBA! Līgas "nezvaigznes" tādām nominācijām netiek izvirzītas!

Apšaubīsi ka viņš ir zvaigzne pasaules mega pilsētā Ņujorkā? Muļķīgi!

Par to liecina tās ovācijas kas tiek Porziņģim MSG, raksti pasaules top žurnālos kas ir saistīti ar sportu un kas nav saistīti ar sportu, tāpat reklāmas līgumi.. nu neviens nedos nevienu centu džekam kas ir NBA pelēkās masas sastāvdaļa un neviens nerakstīs par džeku kurš nav zvaigzne, jo tādos izdevumos kā SLAM par lūzeriem neviens neraksta un uz šī žurnāla vāka ir tikai zvaigznes - arī Porziņģis!

Ir jābūt muļķim lai noliegtu to ka viņš NBA nav zvaigzne!

Zvaigzne tu esi tikai tad kad tev ir līdzjutēju armija aiz muguras, bez tās tu sportā neesi nekas, Porziņģim tāda armija ir!

Ja cilvēki par tevi neliekas ne zinis tad savu bošveidīgo statistiku tu vari iebāzt tur kur tev nekad saule neiespīd!

  +6 [+] [-]

, 2016-01-18 13:28, pirms 8 gadiem
Kobe, Džeimss, Novickis, Bošs? Kāpēc ne? Medijos Keipī mērķtiecīgi tiek virzīts uz basketbola karaļa statusu, tomēr iegūt čempiona gredzenus un MVP balvas vajadzēs viņam pašam.

  +3 [+] [-]

, 2016-01-18 13:43, pirms 8 gadiem
M rakstīja: Kobe, Džeimss, Novickis, Bošs? Kāpēc ne? Medijos Keipī mērķtiecīgi tiek virzīts uz basketbola karaļa statusu, tomēr iegūt čempiona gredzenus un MVP balvas vajadzēs viņam pašam.
Tā slavināšana nāk ne tikai no medijiem, tā nāk no treneriem, no līgas zvaigznēm, tā nāk no NBA leģendām un kas pats galvenais no - līdzjutējiem!

Vēlreiz uzsveru - bez līdzjutējiem un faniem tu izklaides biznesā neesi nekas!

NBA kā mēs visi zinām - tas ir izklaides bizness un Porziņģis tur spēlē jau tagad pietiekami lielu lomu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -9 [+] [-]

, 2016-01-18 13:55, pirms 8 gadiem
Kārtējo reizi secinu, ka sajēga par visu to pasākumu ir minimāla. Jau teicu, ka tie dienas topi ir visai nenopietns pasākums. Ja vien tu neiemet pēdējās sekundes uzvaras metienu, danku neapsteigsi. Apmēram tā. Un kas vispār ir tik īpašs 2.20 basketbolistam iedankot?! Lai uztaisa krosoveri, caurgājienu un tam visam klāt vēl arī reverse lay-up.

Viņš cita mēroga zvaigzne, ne NBA All-Star. Ja neaizgāja, tad ir lielas problēmas ar domāšanu.

Kurš izcelsies ar spēcīgiem argumentiem, parādot to, ka Kristaps ir viena līmeņa spēlētājs ar Lebronu, Melo, Bošu, Veidu, Kariju un pārējiem, kuri būs tai pasākumā? Varētu būt labs humors, to lasot. Vispār jau tagad ir.

Kāda līdzjutēju armija? Balsošanas sporta veida cienītāji, kas neko nejēdz? Proti, kas tad īsti ir Zvaigžņu spēle. Tā ir līgas lielo un īsto zvaigžņu spēle. KP par tādu ir potenciāls kļūt. Vai viņš tāds ir jau šobrīd? Absolūti ne! Spēlētājs, kuram ir labi stati uz rukiju fonu (un pat ne labākais rukijs, ja kas), bet nekas dižs uz kopējā fona. Katrā ziņā ne All-Star stati. Spēlētājs, kurš regulāri pazūd 4. ceturtdaļā...

Sīkajiem, ka tik par kaut ko balsot Girgensonu jau pirms gada nostādīja neērtā situācijā, tagad aiziet nākamais raunds.

  -7 [+] [-]

, 2016-01-18 13:56, pirms 8 gadiem
Slavens rokmūziķis rakstīja: Valdi, tavā dzīvē kādreiz ir noticis kaut kas pozitīvs?
kāds sakars ar pozitīvs vai ne? Pamato, kāpēc Porziņģis ir lielāka zvaigzne par manis nosauktajiem! Vai vismaz tāds pats. Vari? Par Taunsu jau nobalsoji? Viņš ir 100% labāks par Porziņģi. Un to tev jebkurš eksperts pateiks.

     [+] [-]

, 2016-01-18 14:14, pirms 8 gadiem
sandis444444 rakstīja: Ir jābūt muļķim lai noliegtu to ka viņš NBA nav zvaigzne!
šis teikums ir pilnīgi pretējs tam, ko raksti visā pārējā savā tekstā

  +1 [+] [-]

, 2016-01-18 14:18, pirms 8 gadiem
man likās līdzjūtēju armiju viegli var noteikti pēc pārdoto kreklu apjoma, kas KP bija un varbūt vēl ir topā un highlightu video apskates/komentu skaits US nevis te (KP domāju ir top 3 pēc highlight video jo tur IR ko redzēt gandrīz vienmēr, to visi saka), all star un topi tiešām ir pilnīgs sviests, taču ja spēlētājs regulāri tur tiek tad viņš ir ļoti augsta līmeņa, un runāt par zvaigznēm un salīzināt 20 gadigu pirmgadnieku ar all star un HOF reāliem kandidātiem ir diezgan stulbi, pēc tās informācijas kas ir pieejama no US KP ir liela zvaigzne New Yorkā, viens no pašiem populārākajiem atlētiem tur, daudzi NBA fani US seko tieši viņam, tā ir tā fanu armija, nevis tie muļķīši kas 10x balso par viņu.

     [+] [-]

, 2016-01-18 14:19, pirms 8 gadiem
Ir atšķirība starp popularitāti un būšanu All staram...pirmais Kristapam ir, bet līdz otrajam vēl daudz jāstrādā

  +1 [+] [-]

, 2016-01-18 14:36, pirms 8 gadiem
Ralfinolv rakstīja: Ir atšķirība starp popularitāti un būšanu All staram...pirmais Kristapam ir, bet līdz otrajam vēl daudz jāstrādā
Piekrītu. Bet nobalsot 1x dienā tāpat var, lai redz, ka atbalsta.
Par kampaņām nav vedokļa.

Tur jau pat zirgam bija jābūt skaidrs, ka bez kkādām globālām kampaņām KP, pagaidām, nav šansu iekļūt ASG.

  +6 [+] [-]

, 2016-01-18 14:59, pirms 8 gadiem
Valdis Bērziņš rakstīja: Kārtējo reizi secinu, ka sajēga par visu to pasākumu ir minimāla. Jau teicu, ka tie dienas topi ir visai nenopietns pasākums. Ja vien tu neiemet pēdējās sekundes uzvaras metienu, danku neapsteigsi. Apmēram tā. Un kas vispār ir tik īpašs 2.20 basketbolistam iedankot?! Lai uztaisa krosoveri, caurgājienu un tam visam klāt vēl arī reverse lay-up.

Viņš cita mēroga zvaigzne, ne NBA All-Star. Ja neaizgāja, tad ir lielas problēmas ar domāšanu.

Kurš izcelsies ar spēcīgiem argumentiem, parādot to, ka Kristaps ir viena līmeņa spēlētājs ar Lebronu, Melo, Bošu, Veidu, Kariju un pārējiem, kuri būs tai pasākumā? Varētu būt labs humors, to lasot. Vispār jau tagad ir.

Kāda līdzjutēju armija? Balsošanas sporta veida cienītāji, kas neko nejēdz? Proti, kas tad īsti ir Zvaigžņu spēle. Tā ir līgas lielo un īsto zvaigžņu spēle. KP par tādu ir potenciāls kļūt. Vai viņš tāds ir jau šobrīd? Absolūti ne! Spēlētājs, kuram ir labi stati uz rukiju fonu (un pat ne labākais rukijs, ja kas), bet nekas dižs uz kopējā fona. Katrā ziņā ne All-Star stati. Spēlētājs, kurš regulāri pazūd 4. ceturtdaļā...

Sīkajiem, ka tik par kaut ko balsot Girgensonu jau pirms gada nostādīja neērtā situācijā, tagad aiziet nākamais raunds.
Ak jēziņ! objektīvais ekspert tak atslābsti un izvelc to burkānu no paka.ļas. Šitādus palagus rakstot un tik ļoti iespringstot par kkādu balagānu, ko sauc par zvaigžņu spēli, Tu ne ar ko īpaši neatšķiries no tiem tirliņiem kas sajūsmā spiedz un pielīdzina KP Lebronam, Gazolam u.c. tikai vienkārši lec citā grāvī. To pasākumu nopietni uztver tikai murikāņi. Vienīgais ko tur var ar interesi paskatīties ir kkādi skilu konkursi(gan NHL gan NBA)

     [+] [-]

, 2016-01-18 15:02, pirms 8 gadiem
KP ienaca - komanda par play off cinas- Taunsa , Kobes komandas kur ir ...paskaties tabula. Miami tomer Veida komanda nevis Bosa.Ir vins- KP patreiz zvaigzne ir , bet zvaigzne kas vel neko nav sasniegusi. Apgalvot ka parejie mulki ir narcisisma pazime- jaatzist gruti arstet

     [+] [-]

, 2016-01-18 15:04, pirms 8 gadiem
Valdis Bērziņš rakstīja: Var redzēt, ka gan NBA, gan tiem dižajiem topiem seko tikai dažus mēnešus, tāpēc lielas saprašanas nav. Un tas ir piedodams. Varu informēt nezinātājus - tie topi ir pilnīgs fufelis, jo pāri visam stāv danki, bieži vien ļoti prasti. Der arī brīvs danks bez aizsardzības. Nevis tiek novērtētas daudz sarežģītākas izspēles un/vai metieni. Respektīvi, tos topus sastāda kaut kāds danku fanāts. Pilnīgi nenopietns pasākums, bet daži (kas arī tikai šosezon pieslēdzās īstajam basim) vēl cītīgi vāc statistiku, cik kurš bijis kaut kādā nesvarīgā dienas topā

KP nav zvaigzne, salīdzinot ar tiem, kam IR jābūt zvaigžņu spēlē. Cik pastulbam jābūt, lai apgalvotu, ka Porziņģis ir viena līmeņa spēlētājs ar Džeimsu vai Bošu?
Zvaigznes statusu nosaka cilvēki ar miesu un asinīm, nevis statistikas tabuliņas

  -6 [+] [-]

, 2016-01-18 15:14, pirms 8 gadiem
dobrecovs rakstīja: Zvaigznes statusu nosaka cilvēki ar miesu un asinīm, nevis statistikas tabuliņas
Respektīvi, balsotāji balsotavās un valsts TV(!!!) ar komisku kampaņu?
Ekskluzīvs viedoklis.

Es savu jautājumu varu mēģināt pagriezt mazliet citādi. Paskatās, kas tur augšā sabalsots, nu, ko prātīgie sabalsojuši - tur gandrīz visi ir superzvaigznes, nākamie Slavas zāles dalībnieki, čempioni utt. KP grupā Dramonds nav nevienā no tām kategorijām, toties viņam ir ļoti spēcīgi stati šogad - double double mašīna un rebu pārliecinošs līderis. Mūsējam ir putback danki topos... Zazas fenomenu nespēju izskaidrot. Varbūt kāds zina - Gruzijā arī balsotavas populāras?

  +2 [+] [-]

, 2016-01-18 15:17, pirms 8 gadiem
Autors nesaprot, ka NBA grib pataisīt Porzinģi par zvaigzni, bet lai izveidotu zvaigzni, tad tur ir jābūt pamatam apakšā un Porzinģis to pamatu kopā ar savu ģimeni- ir izveidojis!
Varbūt tā ir arī skaudība un neticība, ka garš puisis no Latvijas- būs top atlēts pasaulē!

Ieteiktu paskatīties intervijas ar NBA spēlētājiem! Tas nav NHL- ASG variants. Porzinģa talants ir novērtēts arī no NBA basketbolistu puses!

  +1 [+] [-]

, 2016-01-18 15:18, pirms 8 gadiem
Valdis Bērziņš rakstīja: kāds sakars ar pozitīvs vai ne? Pamato, kāpēc Porziņģis ir lielāka zvaigzne par manis nosauktajiem! Vai vismaz tāds pats. Vari? Par Taunsu jau nobalsoji? Viņš ir 100% labāks par Porziņģi. Un to tev jebkurš eksperts pateiks.
CIK VAR ATKĀRTOT:
All Star spēle nav LABĀKO basketbolistu spēle "EXPERT!" bet gan POPULĀRĀKO! Tapēc balso līdzjutēji nevis "EXPERTI"! Un NBA par katru retweetu un share priecājas, jo tas ir PR, trendings - bezmaksas reklāma pa visu pasauli.
Vai tas ir KP, Dirks, Melo vai James... nav svarīgi! Ja ir savs fanu pulks - super! Gan klubam labāk, gan līgai, gan pašam spēlētājam...
Basketbolistiem nejau visu izsaka alga un rezultativitāte, bet arī popularitāte! Un tas ka viņam ir tik daudz līdzjutēju, un par viņu runā pilsēta desmit reizes lielāka par LV, tas ir slikti? Vairāk sponsoru, vairāk naudas, utt... vairāk piedod trenneris, ja kas neaiziet kā nākas un arī vadība... KO TU PERIES! VISS CHILL! Negribi nebalso, ko Tu rej kā suns uz siena kaudzes!
Tu gribi teikt, ka pagājušo gadu pārējais piecinieks ko iebalsoja viena konkrēta kluba līdzjutēji NHL bija LABĀKIE hokejisti līgā? Šogad iebalsotais "policists" vispār nagla... Zemgus ta vismaz vilka komandu, kura darija visu, lai to nevarētu pavilkt!
Un KP ar savu spēli ir klubam ienesis naudu ar pārdotiem krekliem, tuklāt cik cilvēki vēl nav pažēlojuši nopirkt NBA league pass, lai tikai Porziju paskatītos.... priekš viena spēlētāja - ļoti labs pienesums.

  +5 [+] [-]

, 2016-01-18 15:19, pirms 8 gadiem
Valdis Bērziņš rakstīja: Respektīvi, balsotāji balsotavās un valsts TV(!!!) ar komisku kampaņu?
Ekskluzīvs viedoklis.

Es savu jautājumu varu mēģināt pagriezt mazliet citādi. Paskatās, kas tur augšā sabalsots, nu, ko prātīgie sabalsojuši - tur gandrīz visi ir superzvaigznes, nākamie Slavas zāles dalībnieki, čempioni utt. KP grupā Dramonds nav nevienā no tām kategorijām, toties viņam ir ļoti spēcīgi stati šogad - double double mašīna un rebu pārliecinošs līderis. Mūsējam ir putback danki topos... Zazas fenomenu nespēju izskaidrot. Varbūt kāds zina - Gruzijā arī balsotavas populāras?
a kur ir tava problēma? Paliec tenisā un beidz izgāzt žulti basketbolā. Visiem būs labāka diena. i mums nebūs jālasa pamatīgs heits, i varēsim dzīvot savā "iedomu pasaulē", ka KP ir kruts, i tu pats mierīgi varēsi skatīties dzeltenās bumbas kustību pāri zemu nolaiztam volejbola tīklam.

  +8 [+] [-]

, 2016-01-18 15:23, pirms 8 gadiem
Man likās ka Valdis Bērziņš ir nopietnāks. Izrādās , riktīgs kepons.
Valdi Bērziņ ! Neblamē SC !

  +1 [+] [-]

, 2016-01-18 15:35, pirms 8 gadiem
Cik zinu, tad Atlantas komentētāji nekad nav īpaši cienījuši Knicks un Knicks spēlētājus, bet šeit labs video.

https://www.youtube.com/watch?v=zye...

  +1 [+] [-]

, 2016-01-18 15:46, pirms 8 gadiem
Valdis Bērziņš rakstīja: Respektīvi, balsotāji balsotavās un valsts TV(!!!) ar komisku kampaņu?
Ekskluzīvs viedoklis.

Es savu jautājumu varu mēģināt pagriezt mazliet citādi. Paskatās, kas tur augšā sabalsots, nu, ko prātīgie sabalsojuši - tur gandrīz visi ir superzvaigznes, nākamie Slavas zāles dalībnieki, čempioni utt. KP grupā Dramonds nav nevienā no tām kategorijām, toties viņam ir ļoti spēcīgi stati šogad - double double mašīna un rebu pārliecinošs līderis. Mūsējam ir putback danki topos... Zazas fenomenu nespēju izskaidrot. Varbūt kāds zina - Gruzijā arī balsotavas populāras?
Ko tu esi uzvilkts visu laiku, ko? Neviens tak neliek pistoli pie deniņiem, lai balsotu! Cilvēkiem patīk, un viņi balso. Domā, ka NY un citur par Porziņģi nebalso. Lietuvā, cik zinu, arī par viņu daudzi nobalsojuši.

     [+] [-]

, 2016-01-18 15:49, pirms 8 gadiem
Komentētājs, kas video runā par Porzinģa spēli ir D. Wilkins

  +1 [+] [-]

, 2016-01-18 16:10, pirms 8 gadiem
Valdis Bērziņš rakstīja: Respektīvi, balsotāji balsotavās un valsts TV(!!!) ar komisku kampaņu?
Ekskluzīvs viedoklis.

Es savu jautājumu varu mēģināt pagriezt mazliet citādi. Paskatās, kas tur augšā sabalsots, nu, ko prātīgie sabalsojuši - tur gandrīz visi ir superzvaigznes, nākamie Slavas zāles dalībnieki, čempioni utt. KP grupā Dramonds nav nevienā no tām kategorijām, toties viņam ir ļoti spēcīgi stati šogad - double double mašīna un rebu pārliecinošs līderis. Mūsējam ir putback danki topos... Zazas fenomenu nespēju izskaidrot. Varbūt kāds zina - Gruzijā arī balsotavas populāras?
!Porziņģis ir putback danku topos?

Super! Ko vajag līdzjutējiem un faniem no All Stars spēlēm? Putback un citus backdankus, bloķētus metienus u.t.t.. kas Porziņģim nav no šī arsenāl ko pieprasa All Stars spēles?

Par popularitāti atkal nerunāsim, viņš ir populārs!

  +3 [+] [-]

, 2016-01-18 17:01, pirms 8 gadiem
Valdis Bērziņš rakstīja: Var redzēt, ka gan NBA, gan tiem dižajiem topiem seko tikai dažus mēnešus, tāpēc lielas saprašanas nav. Un tas ir piedodams. Varu informēt nezinātājus - tie topi ir pilnīgs fufelis, jo pāri visam stāv danki, bieži vien ļoti prasti. Der arī brīvs danks bez aizsardzības. Nevis tiek novērtētas daudz sarežģītākas izspēles un/vai metieni. Respektīvi, tos topus sastāda kaut kāds danku fanāts. Pilnīgi nenopietns pasākums, bet daži (kas arī tikai šosezon pieslēdzās īstajam basim) vēl cītīgi vāc statistiku, cik kurš bijis kaut kādā nesvarīgā dienas topā

KP nav zvaigzne, salīdzinot ar tiem, kam IR jābūt zvaigžņu spēlē. Cik pastulbam jābūt, lai apgalvotu, ka Porziņģis ir viena līmeņa spēlētājs ar Džeimsu vai Bošu?
Apgalvot, ka nba.com publicētie dienas topi ir pilnīgs fufelis var tikai absolūts diletants basketbolā. Apgalvot, ka Bošs ir vairāk piemērots Zvaigžņu spēlei nekā Porziņģis ir tas pats diletantisms. Vai tad cilvēki iet uz zvaigžņu spēli skatīties Bosha pustālos metienus? Varbūt tomēr vismaz sc autoriem nevajadzētu blamēties un komentēt lietas, par kurām nav nekādas sajēgas.

     [+] [-]

, 2016-01-18 18:03, pirms 8 gadiem
Patīk Kristaps gan medijiem, gan līdzjutējiem.Viņš vienkārši ir populārs un tas NBA jau vien ir rādītājs, nerunājot par to ka viņš lieliski spēlē.

     [+] [-]

, 2016-01-18 19:04, pirms 8 gadiem
valdis berzins ir huli mani bano??

     [+] [-]

, 2016-01-18 19:09, pirms 8 gadiem
Ko nu vārās.. Bet, ja vārās, tad ir labi. Tad jau seko līdz KP spēlei.
Par danku. Pirmā vieta drīzāk dēļ spējas nooreintēties konkrētajā spēles epizodē, nevis ieskrieties no puslaukuma un smuki ielikt.
Par iebalsošanu - tak vienkārši - kam KP patīk, lai balso. Es ar nedaudz pabalsoju, tā kā balsoju no NBA mājas lapas, tad katru reizi pieliku vēl 9 klāt.

     [+] [-]

, 2016-01-18 19:28, pirms 8 gadiem
sandis444444 rakstīja: Baigi interesanti ir tas ka toreiz dienas topā šī Porziņģa epizode palika tikai 2 vietā , jo to apsteidza Lebron James danks pret 76ers kurš šajā topā ir tikai 5 vietā!

Te ir šis 10 janvāra dienas tops:

https://www.youtube.com/watch?v=ixR...

Baigi jocīgi viņi tos topus tur stāda!
Tak tas pats ar Geja bazerbīteri nedēļas labākajās epizodēs. Nedēļas topā ir 4. vietā, bet dienas topā bija 6. vieta.(par ko pabrīnījos, ka game winner buzzer bīters ir tikai 6.vietā, bija jābūt 2. vietā aiz Čalmersa bazeri).

     [+] [-]

, 2016-01-18 19:31, pirms 8 gadiem
sandis444444 rakstīja: Apšaubīsi ka līgas mērogā viņš jau tagad ir zvaigzne? Muļķīgi!

Par to liecina līgas atzinība viņam - 2 reizes mēneša debitants NBA, 2 reizes bijis pretendents uz nedēļas labākā spēlētāja titulu NBA! Līgas "nezvaigznes" tādām nominācijām netiek izvirzītas!

Apšaubīsi ka viņš ir zvaigzne pasaules mega pilsētā Ņujorkā? Muļķīgi!

Par to liecina tās ovācijas kas tiek Porziņģim MSG, raksti pasaules top žurnālos kas ir saistīti ar sportu un kas nav saistīti ar sportu, tāpat reklāmas līgumi.. nu neviens nedos nevienu centu džekam kas ir NBA pelēkās masas sastāvdaļa un neviens nerakstīs par džeku kurš nav zvaigzne, jo tādos izdevumos kā SLAM par lūzeriem neviens neraksta un uz šī žurnāla vāka ir tikai zvaigznes - arī Porziņģis!

Ir jābūt muļķim lai noliegtu to ka viņš NBA nav zvaigzne!

Zvaigzne tu esi tikai tad kad tev ir līdzjutēju armija aiz muguras, bez tās tu sportā neesi nekas, Porziņģim tāda armija ir!

Ja cilvēki par tevi neliekas ne zinis tad savu bošveidīgo statistiku tu vari iebāzt tur kur tev nekad saule neiespīd!
Izrādās tu pa laikam arī ko sakarīgu pasaki
1 2 38 komentāri