Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džordans: "Mana pēdējā sezona Čikāgā bija smaga, zinājām, ka viss beigsies"

Rolands Eliņš

Džordans: "Mana pēdējā sezona Čikāgā bija smaga, zinājām, ka viss beigsies"
Maikls Džordans. Foto: J.E.E/SIPA/Scanpix

ASV basketbola leģenda Maikls Džordans raidījumā „Good Morning America” pirms sev veltītās dokumentālās filmas „Pēdējā deja” iznākšanas pastāstīja, ka viņa pēdējā sezonas Čikāgas „Bulls” sastāvā bijis smags gads, jo visa komanda zinājusi, ka līdz ar to pienāk ēras beigas.

Dokumentālo filmu sērija „Pēdējā deja” atspoguļos Čikāgas „Bulls” ceļu uz NBA titulu 1997./98. gada sezonā, kas komandai ar Maiklu Džordanu priekšgalā bija sestais čempionu tituls astoņos gados. Tā bija pēdējā sezona, kurā „Bulls” bija ar toreizējo sastāva kodolu, un Džordans atklājis, ka par spīti izcīnītajām uzvarām tas bijis saspringts laiks.

„Tas bija smags gads,” teica Džordans. „Mēs centāmies izbaudīt šo laiku, lai gan zinājām, ka tas tuvojas beigām. Sezona bija knapi sākusies, kad kluba ģenerālmenedžeris Džerijs Krauze pateica galvenajam trenerim Filam Džeksonam, ka Fils var tikt pie uzvaru bilances 82-0 („Bulls” 1996. gadā sasniedza 72-10, tobrīd NBA rekordu), taču tāpat nekad neatgriezīsies komandā. Zinot to, es, protams, „piesēju” sevi pie Fila. Ja viņš nebūs treneris, tad arī es nespēlēšu.”

„Tad nu Fils sezonas sākumā teica, ka „šī ir mūsu pēdējā deja”, un tādā noskaņojumā arī centāmies spēlēt,” turpināja Džordans. „Principā bija tā, ka šī apziņa sezonas laikā pamazām mūsos iesūcās, sākām apzināties, ka viss tuvojas beigām. Taču tas arī lika mums koncentrēties uz to, lai viss tiktu pabeigts tā, kā nākas.”

„Lai cik skumji tas arī nebūtu izklausījies sezonas sākumā, mēs centāmies gan izbaudīt spēli, gan pabeigt to ar uzvaru,” sacīja Džordans.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-04-17 12:39, pirms 4 gadiem
Ar nepacietību gaidu 5 lieliskas svētdienas/pirmdienas!BULLS forever..💪

     [+] [-]

, 2020-04-17 12:57, pirms 4 gadiem
Džerijs Krauze izklausas pec dikti vesela cilveka...