Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Rouzs uzklausa padomu pirms "play-off"

Rouzs uzklausa padomu pirms "play-off"
Deriks Rouzs
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas klubs Čikāgas "Bulls" saspēles vadītājs Deriks Rouzs aktīvi gatavojas "play-off" spēlēm, kas viņa karjerā būs pirmās.

Čikāgas "Bulls" izslēgšanas spēļu jeb "play-off" pirmajā kārtā būs jātiekas ar Bostonas "Celtics". 20 gadus vecajam saspēles vadītājam Derikam Rouzam, kurš pārstāv "Bulls", šīs būs pirmās "play-off" spēles NBA karjerā. Saprotams, ka Rouzs īsti vēl nezin, ko sagaidīt no "play-off" cīņām, tāpēc viņš vērsās pie saspēles vadītāja B.Dž. Ārmstronga, kurš ir trīskārtējais NBA čempions tieši "Bulls" sastāvā. Ārmstrongs ir arī Rouza aģents.

Pirms tikšanās, kas bija paredzēta ceturtdienas pēcpusdienā, Rouzs jokojot sacīja: "Tā varētu būt gara maltīte. B.Dž. vienkārši varēs klausīties un atbildēt uz maniem jautājumiem." Viens no tiem noteikti būs par pretinieku komandas saspēles vadītāja apturēšanu. Rouzam pretī stāsies "Celtics" saspēles vadītājs Reižons Rondo, kurš ir viens no retajiem spēlētājiem pār kuru Rouzam nav pārsvars ātrumā. "Viņu ir grūti segt. Viņš ir gudrs, labs spēlētājs un arī labs komandas biedrs. Būs grūti viņu segt. Domāju, ka ar komandas biedru palīdzību varēsim nosegt viņu," sacīja Rouzs.

Pats Rouzs pēc veiksmīgi aizvadītās debijas regulārās sezonas NBA jau paspējis iemantot atpazīstamību. Atzinīgus vārdus viņam veltīja "Celtics" uzbrucējs Pols Pīrss: "Rouzs šosezon nav spēlējis kā debitants, bet gan kā pieredzējis veterāns. Viņam seko visa komanda."

"Bulls" uz Bostonu devās piektdienas rītā un pirmo treniņu tur aizvadīs pēcpusdienā. Ceturtdien "Celtics" galvenais treneris Doks Riverss izteicās, ka, iespējams, "play-off" nāksies izlaist uzbrucējam Kevinam Gārnetam. "Bulls" gan nepaļaujās uz Gārneta nespēlēšanu. "Ticēšu tam tikai, kad to pats redzēšu, ka viņš nav sastāvā," sacīja Čikāgas uzbrucējs Džons Salmonss. Līdzīgās domās bija Rouzs, kurš teica, ka komanda gatavosies tā, ka Gārnets piedalīsies spēlē. "Kevins var pēkšņi pateikt, ka jūtas labāk un grib spēlēt 20 minūtes. Gatavosimies abiem variantiem," teica "Bulls" galvenais treneris Vinnijs Delnegro.

Izmantotie resursi:
chicagotribune.com

Slēpts komentārs: matrix

  +6 [+] [-]

, 2009-04-17 17:53, pirms 15 gadiem
matrix rakstīja: "Viņš ir grūti segt''

wow viena kljuuda jaiet shauties nost

  +4 [+] [-]

, 2009-04-17 18:04, pirms 15 gadiem
ketvin rakstīja: rouzam jabut labakajam rookie shajaa gadaa!
viņš jau ir !

  +1 [+] [-]

, 2009-04-17 18:28, pirms 15 gadiem
šim ir liela nākotne